Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski uyelerden unity100 ben. Tek mesaj atmaya geldim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dark-dr, liqvs in zamanindan unity100. taniyanlar kalmissa. uzun suredir forumlarla alakam yok.

bu gun buraya vaktiyle sag-sol, amerikan dis politikasi, kapitalizm - solculuk vs konusunda tartismis oldugum, antitezlerini savundugum fedaykin (eski uye) vs gibi solculardan ozur dilemek icin geldim. ben nispeten sag bir gorusu savunurken - yerine gore degisse de - bu kisiler sol gorusu savunuyorlardi.

siz hakliydiniz.

ben haksizdim. bana bok kazaninin basina kepceyle oturmak duser. kamunun onunde sizden ozur diliyorum.

paticikten istanbuldaki protestolara katilanlara da sevgiler, tanri gucunuzu artirsin, guc sizinle olsun.

baska mesaj atmayacagim. eski uyelere, taniyanlara selamlar. eger eskilerden bana ulasmak isteyen varsa [email protected] googletalk/gmail adresinden beni bulabilirsiniz.

mutluluklar dilerim.
Mesaj tarihi:
Bir de bir rap sarkisi vardi uo icin snn de yapilmis

Neler olur neler biter bilemem
Olum beni istiyorsa karsi gelemem
Korkum yok ama beni sevenler icin
Yasamak gerekirse kolay olemem diye

Orada bile adi gecerdi..
Hey gidi
Mesaj tarihi:
abi pes etme falan değil. forumun %90'ı unity'yi hiç anlamadı. anlayan da yanlış anladı. gerçi anlamayana da kızmamak lazım. adamı argüman manyağı yapardı, kafası karışırdı milletin :D

@abso, dark değil unity. "ben dark zamanından unity" demiş.
Mesaj tarihi:
yok be abi etme. unity'nin bi kere bile konunun kişisele kaymasına izin verdiğini gösteremezsin. hakaret etsen bile ignore eder konuya argüman üretmeye devam ederdi.
Mesaj tarihi:
Ulen yanlis okumusum. Unity zamanin cetosundan bile fenaydi yaa. Astral seyahat ile ilgili falan yazdiklari cok acayipti hatta hic unutmam. Ama helal olsun yine de.
  • Yeni Oluştur...