Thestral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ha sebze ha meyve. Her türlü yedikten sonra alakadar etmemesi lazım. Botanikçi vs filam olmadıktan sonra =)[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ha meyve ha sebze sonuçta yedikten sonra aynı ..k oluyor[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sebzedir kesin işallah.. sebze ya..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
daverc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ne yani simdi biz 1,5 yogurtlu sos lu iskenderin uzerinde meyvemi yiyioruz? iğğğkkk :-o[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
http Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: insight, 01 Aralık 2004 15:59 tarihinde demiş ki: sebzedir kesin işallah.. sebze ya.. senin ki sebzedir herhalde sanırsam galiba gibisinden bişiy olu bea
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: daverc, 01 Aralık 2004 16:09 tarihinde demiş ki: Ne yani simdi biz 1,5 yogurtlu sos lu iskenderin uzerinde meyvemi yiyioruz? iğğğkkk :-o eft :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben bilmem beyim bilir[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bence sebzedir ve benim açımdan konu kapanmıştır, o kadar... :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Zebzedir :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Aralık 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
nameless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ne bu ya vibratör anneni bilmem ne nickleri dursun bu üye alımı be alakasız msg ama delirdim[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bu arada gözüme ilişti bakınız Yeni üyemiz: anneni*kim ; Aramıza hoşgeldiniz :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Aralık 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Evet ama o üye gelmesi ile birlikte uzaydaki yerini aldı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Çocuk yörüngeye oturamadan yörüngeden çıktı :lol: .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: nameless13, 01 Aralık 2004 16:29 tarihinde demiş ki: ne bu ya vibratör anneni bilmem ne nickleri dursun bu üye alımı be alakasız msg ama delirdim vibratörün tek bir anlamı yoktur. mesela inşaatlarda da vibratör aleti kullanılır. hatta babam mimar bir kere bişiler anlatırken geçmişti gülmemek için kendimi zor tutmuştum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Domates sebzedır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Vibratör vibrasyon yapan alet anlamına gelir. Bunu ister bir tarafınıza sokarsınız, ister kum elemekte kullanır istersenizde bir şeyi karıştırmakta kullanırsanız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bize ilkokulda sebze die öretmişlerdi...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
screamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Kedidir kedi.[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Domates tek hücreli bitkidir.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
athea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 meyvedir ama bu fikirden hoslanmiorum, ben domatesi sebze bildim, sebze die sevdim =p http://www.askoxford.com/asktheexperts/faq/aboutother/tomato
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 meyvedir eger yapılmadıysa ve usenmessem acıklamada yapabilirim
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bu çok önemli bir sorunu beraberinde getiriyor .. Meyve nedir sebze nedir ? Aradaki fark nedir ?[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Not : İki gündür okumadan bana cevap yazan insanlarla muhatap oluyorum. Konuştuğum kelimeleri , cümleleri özenle seçiyorum , karşıdakini rencide etmeyecek şekilde yazmaya çalışıyorum. Ama en ufak yazdığım uyarı mesajında agresif tavır sergilemiş , hakaret etmiş oluyorum. Notum şudur ki , bundan sonra okuma bilmeyen , veya okuduğunu anlamayan , benimle muhattap olmasın , özel mesaj atmasın. Bende kendisini rahatsız etmem zaten daha fazla .
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Meyve boyle daha tatlı fln :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
sheref Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: fedaykin, 01 Aralık 2004 17:00 tarihinde demiş ki: Vibratör vibrasyon yapan alet anlamına gelir. Bunu ister bir tarafınıza sokarsınız, ister kum elemekte kullanır istersenizde bir şeyi karıştırmakta kullanırsanız. bugün bende yanlış topiğe mesaj atmıştım :d[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar