Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Cok içim sıkılmıştı oturup photoshopta bişeyler deniyim dedim. Böyle bişey çıktı. Alttaki de referans aldigim resim. Yorumlara acigim. [signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti[Bu mesaj Gimli tarafından 30 Kasım 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 güzel olmuş bence tam wallpaperlık seçtiğin font çok iyi. mor kısımla beyaz kısım arasındaki geçiş çok hoş olmuş. ama küçük resim büyütülünce çok bulanık olmuş, gözü yoruyor sanki? bir de mor yerine "parliament mavisi" ile denesene şu sol tarafı, jazz'a daha iyi gider sanki?[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 güzel olmuş[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 göz yoruyor sanki ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ustunde daha ugrasilmasi gerekiyor ama bu konu basligi altinda gordugum basarili islerden birisi. ozellikle piano siluetinde ki ve cevresinde ki noisy fluluk beni cok rahatsiz etti. duz alan ile piano siluetini ayiran alan hernekadar iyi dusunulmussede uygulamasi pek basarili olmamis, onu biraz daha kurcalamak gerekiyor. font konusuna gelince, evet jazzy bir font, yaziya uyuyor ama resme uymuyor, orada orjinalinde oldugu gibi ince hatlara ve seriflere sahip bir font kullanilirsa daha iyi olacagi kanaatindeyim. yazinin yeri ile de biraz daha oynarsan cok daha iyi olacaktir. gimli aynen devam. [Bu mesaj dom tarafından 30 Kasım 2004 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Peki efeniim. Tesekkur ederim önce ilginize. O noisy flulugu nasi gecirecegim? Yani buldugum referans aldigim resim kesinlikle pixel anlaminda kalitesiz bi resimdi. Buyutunce bu hali aldi. Fikir yada cozum öneriniz var mi? Sol taraf için oran olarak da hala hatali bi cozum oldu. Ama fikir olarak koydum oraya sonra düzeltmeye de üsendim isin dogrusu :P Bugün yeterince canim sikilirsa biraz daha düzeltirim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 işe daha büyük bi boyutunu bularak başlayasbilirsin :)[signature][hline]I repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat myself when under stressI repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ve sanırım levels ile oynayarak sadece iki renkli yaparak o kısmı başka bi psd dokümanında istediğin kadar büyütüp kaliteyi biraz daha koruyabilirsin ( en azından o fluluklardan korunursun) ofisteyim o yüzden bişi yapamıyom eve gidiyim Photoshop ile oynarım üstünde biraz :P ben 1400 e 1050 isterim çünkü desktopu :D[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 öhö sen zman ofistesin öyle volfi ya : ) ne zaman çalışmaya başladınkine üzerine senin gibi adama kim iş verir ki : P ulam inat ben de çalışacağım[ signature][hline]gimli zamanında demiş ki Gimli (00:45) : o zaman rahatla çünkü yaratıcılık kaybedilebilecek bi halt değil [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 30 Kasım 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 biz 120 sayfa yazmıyoruz, 120 sayfa çalışıyoruz gölge!!! :P[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ahahaa sanki benim 120 sayfamı periler yazıyor gelip : ) seni office boy yapmışlar burada kasılıyorsun yok ofisime girdim ofisime çıktım : P[signature][hline]gimli zamanında demiş ki Gimli (00:45) : o zaman rahatla çünkü yaratıcılık kaybedilebilecek bi halt değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 .. edit yok bisi yannis anlasilma oldu [Bu mesaj mayfer tarafından 30 Kasım 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 office-boy=ofis oglani[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2750mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Ati Radeon X800 XT PE = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar