Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil donmesi hastaligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Holy said:

Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru.

Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki.

Neticenin fotografina gerek yok da gittigin doktoru soylesen olur mesela. =)
Mesaj tarihi:
geçen hafta cuma ameliyatı oldum,çarşambaya kadar eziyetti tabi, sonda var kanı toplayan onun cıkmasından sonra otur kalk yat takla at bir sıkıntı yok.

2015 e kadarda raporluyum. dünden beride normal hayatıma devam ediyorum, dikişler perşembe alınacak.
Mesaj tarihi:
Seele said:

oha ya. paticikte neticeyi cizdirmiyen kalmamis. yada cizdirmek icin hazir. dernek falan mi kursak.

Hastalik gotunun ustunde cok oturan kitlenin hastaligi cunku. Paticik'te de alasi var o kitlenin...
Mesaj tarihi:
benjani said:

Holy said:

Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru.

Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki.

anlaşmalı özel hastane, mecbur orda yardırdım, götü kestirmek için 5 milyar veremem.
Ha bir de özeldeki doktorların hepsi iyi diye bir şey yok, araştırın abi bari.

Herhangi bir devlet hastanesinde çok daha iyi doktorlar var.
Mesaj tarihi:
Zaaaaaaaaa

cerrah bakti kil dönmesi degil dedi % 90. haftaya tekrar kontrol. Kil kökü iltihabi muhtemelen. Kil dönmesi olsa bile serce parmaginin ucu kadar delik olur. iki dakka da alirim dedi asdfasfg
Mesaj tarihi:
Flassh said:

kıl dönmesi olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
ya bizde varsa fakat olduğunu bilmiyorsak

genelde yazın sıcak havalarda sivilce gibi şişlik çıkıyor çatalda.ağrıdan yüreyemiyorsun, o zaman anlarsın.ama kıl dönmesi olsa bile uzun süre belirti vermeyebilir.birine çatalını gösterip ufak delikler var mı diye baktırabilirsin.doktarlar öyle bakıyor.
  • Yeni Oluştur...