barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeys bence bizden korkmuş beyler. sebebi bu. baya döveriz çübkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Esh said: sam, nefr, sufi de bu başlıkta özür dileyebilirler, sakıncası yok bence. samin agzina vurdular abi yeteri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Seele said: Esh said: sam, nefr, sufi de bu başlıkta özür dileyebilirler, sakıncası yok bence. samin agzina vurdular abi yeteri kadar. yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Flassh said: çetodan özür dile lksdghslkhg O ayrı o ayrı. Geri vites yaptım diye çeto gibi düşünmeye başlamadım herhalde. Gidip muhalefeti destekleyecek de değilim, pek çoğunuzun da kabul edeceği gibi yeni bir siyasi oluşama ihtiyaç var artık, yoksa bu kadar emek boşa gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Flassh said: RRa said: sipeyskeyk sen dönek değilsin, yaptığın bu geri vitesin siyaset biliminde izahı var, kendini ferah tut neymiş merak ettim? liberallar ile RTE gibi diktatörler aynı karede yer alamazlar. sipeyskeyk gibiler polisin millete işkence ettiğini görünce, ZANK biz napıyoruz oldular. Dank etti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 onlardan bi cacık olmaz. sipeys mert çıktı gene gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 speys gibi mert çıkanlar, şimdiden döneceklerdir hem söylem hem tavır olarak, ha cesareti olmayanlarda seçime kadar beklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 garbage a açılsaydı.. abicim yaptıklarını ne çabuk unuyorsunuz adam emekli askerin biriyle dalga geçmişti cv falan ayar yiyip çekilmişti.. sonra uçak-gazete mevzusu abaww epic fail üstü bişey.. bunun gibi 50 konu var yandaş medyayı tutmalar falan aklına yenimi geldi bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 adam forma giyip arma öperken poz mu versin, boş mukaveleye mi imza atsın lan transfere sıcak bakıyorum dedi yeter işte ortak hareket diyosunuz buna şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 imzaya gerek yok ama şu arma öperken resim çektirme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sana kelepir kulaklık sattım sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Asteroth said: Beyler saf değiştiriyoruz. Bence Tayyip haklı. http://i.imgur.com/6coewnq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Cikip akillandim ben gercegi gordum demek kolay is degil. Gitmeyin adamin ustune. Sipeys bile akillandi vay anasini diye husu icinde dine donun onun yerine! Yarin bi gun burada yazdigindan farkli davrandigini gorurseniz o zaman yuklenirsiniz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 affederiz, ama unutmayiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ARKADAŞLAR TAYYİP DÜZELDİ HAYIR DERS ALDI O diyeceğini sanmıyorum bu saatten sonra şüphe insanın aklına bir kere düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sembolik olarak cetoyla sipeyskeki bulusturup opusturken fotolarini cekelim. Halklarin birlesmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 paticik united yazarız altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: Sana kelepir kulaklık sattım sen sus. sdads sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ben de bu başlıkta kaç gündür direniş ile ilgili hiç bişey yazmıyorum. cuma günü gittim sadece kuğuluya ondan sonra da bidaha gitmedim. direnişe karşı neden bu tavrı takındığımı açıklamak istiyorum diye söze girdim ama tutucam kendimi yine zamanı gelince konuşucam, bi konuşursam türkiyede taşlar yerinden oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Asteroth said: Beyler saf değiştiriyoruz. Bence Tayyip haklı.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kimseyi aşağalıyarak, özür dilemeye zorlıyarak bisey olmaz arakdaslar. sipaysin düşüncesi deişmişl kendini kötü hissetmiş suclu hisstmiş özür dilemiş. bence o kadarda suclu değil öpüyom kendisini. sipeys özür diledi diye samde yanlsı değil suclu deil özür dilemek zorundada değil. onuda öpüyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 fede said: ben de bu başlıkta kaç gündür direniş ile ilgili hiç bişey yazmıyorum. cuma günü gittim sadece kuğuluya ondan sonra da bidaha gitmedim. direnişe karşı neden bu tavrı takındığımı açıklamak istiyorum diye söze girdim ama tutucam kendimi yine zamanı gelince konuşucam, bi konuşursam türkiyede taşlar yerinden oynar Noldu lan ellediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Jim_E_Rustler said: Asteroth said: Beyler saf değiştiriyoruz. Bence Tayyip haklı. http://i.imgur.com/6coewnq.jpg beyler bence faşizm ve totaliter rejim çok güzel şeyler, toplumsal haklar abarttığımız akdar da gerkeli değil üniformayı siz mi veriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bi de konu açıldı madem şunu da yazayım. ne için insanlar sokakta bunu iyi anlayın. bu olaylar durulunca sen niye gelip toma nın önünde dikilmedim, oo beyim sen gaz yememişsin vay yumuşak filan demeler başlamış main threadde. ona da ufak dikkat çekmek istiyorum. herkes kendi için mi direniyor, yoksa direnemeyenler de direnmek istemeyenler, direnmek isteyip direnmeyenler, direnmekten bi haber olanlar, direnmeyecek olanlar için de mi direniyoruz, direniyosunuz kendinize sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar