inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 HFR gelmiş yazdım hiç kimse iplemedi bile. Halbuki ilk Hobbit gelirken sayfalarca tartışıyordunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bi normal seyredip sonra bi hfr deneyebilirim belkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 film çok güzel beyler dün seyrettim. bazı yerleri bayıyor ama seyredilir yani sinemada gayet. gidin sizde. ejderha çok iyi bir de yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 senkoyla birlikte seyrettik. Birinci filme kiyasla baya bi aksiyon olmus. Okudugum sey bu muydu lan dedim her saniyesinde. smaug epic. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 3d olmayan yerler var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 goze hic batmadi oralar, bence problem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ben de dün gece özel gösterime girdim, iyiydi gayet. numaralı gözlük kullandığım için 3d gözlükle aram iyi değil, sağolsunlar 2d versiyonu da aynı anda gösterdiler yan salonda. tek söyleyeceğim "basmışlar efekti kardeşim" diyen yetersizlere bakmayın, ejderhayı görünce altınıza yaparsınız söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Yorum yapsam ağlarsınız sanırım. Davetiye için tişikkirlir sipirmen aka kharon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 senko said: ama seyredilir yani sinemada gayet. gidin sizde. vurun beyler. nefes alamasın quote spamlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Kaçında gösterime giriyordu bu film? İzmir'de en iyi nerede izlenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 cuma gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 no shit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 senko said: bazı yerleri bayıyor ama seyredilir yani sinemada gayet. Şöyle adamlar azalarak bitsin pls ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Alın senko'yu dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yagsiz kaziga oturtun, orada dusunsun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben bu tarz filmleri sevmem ben bile merakla bekliyorum yarın gidecem direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İstinye Park'ın Salon 5 biletleri tükenmiş. Mybilet üzerinden açılmasa da MarsGate üzerinden görülebiliyor. Ne ara aldı arkadaş millet bileti anlamadım ki!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oha ya mybiletten bekliyoruz biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 inyormaynd said: İstinye Park'ın Salon 5 biletleri tükenmiş. Mybilet üzerinden açılmasa da MarsGate üzerinden görülebiliyor. Ne ara aldı arkadaş millet bileti anlamadım ki!? Dün gece aldilar. Adamlar bilet satisini anasayfaya koymadiklari halde sistem aktif oldugu icin biri bulmus sayfayi ve patlatmislar biletleri. Bu kadar ugrasirsan satmamak icin biri gelir patlatir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 İçine tükürdüğümün sözde muhasebe sistemlerimi ne boksa artık arızalımıymış neymiş bahane de bahane satmamak için kim patlattı ya silkecem arkadaş böyle işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bende demin buldum ordan oraya atlarken salon 5 mi imax olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sokam haftasonuna yalan mı olduk şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 e ben buldum yarına imax e yer adamı boşu boşuna geriyorsunuz eausdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hangi sitede yer var? Link çak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lan ben alana kadar gitti koltuklar http://www.marsgate.com.tr/filmler/Hobbit-Smaugun-Corak-Topraklari-IMAX-3D-Deneyimi/HO00000019.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar