Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 İstanbul'dayım uzun bir süredir is alımları sebebiyle sürekli sınavdan sınava koşuyorum ama boş vaktinde hep evdeyim.. zaten pek arkadaş kalmadı hayatımda ama Dost deseniz kaybeden yokki sen bulasin... Bu istanbul hiç yaramadı bana. İnsanları bir Acayip Zümre Zümre herkes iki çift laf edebileceğim kimse bulamadım pek sıkılıyorum bilemezsiniz. Yalnızlık güzel ama okuduğum kitapları bile konuşacak adam yok. Yaşlandım galiba birazda ondan.. Neyse malzeme verdim az trolleyinde keyfe gelelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 istanbul yanıyor sen ne diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 çıkar kafanı kitaplardan ak sokaklara patilerle buluş hatta oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 vapura bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 İzmir'e gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 arkadaş ortamı yaratmak için şu zamandan daha iyi bir vakit olamaz, git meydanlarda diğer patilerle kolkola dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Bana Arkadaş bulun mu diye ne diyo bu? Elinden tutup disari mi çıkaralım, onu mu istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Adam sıkıntısını paylaşmış öküzleşmesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 sen ne ara döndün titrek manda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 http://img7.ressim.net/out.php/i6365510_boncuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Masakari arkadaşım ol la benim valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 adam bana kız bulun demeye çalışıyorda utanıyor işte anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 huzur ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Ahaha şerefsiz bebe. Ankara'da melih var Olm çok iyiydik melihcimlede istanbula transfer ettirdi beni uçak kanadı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Istanbul seni kaybetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 atla gel uçağa artık senmi kullanacan napcan gel mk eskitirler seni orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Saç bırakmadı gotlekler kafamda insanlıktan çıktım. Ankara şu An zor ama sınavlar bi 3 ay daha devam edecek uçağı verince gelirim sirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 chrome said: sen ne ara döndün titrek manda cnmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 alsancaktayım gel. 2 tane evim var artık kiralayayım birini sana istersen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 gezi parkına git, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 chrome said: alsancaktayım gel. 2 tane evim var artık kiralayayım birini sana istersen ;) hmmmm işim öylesine belirsiz ne zaman nereye gideceğim belli değil ki çok üzülüyorum. Ama belki bir ara misafirin olurum ;))( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Hem niye 2 tane evin var lan sorunlu musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xhwNywVYBk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Masakari hala bir cevap vermedi ayıp etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 onun konuştuğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar