cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 şu olaylar bitsin yaptığın iyiliklerin karşılığını 10 katıyla ödeyeceğiz sana beilow biliyoruz karşılıksız yapıyorsun ama bizde eğlenmek muhabbet etmek için ziyaretine geleceğiz hep birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ben de seni yanlış tanıyanlardanmışım, yanlış tanıdığım için özür dilerim. bütün desteklerin için teşekkürler. ben cumartesi pazar fırınlardan bolca şey alıp dağıttım insanlara. oralara giderken mutlaka fazla fazla yiyecek içecek almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 delikanlı adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 takdir ediyorum abi seni süpersin süpersin ayrıca su olay çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 helal olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 (tu) Bunun gibi dayanismalari gormek cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 diğer sayfada kaynadı şurayada yazayım Şimdi gezi parkına gittim arkadaşlar çok güzel bir ortam var. İnsanlar hala destek oluyor ve hala gelenler oluyor. Ama beni üzen kısım sırf orada destek olmak için duranlar olduğu gibi hala parayla satış yapanlarda var. Bir şey diyemiyorum tabii ki herkesin hali belli ama bir dilim karpuza 5 TL istenmez be insafsız... Tünel tarafından gelenler lütfen bana ulaşsınlar. 10 koli kadar su aldım kendim götüremiyorum, şu an dükkanda tek başımayım. Tünelden giderken benim dükkanıma uğraşıp bir koli su alıp gezi parkına götürsünler rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Helal olsun abi. Paylaştım tanıdıklarla, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 facebook taki arkadaşlara yayayım mı senin orayı? belki o taraflarda olanlar yardıma falan gelirler yani ister misin böyle bişeyi? yada çok dillendirmyelim mi senin orayı sonra başına maliye falan ekşimesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Gerçekten takdir edilesi bir davranış.. Yalnız erzaklar yardıma muhtaç insanların sayısına ulaşamayabilir giderken imkanı olanlar erzak takviyesi de yaparsa daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Herkese dağıtabilirsiniz. Bir çok arkadaş dağıtıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar