Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 senko said: sivilce geçiyorsa problem yoktur dimi? DİMİ? sende öyle bir olay mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Kestaneyi cizdirmek dsfsdssf Bizim arkadas da 2 kere falan boyle ameliyat olmustu, evde yuzustu yatyordu, ne dalga gecerdik dssfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kanserden çok her şeyden çok bundan korkuyorum ya dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Seele said: senko said: sivilce geçiyorsa problem yoktur dimi? DİMİ? sende öyle bir olay mi var. ya dönem dönem kuyruk sokumunun orda çıkıo sonra geçiyor kendi kendine bayağıdır çıkmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Todesengel said: Yıkama ile temiz tutma ile hiç alakası yok. Kıl içeri doğru büyüyor yani. temizlikle alakası var. içeri doğru büyüyen kıl vücudundan dökülen (sırttan, saçtan vs) bir kıl. yoksa deriden çıkarken kafası karışıp içeri doğru büyüyen bir kıl değil. o bakımdan olay biraz şans işi ama bu şansı düşürmek temizlikle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 senko said: Seele said: senko said: sivilce geçiyorsa problem yoktur dimi? DİMİ? sende öyle bir olay mi var. ya dönem dönem kuyruk sokumunun orda çıkıo sonra geçiyor kendi kendine bayağıdır çıkmadı ama kuyruksokumunu bir anlayana göstert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 olm kıllandırmayın lan adamı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Saeros said: kanserden çok her şeyden çok bundan korkuyorum ya dfs. Gun gelir patoloji sonucu beklemeye baslarsin o zaman gorurum sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 senko said: olm kıllandırmayın lan adamı :( abi bir sivi döküyorlar mis. O gösteriyor deri altinda bir sorun olup olmadigini. Cok gec kalirsan yayiylir sanirim. wikipedia da gördüm adamin götünden tenis topu büyüklügünde parca almislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 olm tenis topu kadar olsa hissetmezmisin ya ağrı yapar ne bileyim sivilce akıntı yapar bişi yapar yıllardır arada çıkıo bende, sen de 10 yıl amk 10 yıldır kıl dönmesi varsa, benden bi tane daha çıkar içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 senko said: olm tenis topu kadar olsa hissetmezmisin ya ağrı yapar ne bileyim sivilce akıntı yapar bişi yapar yıllardır arada çıkıo bende, sen de 10 yıl amk 10 yıldır kıl dönmesi varsa, benden bi tane daha çıkar içimden yok abi öyle düsünme. Bildigin Iceberg. Ucu gözüküyor sadece. adam deri altinda ne varsa 250 etle kicini ikiye kesip aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 O aldıkları tamamen bozulmuş doku değil, çoğu bozulmaya meyilli kısımlar. Köstebek yuvasına çeviriyor kıl dokuları. Ordan giriyor burdan çıkıyor filan. En son gümüş nitrat mı ney bi sıvı ile dokuları eritip dikişsiz akşamına ayağa kaldırıyorlardı da son durum ne bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Esh said: haticeye değil neticeye bakıcan haaa şimdi anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Saeros said: kanserden çok her şeyden çok bundan korkuyorum ya dfs. büyük konuşma abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Flameoffear said: O aldıkları tamamen bozulmuş doku değil, çoğu bozulmaya meyilli kısımlar. Köstebek yuvasına çeviriyor kıl dokuları. Ordan giriyor burdan çıkıyor filan. En son gümüş nitrat mı ney bi sıvı ile dokuları eritip dikişsiz akşamına ayağa kaldırıyorlardı da son durum ne bilmiyorum hiç. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ne olursa olsun götüme gümüş nitrat döktürmem lan gerekirse alsınlar lobları, kardashian gibi yaptırırım sonra ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 haklisin abi sana yakismaz..sana altin tozu dokturelim..o da ayni ise yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 göte dökmelik sıvı gümüş lazım olursa hallederiz öm atarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kıl dönmesinin iki tipi var: biri bilindik kılın deri içine doğru büyümesi. asıl sakat olan kuyruk sokumunda (nadiren göbek ve kol altı) oluşan, pilonidal kist olarak bilinir. İçi saç sırt bölgesinden dökülen kıllarla dolu kist kesesi, iltihap yapınca çok pis ağrı yapar, omuriliğe sıçrarsa ölüme kadar yolu var. parası olan dikişsiz ameliyatları tercih etsin, iyileşme süresi 2 ay yaranın, Z şeklinde yarıyorlar kisti alabilmek için. Kısa süreli çözüm kistin içindeki irini temizlemek ama çok büyük ihtimal tekrar iltihap yapar. geçmiş olsun, umarım sorun basit olandan kaynaklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: Saeros said: kanserden çok her şeyden çok bundan korkuyorum ya dfs. büyük konuşma abi =/ http://www.youtube.com/watch?v=kH3Rm8z9JTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 acaba video ne mesaj verio abv websense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 senko said: Seele said: senko said: sivilce geçiyorsa problem yoktur dimi? DİMİ? sende öyle bir olay mi var. ya dönem dönem kuyruk sokumunun orda çıkıo sonra geçiyor kendi kendine bayağıdır çıkmadı ama Bi caps atta bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 guden said: omuriliğe sıçrarsa ölüme kadar yolu var. bu yalanmış, felç tehlikesi bile yokmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 senko said: olm tenis topu kadar olsa hissetmezmisin ya ağrı yapar ne bileyim sivilce akıntı yapar bişi yapar yıllardır arada çıkıo bende, sen de 10 yıl amk 10 yıldır kıl dönmesi varsa, benden bi tane daha çıkar içimden 10 yıldır ara ara çıkan ne bilemiycem ama kıl dönmesinin sürekli ilerleyen/bir süre sonra duran modelleri var. oturup kalkarken acı yapan/yapmayan modelleri var. kişiye göre değişiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 gittim doktora. Teyze uzanma direkt domal dedi. domaldik tabi. Yarum neticen masallah orman gibi. ormandan bisi gözükmüyor dedi. Nerde dedi. söyle bir elimle yoklayip AHA burda dedim. söyle bir el gezdirdi. daha cok kücük bisi. sana krem yaziyorum. 3 günü var gecti gecti. gecmedi dogru genel cerraha. orda ardini kestirirsin dedi. su an sirt üstü yatinca hafif sizliyor ama cok rahatsiz etmiyor. sabah aksam sürecez bakalim ne olacak. pazartesi gecsede gecmesede yinede doktara gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar