yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 O beyaz peynirleri düşünen adamı merak ettim şu an. Çok seviyor olmalı beyaz peyniri. Doktorlar " bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir " diyince küfür ediyor ve salatasının içine mutlaka beyaz peynir ekliyor olmalı. Beni benden aldın pizzanın üzerindeki beyaz peynirler.
Therru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 hellim olabilir mi? peyaz peynir çok manasız.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 hellime benzer bir hali yok. dırekt tam yagsız tahsildaroglu peynırı bu. bana hıc hos ve yenıleblır gozukmedı peynır cok fazla.
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 GERGE said: mozzarella, fontina, beyaz peynir, rokfor bu dordu var orada. adam demiş beyaz peynir var diye.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Gerçek pizzacıyla fastfood pizzayı bir tutup dominosla falan kıyaslamak talihsizlik olmuş, ikisi çok farklı. Bi de fotodaki pizza gayet kötü gözüküyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Şayet büyük firmaları hesaba katmıyor isek tek geçerim. Pizzacı Altan!
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 upper crust var istanbulda ortalama yapıyo
Öne çıkan mesajlar