Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aquila said: soguk cay ne lan, ice tea mi? BUZ ÇAYI. dilek iksiri rizelileer rizelileeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bizim işhanında eskiden çay ocağını işleten abi bana küçükken soğuk çay yaptıydı yazın, ne güzel şeydi lan limonlu limonlu. tadı halen aklımda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Begamotlu olani iciyorum su anda. Limonlu berbatti ama bu epey iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 çok kötü ya hepsini denedim hiçbirisi bana göre değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 orijinali iced tea tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 liptondan şaşmayın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 kücük versiyonu cıkmıs bunun, 5para etmez tadları:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Hepsini beğendim ben,danesi 1.25tl bizim buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 su+glikoz şurubu içmeyin şunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Theridone said: Tim Ingiltere'de zengin olup memlekete fabrika actirmis vay emenike niang sow Tabi olm. Video'da da tanidiklari oynattim ucuz olsun diye. En soldaki arkadasim mesela. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 forgiver said: su+glikoz şurubu içmeyin şunlardan welcome to diabetes mellitus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 senko said: forgiver said: ya şu ice tea lerin tadı çok güzel ama içinde faydalı bir şey yok bari vitamin filan koysalar ice tea dedigin sey bildigin boyali su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bergamutlusu favori ice tea'm şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Askerdeyken çok içiyordum gerek ucuz olması gerek yarım litre olması. Hiç bir zamanda bitiremedim şunun tamamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bi kere almıştım bi yudum içip lavaboya döktüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bana da çok şekerli, şerbetli böyle abuk subuk bir şey gelmişti daha da içmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Entel dantel olacam diye nedir şu çektiğiniz lan, soğuk çay mi içilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Çay değil abi bu zaten, %0,14 çay diyor, 10000'de 14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Masakari said: Entel dantel olacam diye nedir şu çektiğiniz lan, soğuk çay mi içilir? Ev yapımı soğuk çay süper bir içecek esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UTivcUB17dM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Dworgian said: Masakari said: Entel dantel olacam diye nedir şu çektiğiniz lan, soğuk çay mi içilir? Ev yapımı soğuk çay süper bir içecek esasenyapmasını öğrenene kadar acı çekiliyor ama. o çayın acı tadını kırmak için baya uğraşmıştım ama sonunda kıvam tutunca süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Dworgian said: Masakari said: Entel dantel olacam diye nedir şu çektiğiniz lan, soğuk çay mi içilir? Ev yapımı soğuk çay süper bir içecek esasen +1 chai tea'den yaptıydım ben geçen. çok hoş, farklı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 şunu cok severdim ben http://www.hul.co.in/Images/Packshot-Lipton-Ice-Tea-Green-Tea-Mint-Lemon-450x450_tcm114-296658.jpg ama yeşilcay diye bir farkı,yararı yok asdasf tadı güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 demlenmiş çaya 4 şeker atıp soğutup içmeyi denesenize dibinde çay birikmiş şeker adam gibi dağılmamış falan öğğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar