Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Herkese selamlar Beni tanıyorsunuz. uzun bir süre akp yi savunmuş birisiyim. Aslında bu söyleyeceklerimi açıklama yanlısı değildim çünkü paticiği ciddi bir yer olarak görmüyor'd'um. orta sınıf aile çocuklarının biraz chp görüşüne boyanmış solculuk oynamaya çalıştıkları bir yer olarak görmüştüm ve biraz eğlenmek biraz da aslında sizin görüşlerinize yakın birisi olarak görüşlerinizi eleştirsem neler olacak mantığıyla bir çeşit 'roleplay' e başladım bu hesabı alarak. Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse siyasi görüş olarak chp ye yakın duran, sağ görüşlere ve bunun köklerinden filizlenmiş liberalizme yakın durmayan bir kişiyim. Siz beni uzun süre akp li olarak tanıdınız ama ben burada bu süre boyunca sadece akp lügatını kullanarak parantez içerisinde trollük yapmış birisiyim. Peki neden bunları itiraf ediyorum? Öncesinde de söylediğim gibi bu sitedeki siyasi tartışmaları elini taşın altına koymayıp, konforunu bozmadan siyaset tartışan ufak burjuvacıklar olduğunuzu düşündüğümden eğlenmekten zarar gelmeyeceği fikrindeydim. Gezi Parkı olaylarının başlangıcından beri takip ediyorum ve düşüncelerimde haklı olmadığım fikri her gün daha fazla artmaya başladı. En sonunda gördüğüm manzara toplumun arasına girip direnç gösteren, zorbalık karşısında boynunu eğmeyen, güçlüye biat etmeyen insanlar olduğuydu o sebepten çark ettim ve açıklıyorum. Bu hesap altından artık bir daha mesaj atmayacağım. Tek dileğim yolunuz açık, başınız dik olsun. #direnpaticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sir de gelip diz çöküp tövbe dilesin direniş ruhu önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 paticik çok iyiydi ya. dışarda evde ilk takip ettiğim kaynak oldu şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yeni hesap adın ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Birebir tartışmadık, muhtemelen konuşmadık da, ama gerçekten trollüyoduysan beni de avladın. Sen gel yine, devir hoşgörü devri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Octavarium said: yeni hesap adın ne olacak ? forza akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sparkcaster said: sir de gelip diz çöküp tövbe dilesin direniş ruhu önünde HUEHUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 successful troll is successful dur bari gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Her gelen zaten yanlış tanıyor burayı domain isminden dolayı. Mesela forumdan bir şey öğrendiğimde, bir haber duyduğumda arkadaşlarıma "şu forumda, bu forumda" diyorum. Paticik diyemiyorum maalesef. Ee yanlış anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sparkcaster said: sir de gelip diz çöküp tövbe dilesin direniş ruhu önünde şu ayara ayran kaldırlır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çevir kazı yanmasınçıklık mı olmuş,yoksa ortaya karışık mı olmuş lügatım yetmedi yada; yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Baktı tayyip göte gelecek hemen 180 derece sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 chp parti ismi ideoloji değil, chpye yakın durmak ne demek ? liberalizm ve sağ görüş(ler) arasındaki bağ ? anca troll olur zaten bu kadar bilgisizlikten gidin biraz kitap okuyun abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çok da .ikimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 hakliyim said: chp parti ismi ideoloji değil, chpye yakın durmak ne demek ? liberalizm ve sağ görüş(ler) arasındaki bağ ? anca troll olur zaten bu kadar bilgisizlikten gidin biraz kitap okuyun abicim. okumayan sensin galiba çünkü chp kemalist-atatürkçü ideolojinin partileşmiş bir kurumudur. sosyal demokrat ise eğer onlar chp liyim demez ama yakın dururlar. sen cahilsin adama laf ediyorsun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Diyorum ben size, ilk bu liberaller dönerler. Bunlar öyle bir dönecek kiiii Türkiye'nin başı dönecek bunları izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 herkes biraz roleplay yapıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ama kemalist ideoloji diye birşey yok ki, dünyada kabul görmeyen bir ideoloji, sadece türkiye'de geçerliliği olan bir ideoloji bilmiyorum bana biraz saçma geldi, ha dünya üzerinde de başka ülkelerde kemalist partiler olsa o zaman olurdu, CHP bana göre bayaa bildiğin Sosyalist bir parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kemalizm şöyle böyle diyenler tanımlayabilir mi kemalizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 hiç bi partiye yakın birisi olmadığım için rahatlıkla söylüyorum şu kemalizm çok büyük bir tabu. adı geçince hemen gerilim başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tayyibin %50 sinin %80i bu sekilde zaten turkiye tarihinde sokaga cikmisliklari yok ve cikmazlar tren nereye gidiyorsa son vagonlara cengel atarlar, lokomotifsiz vagonlardan olusurlar genelde o yuzden hic bu akp yine bu kadar oy alir demeyin, cengeli birakiverirler korkmayin direnin hukumet istifa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bananeyse ne derseniz deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Tarumar said: hakliyim said: chp parti ismi ideoloji değil, chpye yakın durmak ne demek ? liberalizm ve sağ görüş(ler) arasındaki bağ ? anca troll olur zaten bu kadar bilgisizlikten gidin biraz kitap okuyun abicim. okumayan sensin galiba çünkü chp kemalist-atatürkçü ideolojinin partileşmiş bir kurumudur. sosyal demokrat ise eğer onlar chp liyim demez ama yakın dururlar. sen cahilsin adama laf ediyorsun lol. her kemalist her sosyaal demokrat chpli olmak zorundaymış bilmiyormusum özür dilerim.demokrat sol her partiyi kapayıp chp'ye aktaralım o zaman. bu dar düşünce kalıplarından olmadgım için cahil olacaksam eyvallah. cok belli ettin bence alt hesap oldugunu, at napolyandan mesaj kimse sallamıyor inan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 chpnin kendisi sosyal demokrat zaten onu da hadi sol çizgisinde bir parti diye kabul edersek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 hakliyim said: Tarumar said: hakliyim said: chp parti ismi ideoloji değil, chpye yakın durmak ne demek ? liberalizm ve sağ görüş(ler) arasındaki bağ ? anca troll olur zaten bu kadar bilgisizlikten gidin biraz kitap okuyun abicim. okumayan sensin galiba çünkü chp kemalist-atatürkçü ideolojinin partileşmiş bir kurumudur. sosyal demokrat ise eğer onlar chp liyim demez ama yakın dururlar. sen cahilsin adama laf ediyorsun lol. her kemalist her sosyaal demokrat chpli olmak zorundaymış bilmiyormusum özür dilerim.demokrat sol her partiyi kapayıp chp'ye aktaralım o zaman. bu dar düşünce kalıplarından olmadgım için cahil olacaksam eyvallah. cok belli ettin bence alt hesap oldugunu, at napolyandan mesaj kimse sallamıyor inan :D sen kimsin la tipitip ben o olsam oyum derim senin gibi fake hesapla gelip alakasız konuşmam. belki napolyon denen adam sensin bu konuyu açıp başka hesap alıp mı eğlenmeye başladın? bi boktanda çaktığın yok anca yaz dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar