Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sipeyskeyk'in geri vites başlığı


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Başlığı kirletmeyelim, buradan saydırın lütfen.

http://www.nirmal.com.np/images/62/personal_appeal_from_Wikipedia_founder_Jimmy_Wales_donation.jpg

Öncelikle tekrar merhaba.

Bir wot döşeyelim, ne zamandır yokum. Bu son olaylarla ilgili söyleyeceklerim var tabiki.

Genel olarak AKP sempatizanı bir liboş olarak tanıyorsunuz bir çoğunuz beni, çok da yanlış değildi yaşananlardan önce.

AKP'nin islamcı kökleri sebebiyle başlangıçtan itibaren muhalefet yapanlardan farklı olarak, zamanında madur olmuş bir siyasi oluşumun Türkiye'yi daha iyi noktalara getireceğine dair bir inancım vardı. Çok hataları oldu partinin, bu noktalarda eleştirmek konusunda bir sıkıntım yoktu ama doğru yapıldığını düşündüğüm icraatlarda da destek olmaktan çekinmiyordum.

AKP öncesi Türkiye'yi hiç özlemiyorum, ama bu yaşananlardan sonra AKP'nin artık miladını doldurduğunu kabul ediyorum.

Başbakan son 1-2 yıldır zaten zorlanıyordu, herkes farkındaydı ve malesef artık saklayamadığı bir çöküş sürecine girdi. Tarihte çok örneği var, fazla ihtirasın karar verme yetisini kaybettirdiği diğer liderlerin arasında adını anmak artık yanlış olmaz sanırım. Olayları tekrar tekrar irdelemek istemiyorum, ancak Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın bütün yaşananlar karşısında takındığı agresif tavrın ülkemize verdiği zarar birçoğumuzun düşündüğünden daha fazla olabilir. Gücü kaybederim korkusuyla tiranlaşma yoluna gitmesi kendisinin, belki de partisinin de sonunu hazırladı. Bir çuval inciri berbat etmek derler ya, aynen öyle. Bu psikolojiyle de inatlaşmaya devam ederse, canımızın daha da yanacağı aşikar.

Kişisel bir çıkarım yapmam gerekirse de, bu noktaya gelmek için geciktiğimi, Erdoğan'ın samimiyetine gereğinden fazla inandığımı, olumlu icraatlarını alkışlarken durumun bu noktaya gelebileceğini görmekte geciktiğimi görüyorum. AKP'nin en büyük zararının, benim gibi kendini liberal, sizlerin liboş olarak adlandırdığınız kesimin "kısmi" desteğini kaybetmesi olduğunu düşünüyorum. Kendi tabanlarıyla da ne kadar devam edebilirler, bilemiyorum.

Tek cümleye indirmem gerekirse, objektif davranmak adına Ak Parti'yi desteklediğim ve savunduğum zamanlardan dolayı pişmanım. Hiçbir zaman partiden bir çıkarım olmadı, verdiğim destek yalnızca refah düzeyi daha yüksek, daha özgür, daha güçlü bir Türkiye içindi. Basının her geçen gün daha da baskı altına alınması, gazeteci tutuklamaları, Suriye'deki iç savaşa karşı ülkemizin aldığı pozisyon ve Reyhanlı olayı beni zaten hayal kırıklığına uğratmıştı, son yaşananlar da artık bu yazıyı yazmama sebep oldu diyebiliriz.

Şuan meydanlarda direnen, özgürlük için canını ortaya koyan herkesten de özür diliyorum, bu yaşananlarda payım olduğunu düşünerek.

Yapılan eylemlere sonuna kadar destek veriyorum, bu haklı mücadeleye emek veren herkese de güç kuvvet diliyorum. Askeri müdahale en büyük fobilerimden biridir, biliyorsunuz. Ancak halkın darbesini destekliyorum. Hem bizim için, hem de çocuklarımız için.

Siz koymadan ben koyayım,

http://www.bilgiustam.com/resimler/2011/08/vites-300x223.jpg

Saygılar, sevgiler.

Can
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...