Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Banking and Financial Services Garanti Bank Garanti Bank Moscow Garanti Bank International N.V Garanti Pension Company Garanti Leasing Garanti Factoring Garanti Securities Garanti Technology Garanti Asset Management Garanti Payment Systems Automotive Doğuş Otomotiv Doğuş Oto DOD vdf Holding Doğuş Motorsports Yüce Auto Construction Doğuş İnşaat Teknik Mühendislik ve Müşavirlik Ayson Sondaj ve Araştırma Media Star TV NTV NTV Spor CNBC-e e2 HDe Kral TV Kral Pop TV NBA TV Turkey NTVMSNBC NTV Radyo NTV Spor Radyo Radyo Eksen Capital Radio Turkey Virgin Radio Turkey Radyo Voyage Kral FM Kral Pop FM National Geographic Turkey National Geographic Kids Turkey CNBC-e Business Billboard Turkey Slam Turkey F1 Racing Turkey Evo Turkey Tourism Antur Turizm Garanti Turizm Datmar Turizm Göktrans Turizm Voyager Mediterranean Turizm Arena Giyim Do-Ça Tekstil Temizleme Doğuş Turgutreis Marina Real Estate DOĞUŞ-GE GYO Energy Boyabat Generation Co. the fuck is this hangisini boykot edicen ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 garantiden paranı çek, tv izleme. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 garantideki hesaplarını kapat, ntv-ntvspor falan izleme, doğus otodan araba falan alma yeter. edit: lan izlediğim kanalların alayı feritinmiş abav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bir de şahenk'in satın aldığı nusr-et, kitchenette'te yemek yeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 go-mongo kiçinet. üzgünüm yemek yerim gomongoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Tayyip giderde bu herif gitmez sanki dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=10152896541335722 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 mangal olayi nedir peki kacirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 guernica said: garantideki hesaplarını kapat, ntv-ntvspor falan izleme, doğus otodan araba falan alma yeter. edit: lan izlediğim kanalların alayı feritinmiş abav. internetten izle hangi diziyi falan izliyosan. kanalın sitesinden de izleme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 DİTAŞ ve o bursadaki süt üreten tesisi unutmuşun paticim.. hele o tesis ki pınara vs tüm büyük raf sütçülerine süt veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahahahahahah #direnantrikot akjsdhkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hiç alakam yokmuş doğuşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tebessüm ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 garanti hariç benim de yok hiç biriyle, onu da kredim büyük kapatamıyorum şuan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Laorx said: garantiden paranı çek, tv izleme. yeter. abi hepinizin evinde internet varken neden tv izliyorsunuz? kaç aydır tv izlemiyorum lan üstü bir parmak toz tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 2.5 senedir tv'im yok, bana söyleme sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 oo eyw yine de film fln zlemek ,için lazım olmuyor da değil bağlıyorum bilgisayarı daha geniş ekranda mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Laorx said: garantiden paranı çek, tv izleme. yeter. garantide hesap yok tv izlemiyorum mission accomplished Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kendime evime çıkarsam sipastik derecede büyük bi monitör alcam zaten. 23inch şuan. tv ne mk yıl 2013 annem var o izliyo. lcd alcam falan dyio hala saçma sapan kdsafsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi bilgi ünivin kartları garantiydi, düşünsene çektiklerini abavvv yıl da bitiyo zaten abavvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=y2eSRAyIi8U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 samaella said: go-mongo kiçinet. üzgünüm yemek yerim gomongoda sasirdim mi hayir pis hain dadsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Seele said: samaella said: go-mongo kiçinet. üzgünüm yemek yerim gomongoda sasirdim mi hayir pis hain dadsfasdf seviyoruz arkadaşım alla alla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Güç bu abi: http://i.radikal.com.tr/670x348/2013/06/04/fft78_mf1486421.Jpeg DEVAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 İstifa et o zaman böyle hamleleri yermiyiz biz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar