Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domates

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha meyve ha sebze sonuçta yedikten sonra aynı ..k oluyor[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
sebzedir kesin işallah..
sebze ya..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
said:
insight, 01 Aralık 2004 15:59 tarihinde demiş ki:
sebzedir kesin işallah..
sebze ya..
senin ki sebzedir herhalde sanırsam galiba gibisinden bişiy olu bea
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 01 Aralık 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
Ne yani simdi biz 1,5 yogurtlu sos lu iskenderin uzerinde meyvemi yiyioruz? iğğğkkk :-o

eft :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
ben bilmem beyim bilir[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
bence sebzedir ve benim açımdan konu kapanmıştır, o kadar... :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Zebzedir :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Aralık 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada gözüme ilişti bakınız

Yeni üyemiz: anneni*kim ; Aramıza hoşgeldiniz :)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Aralık 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çocuk yörüngeye oturamadan yörüngeden çıktı :lol: .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 01 Aralık 2004 16:29 tarihinde demiş ki:
ne bu ya vibratör anneni bilmem ne nickleri dursun bu üye alımı be

alakasız msg ama delirdim

vibratörün tek bir anlamı yoktur. mesela inşaatlarda da vibratör aleti kullanılır. hatta babam mimar bir kere bişiler anlatırken geçmişti gülmemek için kendimi zor tutmuştum.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
Vibratör vibrasyon yapan alet anlamına gelir. Bunu ister bir tarafınıza sokarsınız, ister kum elemekte kullanır istersenizde bir şeyi karıştırmakta kullanırsanız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Bu çok önemli bir sorunu beraberinde getiriyor ..
Meyve nedir sebze nedir ? Aradaki fark nedir ?[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Not : İki gündür okumadan bana cevap yazan insanlarla muhatap oluyorum. Konuştuğum kelimeleri , cümleleri özenle seçiyorum , karşıdakini rencide etmeyecek şekilde yazmaya çalışıyorum. Ama en ufak yazdığım uyarı mesajında agresif tavır sergilemiş , hakaret etmiş oluyorum. Notum şudur ki , bundan sonra okuma bilmeyen , veya okuduğunu anlamayan , benimle muhattap olmasın , özel mesaj atmasın. Bende kendisini rahatsız etmem zaten daha fazla .
  • Yeni Oluştur...