Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bu ay Pcworld ile beraber satılacak. Oldukça hoş bir dergi olacağa benziyor. Everquest 2, Guildwars gibi MMORPG'lerin önincelemesi/incelemesini içerek bu dergi. Ayrıca Elder Scrolls 4 : Oblivion önincelemesini yazan bir patiymiş duyduğuma göre.Hatta bu başlığıda o açıyor hehe.Epey güzel yazdım diyeyim, siz alıp okuyana kadar merak ederek idare edin =). Bir aksilik çıkmazsa 26 kasımda gazete bayilerinizden ve benzeri okungaçlı kağıt satan yerlerden bulabilirsiniz.[signature][hline]I'm lunatic.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 dergi konusunda başarılar, bu arada bu tam bir dergi mi olacak, yoksa sadece bir oyun eki mi? aralık ayında mı çıkacak? (26 kasım dediğin aralık ayı herhalde) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 paste yapsın o pati merakta bırakmasın bizi hehe :-o[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Aralık ayında Pcworld ile birlikte satılacak. Sonra ki aylarda kendi başına satılacak. Edit : Hala ek olarak görenler varsa ortalama 120 sayfa olacağını ekliyeyim dedim ;). [signature][hline]I'm lunatic. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 Kasım 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eyw[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 120 sayfa? hmm evet güzel güzel ehehe umarım tutar dergi de devamı gelir. eski oyunlar konusuna yer verilcek mi? eski derken donkey kong, pacman, space invaders kadar eski değil de, daha çok 90-95 yıllarında oynanan monkey island, prince, doom tarzı şeyleri kastediyorum. ya da böyle birşey yapılması mümkün mü?
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ŞOK ŞOK ŞOK!!!!! Yeni çıkan bir oyun dergisi içindeki yazılardan biri erotik bulundugu için toplatıldı... ŞOK ŞOK ŞOK !!!!! Suçlanan yazar "ne yapabilirm ruhum erotik, hem bunda kötü bişi yok ki! beni bööle sevin" dedi AZ SONRA AZ SONRA AZ SONRA Erotik yazarın internetteki inini bulduk. Ekşi sozlukte hakkında "pembe taytlar gitip mesaj giren userler geliyor aklima her ismini duydugumda. paticik! " diye bahsedilen bu şer yuvası yoksa gençlerimizi zehirliyor mu* OHA OHA OHA!!!! Soz konusu yazarın yonja aracılığıyla birçok masum yavruyu ağına düşürdüğü tespit edildi. VAH VAH VAH!!! ps: çok sevindim kesin alıp okuyacam.. yürü be kardeşim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Bonecrusher, 10 Kasım 2004 00:44 tarihinde demiş ki: eski oyunlar konusuna yer verilcek mi? eski derken donkey kong, pacman, space invaders kadar eski değil de, daha çok 90-95 yıllarında oynanan monkey island, prince, doom tarzı şeyleri kastediyorum. ya da böyle birşey yapılması mümkün mü? Valla ilerki sayılarda olabilir diye düşünüyorum. Neden olmasın ?[signature][hline]I'm lunatic. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 Kasım 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Nostalji bölümünü düşünmedik değil ama istek olursa koymayı düşünüyoruz aynı şekilde buna Masaüstü bölümüde dahildir eğer istek olursa editörü bulunup koyulacak..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Okuruz artık.. Bir arkadaşın olarak seni destekliyorum..(Dergiyi aldırdığım adam başına 1 milyon isterim..)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet gizli iş arkadaşım Guru, kendisini afişe etmeyi başardı. *!Itiraf ediyorum elimde sağlam kozlar vardı ve biraz tehditkar davrandım*[signature][hline]I'm lunatic. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 10 Kasım 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yürübe Alexi! Vay be ne adamlar varki aramızda haberimiz yok ! Nihihihi tebrik ederim kardeşim =o) Mutlaka alcam bende![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bak ne diycem Alexi bi ara yine buluşalım sen 100 adet imzalı resim getir.. Arkadaşlığımız pekişsin... İlerde bala dote biyerlere gelirsin falan belli olmaz satarım onları...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ehehe, ne demek, aylar öncesinden stokladım ben fotoları imzalamak üzere =P.[signature][hline]I'm lunatic.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ehe teker teker çıkıyor sürprizler :) valla olsa iyi olur, 80-85 veya 98-2002 oyunlarını değil de, 90-96 dönemini konu alan bir bölüm, benim gibilerin çok ilgisini çeker :)
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Direk havalara girdi.. Msn den cewaplarda yawaş gelmeye başladı.. Biraz daha kassak dünyayı kurtarmaya çalışcak keko...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 *Alexi'ye çuvaldız batırır*[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ehe şöyle ki arkadaşıma MSN Voice Conversation'dan tab okumayı ve gitar akorlarını anlatıyorum ehe .[signature][hline]I'm lunatic.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ama güzel olacak güzel =).[signature][hline]I'm lunatic.
Head Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nitrogamer dergisi de böyleydi ilk 2 ay felan iyiydi sonra çıkmadı bir daha hueah[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 devamı gelir işallah hayırlı olsun:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hadi bakalım...İnşallah daha iyi olur...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 heh tahmin ettim başlığı görür görmez guru'nun geçenlerdeki pazar araştırmasıyla alakası olduğunu.. :) başarılar arkadaşlar, takip etmeye çalışacağız.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 son kullanıcıya hitab ettiğimiz için pazar araştırmasıda lazım ;)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Patlamazsınız inşallah.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar