di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Holy said: Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru. Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki. Neticenin fotografina gerek yok da gittigin doktoru soylesen olur mesela. =)
spompas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 geçen hafta cuma ameliyatı oldum,çarşambaya kadar eziyetti tabi, sonda var kanı toplayan onun cıkmasından sonra otur kalk yat takla at bir sıkıntı yok. 2015 e kadarda raporluyum. dünden beride normal hayatıma devam ediyorum, dikişler perşembe alınacak.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 oha ya. paticikte neticeyi cizdirmiyen kalmamis. yada cizdirmek icin hazir. dernek falan mi kursak.
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 toplu indirim talebinde bulunulabilir.
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Seele said: oha ya. paticikte neticeyi cizdirmiyen kalmamis. yada cizdirmek icin hazir. dernek falan mi kursak. Hastalik gotunun ustunde cok oturan kitlenin hastaligi cunku. Paticik'te de alasi var o kitlenin...
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Benim doktorun adı Salih Tosun. Çok güzel göt kesiyor, tavsiye ederim.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 benjani said: Holy said: Kasaplara ameliyat olmayın lütfen, araştırın bir gittiğiniz doktoru. Şimdi neticemin fotoğrafını koymak istemiyorum ama çok güzel işçilik yapmış benimki. anlaşmalı özel hastane, mecbur orda yardırdım, götü kestirmek için 5 milyar veremem.Ha bir de özeldeki doktorların hepsi iyi diye bir şey yok, araştırın abi bari. Herhangi bir devlet hastanesinde çok daha iyi doktorlar var.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ankara'daki en lüks hastanelerden birinde oldum, herşeyden memnum kaldım valla.götümdeki kılları bile kendileri kestiler.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Zaaaaaaaaa cerrah bakti kil dönmesi degil dedi % 90. haftaya tekrar kontrol. Kil kökü iltihabi muhtemelen. Kil dönmesi olsa bile serce parmaginin ucu kadar delik olur. iki dakka da alirim dedi asdfasfg
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 benjani said: ameliyat olalı 10 ay oldu, dikiş izleri duruyor hala.arkada çok kötü bir görüntü var. rahat ol. ben ameliyat olalı 3 sene falan oldu hala götüm iğrenç sdf
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kıl dönmesi olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? ya bizde varsa fakat olduğunu bilmiyorsak
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 varsa iltihaplı kanama yapar anlarsın her türlü.
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Flassh said: kıl dönmesi olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? ya bizde varsa fakat olduğunu bilmiyorsak genelde yazın sıcak havalarda sivilce gibi şişlik çıkıyor çatalda.ağrıdan yüreyemiyorsun, o zaman anlarsın.ama kıl dönmesi olsa bile uzun süre belirti vermeyebilir.birine çatalını gösterip ufak delikler var mı diye baktırabilirsin.doktarlar öyle bakıyor.
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 peki şimdi doktora gidip "benim çatala bi baksanız kıl dönmesi var mı" desek durup dururken? olur mu?
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 neden olmasın, şaplak atar bir de
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kadın doktor var mı? ona göstermek istiyorum ben. ihihihi te allam ya. sdfgpğjk
Öne çıkan mesajlar