Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye degil Zorunlu : Tenjou Tenge

sQu

Öne çıkan mesajlar

Tenjo Tenge(aşağıdaki yazı anime gen tr den alınmıştır)
Oh! Great'in popüler mangası Tenjo Tenge, Nisan ayında Japon Televizyon kanallarından TV TOKYO'da gösterime giriyor. Şu anda 11 cilt halinde devam etmekte olan aynı isimli mangadan uyarlanan Tenjo Tenge, lise temalı bir dövüş seineni. İçeriğinde yer alan cinsellik ve aşırı şiddetin animeye ne sekilde yansıtılacağı da animenin elde edebilecegi başarı kadar merak edilen bir diğer soru. Tenjo Tenge anime resmi sitesine buradan ulasabilirsiniz
nisan ayında japonyada gösterilen serinin 3. bölümü nette dolaşıyormuş
arkadaşın bana verdiği 1. bölümü izleyince bu senenin hitlerinden biri olacakgibi gözüküyor.
hikaye iki elemanın dövüş kubu ile ünlü bir okula dişlerine göre rakip bulmak için gelmeleriyle başlıyor)
okulda herkezi pataklamaya başladıklarında okulun dövüş klubu başkanı ortay çıkıyor(8 yaşında kız görünümünde) ama dövüşmeye başlayınca 18 yaşına dönüşüyor(tabi o ufacık elbiseler üzerinde kalıyor:)
daha fazla anlatmadan anlamışssınızdırki süper sahneler mevcut(hatun modellemeleri harika)
elinize geçerse izleyin geçmezsse geçirmeye çalışın derim:)

Tenjo Tenge bu senenin favori animeleri arasında olacak gözüküyor..
eğer sizde benim gibi animesini zorbulanlardansanız mangasını tavsiye edeceğim..

http://tjtg.mangatranslation.com/downloads.html
bu adreste mangası torent linkleri şeklinde mevcut indirip okuyabilirsiniz:)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
türkçe anime altyazıları için
http://animetr.port5.com/altyazilar.html
uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

şu an 8. bölüm çıktı ve 9-10 bir iki güne kadar çıkar.
www.animesuki.com adresinde SERIES kisminda torrent linklerini bulabilirsiniz. e-mule linki bilmiyorum kullanmadigim icin. anime , mangasina göre kısıtlanmış çünkü mangada çok fazla cinsellik ön planda. tabi animenin extrasi olarak da bolca dövüş sahnesi eklenmiş. soundtrackleri ise tek gelimeyle piskopat hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...

yazan:kojiro

Tenjou Tenge

Bölüm:26 Tv
Türü:Action/Martial Arts
Karekter Dizayný:Ito Ogure

Yönetmen:Honda Yasunori

Konu: Hikaye Toudou Gakuen okuluna iki serseri öðrencinin (Bob Makihara, Nagi Soichiro) gelmesiyle baþlýyor.Bu okulu diðer okullardan ayýran en büyük özellik okulda birçok dövüþ klübünün olmasý.Tabi kahramanlarýmýzda bu okulda en güçlü dövüþçüler olmaya çalýþýyorlar.

Karekterler:

Nagi Soichiro:Ana kahramanýmýz diyebiliriz okula en güçlü olduðunu kanýtlamak için gelir ama daha güçlü ve ölümcül insanlarla karþýlaþýr.Jyuken Club a katýlarak kendini geliþtirmek ister.

Bob Makihara:Bu karekter biraz Nagi nin gölgesinde kalýyor.Arkadaþýyla birlikte yeni okula gelip gücünü herkese ispat etmeye çalýþýyor ama o da Nagi gibi baþarýsýz oluyor ve Jyuken Club a katýlýyor.

Masataka Takanayagi:Zengin ve güçlü bir aileden geliyor ve uzun yýllardýr dövüþ sanatlarýyla ilgileniyor serinin ilerleyen bölümlerinde abisini(Mitsoumi Takanayagi) de görücez.Masataka da diðerleri gibi Jyuken Club ýn bir üyesi.(Benimde animedeki en sevdiðim karekter!!!)

Maya Natsume:Animenin afet kýzlarýndan biri ve Jyuken Club ýn kaptaný.Bir anda küçük bir kýza dönüþmek gibi hünerleri var.

Aya Natsume:Ailenin küçük kýzý o da okula yeni geliyor ve Nagi ye aþýk oluyor.Ablasý MAya kadar olmasa bile yinede çok iyi bir dövüþçü ayrýca aile mirasý olan Ryugan(Geleceði ve geçmiþi görme yeteneði diyebiliriz.) yeteneðine sahip.

Seri funsub olarak hala devam ediyor torrent formatýnda 15.bölüme kadar www.gotwoot.net adresinde bulabilirsiniz.

[Bu mesaj kender tarafından 26 Kasım 2004 04:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bu sırada bir anime çok saçmalıyor diyipte sponsor elini çektiyse nasıl o anime iyi bir anime olur.
Tenjou tenge 24. bölümde bitti ve gelecek sezonunda 2006 sarkması söz konusu evet ilk 3 bölüm gayet güzel amam saçmalıyorlar ama mangasını bilemeyecem[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

Animeler sponsorları sayesinde çizilebiliyorya eğer anime reyting düşerse sponsor desteğini çekiyor ve anime bitiriliyor (bkz: kenshin de böyle oldu son 30 bölümünde mangadaki konun bitmesini beklediler (tomoe ve enshi ile ilgili olanları) ama Reytingler düşünce sponsor elini çekti ve 95 de bitirildi) aynısı bununda başına gelmiş ve bitirildi 2. sezon çekilmesi tehlikeye girdi ya yeni sponsor bulacaklar yada konu askıya alınacak...
Bu sırada Tenjou Tenge o kadar güzel değildi bence... Ama izlenebilir[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçasi dizinin günümüzde geçen kısmı kesinlikle çok KÖTÜ... konu yok derinlik yok bişey katmamişlar hebele gübelele ecchi ,pantsu, bide dövüş ... Flashback episode'ları güzeldi eskiden olanlari gösterdiği .. sırf onlardan oluşsa idi diyecektim ki tamam iyimsi bi anime ama şimdiki hali ile vasat..
devaminin olmamasi iyi olmuş[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ....
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...

heh ikkitousen'i bundan hemen önce izledim, onda da cho'uun'u B)- çok tuttum. yalnız pantsu olayının dibine neredeyse najica kadar vurulmuş. şu ara nedense ecchi dövüş anime'i havalarındayım doğrusu eki eki (:P)

ama bunshichi abimizi cidden takdir ettim, saygı duydum.

hürmet ederim

Sosyal ağlarda paylaş

Daha fazla bölüm, daha fazla detay, daha fazla açıklama olsaydı çok daha güzel olacaktı animesi.

Souichiro yu Shin'den az gördük dizi boyunca.

Ayrıca uzun uzun bize flashback gösterdiler ama o fblerin sonunda olan olay şuydu. Aya silahı almamalı.

Fblerin orada bulunuş amacı bile saçmaydı yani.

Ortalama bile değil. İzlerken eğlendiren ama hiçbir soru cevaplamayan, hikayesinde boşluklar olan, senaryosu kötü, karakterleri kötü bir anime. İzlemesem de olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben flashbacklere Shin'İn kendi hikayesi olarak baktığımdan beyendim. Kendi başına bir hikaye idi evde güzeldi. Karakterlerin geçmişi açıklanması bakaımınadan zevkliydi.

Hikayede hele mangada iyice suyu çıkıyor işin, diğer oh!great yapımlşarında olduğu gibi. Saçmalamalar falan...

Bence izlenemse de olur ama izlenirse zevkli bir anime başka bir geyiği yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...