Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biber gazına hangi filtre

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Ya kafayı yiyeceğim geç kaldım 3m yada Draeger firmasını da arayamadım.

NBC korumalı filtreler hariç normal full yüz maskelerinde ;

A1, A1B1, A1B1E1, A1B1E1K1, diye giden 50 çeşit filtre var.

Şunu almak istiyorum ;

http://www.isguvenlikmarket.com/X-PLORE-5500-TAM-YUZ-GAZ-MASKESI,PR-3750.html

ama hangi filtre OC gazına yani biber gazına dayanıklı bulamadım.

Hatta hiç öyle filtresi bile olmayabilir.

http://www.isguvenlikmarket.com/index.php?do=catalog/results

çiftli filtre olacak

Bulamadım, bilen var mıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi kimse cevap vermemiş. cünkü ya kimse bilmiyo bilende gereksiz olduğunu düşnüyo sanırım.

gercekten hiç gerek yok. heleki kocaman bütün kafasını kaploıyan maksleri kullananlar cıkarıyo bi süre sonra. bi kez ideri girsinb gaz cıkmıyo. havasız. ağır. nefes almak zor.

astımın yoksa gercekten gerekli değil. basit boyacı maskesi yeterli gercekten.

ciddi astımın varsada abi geziye gel orda gaz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Gazlara dikkat edin. Bu zımbırtılara sürekli maruz kalmak ileride ciddi sorunlara yol açabilir. Eheheheeh talcid sıktım geçti, gaza immune oldum bana artık işlemiyoru bırakın bi. Şimdi siz geyik yapıyorsunuz ama acısı 3-5 yıl sonra solunum yollarını ele alınca çıkar.

ABEK tipi kombine filtreli maske bulursanız alın. Sanayi tipi olanlar zaten sürekli gazlı,tozlu ortamlarda kullanılmak için üretildiğinden, işinizi fazlası ile görür ama filtreye dikkat edin, bütün olay onda.
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen alacağınız bütün parçacık filtreleyebilen filtreler işinizi görücektir tek farkı fiyatları çünkü spesifik kimyasalları durdurmak için konulan şeyler fiyatı arttırıyor.

telefon edip sor en güzeli, de, biber gazı göz yaşartıcı vs, kataloglardan açıp bulsunlar.
20 kişi sormuştur zaten önceden.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bildiğim kadarıyla kendisi parçacık olduğu için parçacık filtreleri iş görüyor öle değil mi

http://www.draeger.com/sites/assets/publishingimages/products/com_x-plore_bayonet/attachments/x-plore_bayonet_pi_9046764_en.pdf

burada P3 R alsa, reusable ve %99.95 particle filterin var bence olur, ayrıca ihtiyacın üzerinde filtre kullanırsan, hızlı tıkanıcak nefessiz kalıcaksın, ne kadar az filtreleme o kadar rahat nefes almaca diye biliyorum.

Deaktive etmeye gerek olan bi kimyasal varsa, A1 P3 ya da A2 P3 alsa, yani organik ya da inorganik filtre + parçacık filtresi, bence keser?

Ha bu polislerin sıktıı şeylerin içindeki kimyasallar parçacık dışında ne bilmiyorum, ama ben boya yaparken tinerdir sentetik selülozik, boya sökücüler vs organik gazlardı diye hatırlıyorum.

amonyak falan basmıyorlarsa lol
kedi kumu temizlerken gaz maskesi takıyodum, amonyak gene yakıyordu lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

abi kimse cevap vermemiş. cünkü ya kimse bilmiyo bilende gereksiz olduğunu düşnüyo sanırım.

gercekten hiç gerek yok. heleki kocaman bütün kafasını kaploıyan maksleri kullananlar cıkarıyo bi süre sonra. bi kez ideri girsinb gaz cıkmıyo. havasız. ağır. nefes almak zor.

astımın yoksa gercekten gerekli değil. basit boyacı maskesi yeterli gercekten.

ciddi astımın varsada abi geziye gel orda gaz yok.

Boyacı maskesi bende HİÇ işe yaramadı abi anlam veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

streç filmi ben de deneyeceğim yarın, gözlük almıştı ev arkadaşım onla çıktım cidden gazın içinde dolanıyordum sıkıntı olmadan. bir de boyacı maskesi dediğin karbonlu maske mi chemical? bende ondan vardı, 5 lira falan sanırım ve gazı çok az hissettim...

yok bende half mask vardı 3M, çift filtrelilerinden, iyi para vermiştim. Protestolara götürmedim ama.

streç film experimental gayet, deneyin feedback bekliyoruz. Amaç bütün gün kullanman değil, vukuat çıkarsa kullanabilecek hızlı bi metodumuz olsun yeterince iş gören.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...