Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yiyecek, içecek ihtiyacı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu olaylar bitsin yaptığın iyiliklerin karşılığını 10 katıyla ödeyeceğiz sana beilow
biliyoruz karşılıksız yapıyorsun ama bizde eğlenmek muhabbet etmek için ziyaretine geleceğiz hep birlikte.
Mesaj tarihi:
ben de seni yanlış tanıyanlardanmışım, yanlış tanıdığım için özür dilerim.

bütün desteklerin için teşekkürler.

ben cumartesi pazar fırınlardan bolca şey alıp dağıttım insanlara. oralara giderken mutlaka fazla fazla yiyecek içecek almak lazım.
Mesaj tarihi:
diğer sayfada kaynadı şurayada yazayım

Şimdi gezi parkına gittim arkadaşlar çok güzel bir ortam var. İnsanlar hala destek oluyor ve hala gelenler oluyor. Ama beni üzen kısım sırf orada destek olmak için duranlar olduğu gibi hala parayla satış yapanlarda var. Bir şey diyemiyorum tabii ki herkesin hali belli ama bir dilim karpuza 5 TL istenmez be insafsız... Tünel tarafından gelenler lütfen bana ulaşsınlar. 10 koli kadar su aldım kendim götüremiyorum, şu an dükkanda tek başımayım. Tünelden giderken benim dükkanıma uğraşıp bir koli su alıp gezi parkına götürsünler rica ediyorum.
Mesaj tarihi:
facebook taki arkadaşlara yayayım mı senin orayı?
belki o taraflarda olanlar yardıma falan gelirler
yani ister misin böyle bişeyi?
yada çok dillendirmyelim mi senin orayı sonra başına maliye falan ekşimesin
Mesaj tarihi:
Gerçekten takdir edilesi bir davranış.. Yalnız erzaklar yardıma muhtaç insanların sayısına ulaşamayabilir giderken imkanı olanlar erzak takviyesi de yaparsa daha iyi olur bence
  • Yeni Oluştur...