banadamilolo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Yunuslar ve İnsanlar zevk için seks yaptıklarına göre evrim geçirdiğinde ilave olarak zevk için seks yeteneği gelmiş olamaz
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 maymunlar zevk için seks yapıyor hatta kavga ettiklerinde barışmak içinde yapıyor. hatta birçok erkek eve meyva getirirse dişisi ona masturbasyon yapıyor falan.
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 banadamilolo said: Yunuslar ve İnsanlar zevk için seks yaptıklarına göre evrim geçirdiğinde ilave olarak zevk için seks yeteneği gelmiş olamaz niye?
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 niye yi geç zaten bitirdim ben dünyanın en saçma iddalarından birini bir yetkili kişi olarak bitirdim
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 abi işte oyun kurulurken zevk icin seks yapma traini yunsularla insanlar kapmıs. max 2 kişi secebiliyo onu
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 İnsanlar zevk için yapmıyorlar bence, hizmet sektörü gelişiyor sonuçta.
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 İnsanlar da zevk için seks yapmıyor aslında zevk diye nitelendirdiğimiz kavramın altında pek çok anlam barındırıyor bu eylem.. Özür dilemek için, rütbe atlamak için, para için, zarar vermek için, üremek için, teşekkür etmek için, acıdığı için vs vs daha çok kullanılıyor bu eylem.. Maymunlara 6 ayda para birimini öğretmişler ve hepsine 10 tane çeyreklik vererek olacakları seyretmişler. Bazı maymunlar daha çok kazanıp üzüm alabilmek için para karşılığı seks yapmış. Bunu başka hangi hayvan yapar maymunlar ve bizden başka?
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 seksten zevk almak "böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum"cuların da üremesi ve neslin devamı için oluşmuş bir durumdur bence ama yunuslarda neden var sorusuna cevâb veremem tabi
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ya öyle bişey olsa japon karılar öyle bağırmazdı yani evrim falan yok saçmalamayın lütfen
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Seksi kendi çıkarınız için mi yapıyorsunuz peki, doğal bir şey değil mi abi bu.
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Litminov said: İnsanlar da zevk için seks yapmıyor aslında zevk diye nitelendirdiğimiz kavramın altında pek çok anlam barındırıyor bu eylem.. Özür dilemek için, rütbe atlamak için, para için, zarar vermek için, üremek için, teşekkür etmek için, acıdığı için vs vs daha çok kullanılıyor bu eylem.. Maymunlara 6 ayda para birimini öğretmişler ve hepsine 10 tane çeyreklik vererek olacakları seyretmişler. Bazı maymunlar daha çok kazanıp üzüm alabilmek için para karşılığı seks yapmış. Bunu başka hangi hayvan yapar maymunlar ve bizden başka? ya bütün gün evde ekmek arası patates yiyip böyle şeyler yazıyorsun. sus artık.
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Ne var ki, kendi dünyasını yaşamış işte herkes gibi.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://brainmind.com/images/MonkeyMasturbate.jpg
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Ne zevk almasından bahsediyorsunuz? İyi bir şey olsa millet çığlık çığlığa bağırıp ağlamazdı.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Aras her postunu okuduktan sonra got milf? Diyorum sen de dene cok zevkli oluo
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 ekmek arası patateste bi gönderme mi vardı bana ha? ekmek arası patates yemem ben
Öne çıkan mesajlar