Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ben beleşe keserdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Holy said: Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru. Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki. Neticenin fotografina gerek yok da gittigin doktoru soylesen olur mesela. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 geçen hafta cuma ameliyatı oldum,çarşambaya kadar eziyetti tabi, sonda var kanı toplayan onun cıkmasından sonra otur kalk yat takla at bir sıkıntı yok. 2015 e kadarda raporluyum. dünden beride normal hayatıma devam ediyorum, dikişler perşembe alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 oha ya. paticikte neticeyi cizdirmiyen kalmamis. yada cizdirmek icin hazir. dernek falan mi kursak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 toplu indirim talebinde bulunulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Seele said: oha ya. paticikte neticeyi cizdirmiyen kalmamis. yada cizdirmek icin hazir. dernek falan mi kursak. Hastalik gotunun ustunde cok oturan kitlenin hastaligi cunku. Paticik'te de alasi var o kitlenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Benim doktorun adı Salih Tosun. Çok güzel göt kesiyor, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 benjani said: Holy said: Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru. Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki. anlaşmalı özel hastane, mecbur orda yardırdım, götü kestirmek için 5 milyar veremem.Ha bir de özeldeki doktorların hepsi iyi diye bir şey yok, araştırın abi bari. Herhangi bir devlet hastanesinde çok daha iyi doktorlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ankara'daki en lüks hastanelerden birinde oldum, herşeyden memnum kaldım valla.götümdeki kılları bile kendileri kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Zaaaaaaaaa cerrah bakti kil dönmesi degil dedi % 90. haftaya tekrar kontrol. Kil kökü iltihabi muhtemelen. Kil dönmesi olsa bile serce parmaginin ucu kadar delik olur. iki dakka da alirim dedi asdfasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 benjani said: ameliyat olalı 10 ay oldu, dikiş izleri duruyor hala.arkada çok kötü bir görüntü var. rahat ol. ben ameliyat olalı 3 sene falan oldu hala götüm iğrenç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kıl dönmesi olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? ya bizde varsa fakat olduğunu bilmiyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 varsa iltihaplı kanama yapar anlarsın her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Flassh said: kıl dönmesi olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? ya bizde varsa fakat olduğunu bilmiyorsak genelde yazın sıcak havalarda sivilce gibi şişlik çıkıyor çatalda.ağrıdan yüreyemiyorsun, o zaman anlarsın.ama kıl dönmesi olsa bile uzun süre belirti vermeyebilir.birine çatalını gösterip ufak delikler var mı diye baktırabilirsin.doktarlar öyle bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 peki şimdi doktora gidip "benim çatala bi baksanız kıl dönmesi var mı" desek durup dururken? olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 neden olmasın, şaplak atar bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kadın doktor var mı? ona göstermek istiyorum ben. ihihihi te allam ya. sdfgpğjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar