Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rocco Siffredi ölmüş..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şafak sökmeden birkaçyüz mesaj yığılır herhalde bu başlığa.. :)

hatta bu kitlenir yeni başlık açılır o da dolar.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
kendisinin korku filmi tadinda filmleri vardi,"aha bu sefer oldurdu galba?" diyebiliyodunuz.ayni performansi baskasinda goremedim ben,yazik olmus...
(miki izlemiyorum diyen erkek yalan soyluyodur,ayak yapilmasin!)[signature][hline]isyankarim ulan...
Mesaj tarihi:
offical sitesine baktım hiç de ölmemiş
var mı kaynak öldüüne dair?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Kadinlar icin belki sevindirici, ama biz erkekler icin uzucu bi haber. Kimimiz idolumuzu, kimimiz yandasimizi kaybetti.
Hepimizin basi sagolsun.
Rahat uyu minik rocco, seni unut[a]miycaz...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
Rocco In Poland..
Rocco abimiz Poland sokaklarındaki bi kafede kahvesini yudumlamaktadır. Sokaktan geçen kızları beğenir ve toplar, 10 11 kızı topladıktan sonra bir eve,küçük roccoya layık olan 1 tanesini seçer, yanında zenci arkadaşı da vardır, beraber takılırlar.
Arada galatasaray'ın UEFA maçından bahsederler.
Rocco gibi hayatım olsun, aids den öleyim be :)
Ruhu şad olsun Ustamızın.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım

[Bu mesaj Prawler tarafından 01 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 01 Aralık 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
ya affiniza siginarak
rocco kimdir?

bilmemek degil ogrenmemek ayip

Degisik guclere sahip bir aktör diyelim ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 01 Aralık 2004 00:12 tarihinde demiş ki:
Rocco In Poland..
Rocco abimiz Poland sokaklarındaki bi kafede kahvesini yudumlamaktadır. Sokaktan geçen kızları beğenir ve toplar, 10 11 kızı topladıktan sonra bir eve,küçük roccoya layık olan 1 tanesini seçer, yanında zenci arkadaşı da vardır, beraber takılırlar.
Arada galatasaray'ın UEFA maçından bahsederler.
Rocco gibi hayatım olsun, aids den öleyim be :)
Ruhu şad olsun Ustamızın.

O filmde bi kızı boğuyodu herif[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Mesaj tarihi:
said:
OutTrader, 01 Aralık 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
oha yani seviye fln kalmadı pardon ama!

Seviyesiz veya genel ahlak kuralları harici bir yazı gösterir misin bana?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Aralık 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cidden ölmüş be vallah büyk kayıph.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 01 Aralık 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
O filmde bi kızı boğuyodu herif

burda rocconun kızın boğazını sıkıp boğmak istediğini söylemek istedin herhalde pardon çooook seviyeli arkadaşım hemen cici cici yazı yazayımda seviyeli olsun[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Mesaj tarihi:
said:
KHaRoN, 01 Aralık 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
ama biz erkekler icin uzucu bi haber.

abi kendi adimiza konusalim lutfen
acikcasi beni geren bi durum yok adam eserlerini birakmis artik bize sadece saygi duymak duser hic ole uzulmedim ben sahsen =)[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki?
ben seninle gülmüşüm..
Mesaj tarihi:
başlığı "rocco sıfır yedi olmuş" diye okudum, bir an acaba yeni james bond mu dicektim

said:
Kendersever, 01 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
miki izlemiyorum diyen erkek yalan soyluyodur,ayak yapilmasin

miki izlemiyorum ben
miniyi izliyorum
ibne değilim :-P[signature][hline]mono - life in mono
  • Yeni Oluştur...