duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 neden mesajımı çok az kişi okumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 çünkü wot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 çünkü eşşepğin sikinden dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 nokta koyup daha az öykü diyip pati pet e açarsan konuyu daha çok kişi okur.köpeğe sirke sürüncede bişey olmazda öle kendi düşürmeye çalışıcağına ateşini atlasın veterinere götürsün acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 köpek lenf kanseri gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 niye trollüyorsunuz diye kızcaktım, fistanın posttan sonra vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fistan said: çünkü eşşepğin sikinden dolayı bildiğin donuma işedim gülerken şimdide ona gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hayır bide veteriner dememişmi daha 3 aylık bu köpek aşıları tam değil dışarı çıkarmayın diye ÖYKÜye? demediyse o veterineri kullanmasın bidaha zaten.dediyse ve öykü çıkardıysa sirkeyi köpeğe sürmeyip içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 veteriner demiş 3 aylık köpeği dışarı çıkartmayın demiş ve köpekte lenf bezi kanseri yokmuş ve bilmiyorum öyküye babası demiş aspirin içir köpeğe ve kan dolaşımını hızlandırır köpeğin belki demiş ve öykü portakal suyu sıkıp içirmeye çalışmış köpeğe ama aspirin içirmemiş ve babası demiş bide ateşi düşürmene de gerek yok enfeksiyonlarla ile mücadelede ateş şart o yüzden ateş olmamı iyi bir şey demiş bu sabah öykü evinde bulunan augmentinden 1 gra 2 tane vermiş portakal suyu ile beraber köpekte burun akıntısı da varmış öykü babasına sormuş largopen bademcik iltihabına iyi geliyormuş demiş ve babası dişteki apseler için de kullanılır istersen köpeğine ver demiş ve öykü köpeğe largopende vermiş ve bugün yine ateşi yükselmiş köpeğin ve normal sıcaklıkta suya sokmuş öykü köpeği ve bezlerle köpeğin kasık bölgesine koyarak ateşini düşürmeye çalışmış ve ciddiyim dalga geçmiyorum ben bakmıyorumki öykünün köpeğine cici bebede yediriyormuş ve ailesi öykünün köpeği sokağa atmayı düşünüyorlarmış öykü bilmiyormuş zararlıolup olmadığını bir ay önce aldılar pugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kilitledinizmi konumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 duygutaskin said: veteriner demiş 3 aylık köpeği dışarı çıkartmayın demiş ve köpekte lenf bezi kanseri yokmuş ve bilmiyorum öyküye babası demiş aspirin içir köpeğe ve kan dolaşımını hızlandırır köpeğin belki demiş ve öykü portakal suyu sıkıp içirmeye çalışmış köpeğe ama aspirin içirmemiş ve babası demiş bide ateşi düşürmene de gerek yok enfeksiyonlarla ile mücadelede ateş şart o yüzden ateş olmamı iyi bir şey demiş bu sabah öykü evinde bulunan augmentinden 1 gra 2 tane vermiş portakal suyu ile beraber köpekte burun akıntısı da varmış öykü babasına sormuş largopen bademcik iltihabına iyi geliyormuş demiş ve babası dişteki apseler için de kullanılır istersen köpeğine ver demiş ve öykü köpeğe largopende vermiş ve bugün yine ateşi yükselmiş köpeğin ve normal sıcaklıkta suya sokmuş öykü köpeği ve bezlerle köpeğin kasık bölgesine koyarak ateşini düşürmeye çalışmış ve ciddiyim dalga geçmiyorum ben bakmıyorumki öykünün köpeğine cici bebede yediriyormuş ve ailesi öykünün köpeği sokağa atmayı düşünüyorlarmış öykü bilmiyormuş zararlıolup olmadığını bir ay önce aldılar pugu ne bahtsız köpekmiş lan o. köpeğe insan bebesi muamelesi yapmasın götürsün veterinere sorsun napıyım diye zor değil. bisürü şey var insanların yediği şeylerde köpeklere dokunan eden. bide sokağa atmak ne ya versinler veterinere sahiplendirilir.öyle kapıya koyma falan gibi bi özürlülük yapmasınlar illa atıcaklarsa. uyuz oluyorum şöyle insanlra ya köpeği alıp 1 ay sonra atıyo maloğlumal niye alıyosun ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Kilitledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 topunuzu keserim gidin başka yerde oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 öykü erkek ismimi sence öykü bir kız erkek değil ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Öykünün interneti yok mu ? veya seni bu işler için kullanıyor mu ne gelip kendi üye olsun o istesin bilgiyi sorumsuzlugu burdan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 flood yapacağım için özür dilerim ciddiyim yalan söylemedim dalga geçmedim ve öykü köpeği sahiplendirmemek için günlerdir gözyaşı döküyor ve söylüyorum öyküye sahiplerdir diye yoksa köpek ölücek diyorum ama kız ağlıyor ikna edemiyorum öyküyü ve öykü veterinede götürüyor köpeğini ve ilk defa oldu köpeği ve köpeğin bu verdikleri şeyler belki faydalı olur diye verdiğini söylüyor öykü ve eğer köpeği sahiplendirirseler öykünün psikolajisi bozulurmuş ve öykü hassasmış öykü bunların zararlı olup olmadığını bilmiyordu bende bilmiyordum onun arkadaşıyım öykünün arkadaşıyım ve öykü daha yeni köpek bakmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 #direnpug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 neden köpek ölücek diyip kızı travmaya sokuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 NolaxThensbane said: #direnpug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 veterinerin dediği şeyler hariç hiç bişey vermesin köpeğe.veya arasın sorsun şunu veriyimmi bunu veriyimmi diye.veterinerin işi bu gitsin sorsun adama evde zırlıcağına.kendi yetoluğu yüzünden bişey olmasın köpeğe sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Öykü ve babası köpeğin amına koymuş afedersiniz. Lan tansiyon hastası misali köpeğe ilaç dayamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tekrar flood yapacağım için tekrar özür dilerim öykünün interneti yok beni neden kullansın ki ve öykü köpeği hastalanınca zencefilli ayva püresi yapıp veriyormuş ve meyve püresi yapmış bugün biraz pütürlüymüş meyve püresi köpek zorla yemiş öğürüyormuş ve çorba yapıyormuş ve bal kabağının püresini de yapıyormuş ve pürenin içine pirinç unu da koyuyormuş bazen öykünün köpeği pug cinsinden 3 aylık bazen cici bebe yapıyormuş köpeğe öykü bayat beyaz ekmekleri köpeğin sütüne de katıyormuş taze ekmekleride ama köpek hayla iştahsızmış zor yiyormuş ve köpeğin kan değerlerine dün bakılmış bazı değerler yüksek çıkmış anormal derecede benim hayvanlarım yokki ama hayvanları seviyorum ve hayvan sevgim var benimde öykününde hayvan sevgisi var öyküde hayvanları seviyor kuzenim öykü bayat ekmekleride taze ekmekleride sütün içine koyuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 fake değilse 10 yaşında falan beyler abartmayın o yüzden bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lan köpeğe ayva püresi ne amk.zihinsel engellimi bu öykü? VERMESİN BİŞEY VETERİNERE GÖTÜRSÜN o söyler şunu ver bunu ver diye.saçmasapan şeyler verip köpeğin mına koymuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duygutaskin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 fake değildir ve yalan değildir ister inanın ister inanmayın ciddiyim ben allah çarpsınki ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar