Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sipeyskeyk'in geri vites başlığı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

RRa said:

sipeyskeyk sen dönek değilsin, yaptığın bu geri vitesin siyaset biliminde izahı var, kendini ferah tut

neymiş merak ettim?

liberallar ile RTE gibi diktatörler aynı karede yer alamazlar. sipeyskeyk gibiler polisin millete işkence ettiğini görünce, ZANK biz napıyoruz oldular. Dank etti yani
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bu başlıkta kaç gündür direniş ile ilgili hiç bişey yazmıyorum. cuma günü gittim sadece kuğuluya ondan sonra da bidaha gitmedim. direnişe karşı neden bu tavrı takındığımı açıklamak istiyorum diye söze girdim ama tutucam kendimi yine zamanı gelince konuşucam, bi konuşursam türkiyede taşlar yerinden oynar
Sosyal ağlarda paylaş

kimseyi aşağalıyarak, özür dilemeye zorlıyarak bisey olmaz arakdaslar.

sipaysin düşüncesi deişmişl kendini kötü hissetmiş suclu hisstmiş özür dilemiş. bence o kadarda suclu değil öpüyom kendisini.

sipeys özür diledi diye samde yanlsı değil suclu deil özür dilemek zorundada değil. onuda öpüyom.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ben de bu başlıkta kaç gündür direniş ile ilgili hiç bişey yazmıyorum. cuma günü gittim sadece kuğuluya ondan sonra da bidaha gitmedim. direnişe karşı neden bu tavrı takındığımı açıklamak istiyorum diye söze girdim ama tutucam kendimi yine zamanı gelince konuşucam, bi konuşursam türkiyede taşlar yerinden oynar
Noldu lan ellediler mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bi de konu açıldı madem şunu da yazayım. ne için insanlar sokakta bunu iyi anlayın. bu olaylar durulunca sen niye gelip toma nın önünde dikilmedim, oo beyim sen gaz yememişsin vay yumuşak filan demeler başlamış main threadde. ona da ufak dikkat çekmek istiyorum. herkes kendi için mi direniyor, yoksa direnemeyenler de direnmek istemeyenler, direnmek isteyip direnmeyenler, direnmekten bi haber olanlar, direnmeyecek olanlar için de mi direniyoruz, direniyosunuz kendinize sorun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...