Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Coca cola firmasının zayıflıkları.hadi bakim beyin fırtınası yapalım arkadaşlar acil lazım[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ee zor biraz :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 şöyle bişey vardı : http://forum.paticik.com/view.php?id=74844
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Belli bir siyasi görüşe sahip kişilerce şeytan ilan edilip taşlanması gerektiğine kanaat getirilmesi haricinde pek bir zayıflığı yok bence...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
screamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Coca Cola nın A.B.D. parlementosunda gücü olduğunu unutmayalım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aslinda dunyayi cocacola yonetiyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Zopik, 02 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki: şöyle bişey vardı : http://forum.paticik.com/view.php?id=74844 saolasın.. ------------------------------ hadi ama vardır bu gavurların bı eksii..Ben bi ara bi rivayet duymuştum eskiden içinde kokain varmışmışda ondan coca deniomuş.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kuresellesmenin en buyuk destekcisi her turlu gotlugu yapabilecek guclu bir sirket. (bkz: money rules them all)[signature][hline]john the insane fork.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Önünde hiçbir şeyin duramayacağı bir güç CC. Zor o iş biraz. Bu arada, ben Turkuazın tadından baya hoşlanıyorum, zaten adamlar doğal su olduğunu iddia etmiyorlar ki, katkılı olduğu üstünde de yazıyor. Sofra içeceği yazıyor zaten Günde 1 milyar kutuluk kola tüketiliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Aralık 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yıllık geliri türkiye'nin milli gelirine yakın bir firma. zayıflık? hmm.. başka soru yok muydu? :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 eksiği yok fazlası var. mesela tersten okuyunca müslümanlara seslenebiliyor. Çok yönlü bir ismi var. Mübarek led zeppelin şarkısı gibi..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 türkiyenin gelirinden fazladır geliri hehe bilmiorum tabi de[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 akıllara zarardır:[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
metboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kapital konusunda tekel olarak gösterip bir şeyler yazabilirsin ama siyasete kayar konun, başka nasıl yaparsın bilemem.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 duyuma göre fare kanı ile üretim...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 outtrader, geberdim be, hahahaha çenem ağrıdı resmen[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: metboy, 02 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki: kapital konusunda tekel olarak gösterip bir şeyler yazabilirsin ama siyasete kayar konun, başka nasıl yaparsın bilemem. Pepsi ne oluyor diye sorabilir ama hocası... Adamlar bu kadar reklam kasıp britniler bekımlar dönis riçırdslar roberto karloslar oynatıyolar reklamlarında..?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: insight, 02 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki: duyuma göre fare kanı ile üretim... mmm, yummy![signature][hline]john the insane fork.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bu firmanın en buyuk zaafı kokakola özütü denilen ne idüü belirsiz birşeydir insanlar ne içtiğini bilmiyor bunun üstüne git derim[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: insight, 02 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki: duyuma göre fare kanı ile üretim... inanmayın ya böyle şeylere! içeriğinde bir çok kanserojen madde vardır, sağlığa harbiden zararlıdır[googleda ara coca cola and health issues diye bak neler çıkar] sonra kesinlikle bağımlılık yapmaktadır, kafein içerir, şeker içerir deli gibi kilo yapar genel olarak kar edelimde ne olursa olsun diyen aç gözlülükten çatlayan bir firmadır.[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 this drink has a KAFIR statement ROFL![signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
narin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Qui nin dedigi gibi sirlarini aciklamiolar ... Altinda kotu bisi olabilir de ... Arastir ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Fare kanımı oha çüş yuh ama olsun tadı güzel ya yetr
metboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Rewendor, 02 Aralık 2004 22:45 tarihinde demiş ki: said: metboy, 02 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki: kapital konusunda tekel olarak gösterip bir şeyler yazabilirsin ama siyasete kayar konun, başka nasıl yaparsın bilemem. Pepsi ne oluyor diye sorabilir ama hocası... Adamlar bu kadar reklam kasıp britniler bekımlar dönis riçırdslar roberto karloslar oynatıyolar reklamlarında..? haklısın, öyle demek istememiştim orda. tekel demem yanlış olmuş. demek istediğim dünya piyasasındaki ciddi yerini konu alarak bir yerlere varabilmesiydi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Coca Cola özütünün ne olduğu belli, içinde neler bulunduğu belli. Sadece hangisi ne zaman karışıma atılıyor, hangi süreçlerden geçiyor o arada, ne miktarda konuyor vs o belli değil. Yani insanlar ne içtediğini biliyorlar, en azından bilmek isterlerse bilirler, bilmedikleri o şeylerin nasıl birleştiği.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Öne çıkan mesajlar