Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

odev konusu yardım..Coca cola firmasının zayıflıkları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Coca cola firmasının zayıflıkları.hadi bakim beyin fırtınası yapalım arkadaşlar acil lazım[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
Belli bir siyasi görüşe sahip kişilerce şeytan ilan edilip taşlanması gerektiğine kanaat getirilmesi haricinde pek bir zayıflığı yok bence...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Coca Cola nın A.B.D. parlementosunda gücü olduğunu unutmayalım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 02 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
şöyle bişey vardı : http://forum.paticik.com/view.php?id=74844

saolasın..
------------------------------
hadi ama vardır bu gavurların bı eksii..Ben bi ara bi rivayet duymuştum eskiden içinde kokain varmışmışda ondan coca deniomuş.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
Önünde hiçbir şeyin duramayacağı bir güç CC. Zor o iş biraz. Bu arada, ben Turkuazın tadından baya hoşlanıyorum, zaten adamlar doğal su olduğunu iddia etmiyorlar ki, katkılı olduğu üstünde de yazıyor. Sofra içeceği yazıyor zaten

Günde 1 milyar kutuluk kola tüketiliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Aralık 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
duyuma göre fare kanı ile üretim...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
said:
metboy, 02 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
kapital konusunda tekel olarak gösterip bir şeyler yazabilirsin ama siyasete kayar konun, başka nasıl yaparsın bilemem.

Pepsi ne oluyor diye sorabilir ama hocası... Adamlar bu kadar reklam kasıp britniler bekımlar dönis riçırdslar roberto karloslar oynatıyolar reklamlarında..?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
insight, 02 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
duyuma göre fare kanı ile üretim...

inanmayın ya böyle şeylere!
içeriğinde bir çok kanserojen madde vardır, sağlığa harbiden zararlıdır[googleda ara coca cola and health issues diye bak neler çıkar]
sonra kesinlikle bağımlılık yapmaktadır, kafein içerir, şeker içerir deli gibi kilo yapar
genel olarak kar edelimde ne olursa olsun diyen aç gözlülükten çatlayan bir firmadır.[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 02 Aralık 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
said:
metboy, 02 Aralık 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
kapital konusunda tekel olarak gösterip bir şeyler yazabilirsin ama siyasete kayar konun, başka nasıl yaparsın bilemem.

Pepsi ne oluyor diye sorabilir ama hocası... Adamlar bu kadar reklam kasıp britniler bekımlar dönis riçırdslar roberto karloslar oynatıyolar reklamlarında..?

haklısın, öyle demek istememiştim orda. tekel demem yanlış olmuş. demek istediğim dünya piyasasındaki ciddi yerini konu alarak bir yerlere varabilmesiydi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Coca Cola özütünün ne olduğu belli, içinde neler bulunduğu belli. Sadece hangisi ne zaman karışıma atılıyor, hangi süreçlerden geçiyor o arada, ne miktarda konuyor vs o belli değil. Yani insanlar ne içtediğini biliyorlar, en azından bilmek isterlerse bilirler, bilmedikleri o şeylerin nasıl birleştiği.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...