dazuu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 ben dark-dr, liqvs in zamanindan unity100. taniyanlar kalmissa. uzun suredir forumlarla alakam yok. bu gun buraya vaktiyle sag-sol, amerikan dis politikasi, kapitalizm - solculuk vs konusunda tartismis oldugum, antitezlerini savundugum fedaykin (eski uye) vs gibi solculardan ozur dilemek icin geldim. ben nispeten sag bir gorusu savunurken - yerine gore degisse de - bu kisiler sol gorusu savunuyorlardi. siz hakliydiniz. ben haksizdim. bana bok kazaninin basina kepceyle oturmak duser. kamunun onunde sizden ozur diliyorum. paticikten istanbuldaki protestolara katilanlara da sevgiler, tanri gucunuzu artirsin, guc sizinle olsun. baska mesaj atmayacagim. eski uyelere, taniyanlara selamlar. eger eskilerden bana ulasmak isteyen varsa [email protected] googletalk/gmail adresinden beni bulabilirsiniz. mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Dur geliyorum gtalk'a sovucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Vaaaaaaaaaay. Abi kal muhabbet edelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 dark-dr eski bayramlar kadar eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 canin saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 nie haksızsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 kaç yıldır uyku girmedi mi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Oha unity gelmis. 10 yil oldu heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 O tartismalari hatirlayan var mi burada lol. Bence gayet bilgi akiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Vay vay vay, şu olay gerçekse bayağı efsane yalnız. Ne tartışmalar dönerdi, sayfalarca okurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 abi dur bi çay kaave ikram edelim dur gitme hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 o değil de adam gitmeden önce banlenmiş. FAKE HESAP AÇMIŞ BAN (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 adamın adı fizBAN başka ne diycekti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Abi haksızlıgını kabul eden adama okeyimiz var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Dark cok kral adamdi yaa Beygirgucu.com diye bir espirisi vardi hala hatirladikca gulerim. Eskiden cok guzeldi lan bu site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Bir de bir rap sarkisi vardi uo icin snn de yapilmis Neler olur neler biter bilemem Olum beni istiyorsa karsi gelemem Korkum yok ama beni sevenler icin Yasamak gerekirse kolay olemem diye Orada bile adi gecerdi.. Hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 saygılar müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Selam dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Heh selam unity, geçen gün anmıştık seni burada. Da yumuşamışsın, sen pes eden adam değildin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 abi pes etme falan değil. forumun %90'ı unity'yi hiç anlamadı. anlayan da yanlış anladı. gerçi anlamayana da kızmamak lazım. adamı argüman manyağı yapardı, kafası karışırdı milletin :D @abso, dark değil unity. "ben dark zamanından unity" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 unity 100 o zamanın çetosuydu abi eaeauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 yok be abi etme. unity'nin bi kere bile konunun kişisele kaymasına izin verdiğini gösteremezsin. hakaret etsen bile ignore eder konuya argüman üretmeye devam ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 abi bildiğin çetoydu forumda tiksinilen ama banlanmayan adam eauhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Ulen yanlis okumusum. Unity zamanin cetosundan bile fenaydi yaa. Astral seyahat ile ilgili falan yazdiklari cok acayipti hatta hic unutmam. Ama helal olsun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 105 gomlek fazla abi adam cetodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar