yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 O beyaz peynirleri düşünen adamı merak ettim şu an. Çok seviyor olmalı beyaz peyniri. Doktorlar " bi kibrit kutusu kadar beyaz peynir " diyince küfür ediyor ve salatasının içine mutlaka beyaz peynir ekliyor olmalı. Beni benden aldın pizzanın üzerindeki beyaz peynirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 hellim olabilir mi? peyaz peynir çok manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Olamaz, pahalı kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 hellime benzer bir hali yok. dırekt tam yagsız tahsildaroglu peynırı bu. bana hıc hos ve yenıleblır gozukmedı peynır cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 GERGE said: mozzarella, fontina, beyaz peynir, rokfor bu dordu var orada. adam demiş beyaz peynir var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Pizzada beyaz peynir çok kırsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Gerçek pizzacıyla fastfood pizzayı bir tutup dominosla falan kıyaslamak talihsizlik olmuş, ikisi çok farklı. Bi de fotodaki pizza gayet kötü gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Şayet büyük firmaları hesaba katmıyor isek tek geçerim. Pizzacı Altan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 upper crust var istanbulda ortalama yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar