Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyan şahane bir insan. Baya zen, en agresif tipler bile sözünü dinliyor. Evinde de ağırladı beni ayrıca çok teşekkür ederim. İyi bir ekip olduk, mantığı ve taktiksel yaklaşımları sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler. Ahmeti de çok severim ama ikisi baya farklı karakterler.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 noyandan pembe tezkerenin sırrını öğrenicektik polis bizi katletmeye çalışmasa ya
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Asteroth said: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/19233_294186238852_7456137_n.jpg kermit'in saçlarına kurban olayım
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 abi ben cem postacı ve noyandan hiç hazzetmezdim taki şu olaylar patlayana kadar.adamlar canla başla mücadele etti/ediyor.insanlara yardım ediyor her kim olursa.. ikisi de kardeşim bundan sonra.ağzımı burnumu kırsalar ne yapıyonuz demem artık.
0ne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 parayla iman'ın kimde olduğu bilinmez derler ya, o hesap işte. 2 hafta öncesine kadar insanlar ne düşünüyodu, şimdi ne düşünüyo.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Glatheros said: Noyan şahane bir insan. Baya zen, en agresif tipler bile sözünü dinliyor. Evinde de ağırladı beni ayrıca çok teşekkür ederim. İyi bir ekip olduk, mantığı ve taktiksel yaklaşımları sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler. Ahmeti de çok severim ama ikisi baya farklı karakterler. Abi sen bi ara patiedki kızlara ergen sivilcelileri peişinize takıp falan filan gibi bi ayar veren pati miydin ?
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Glatheros said: Noyan şahane bir insan. Baya zen, en agresif tipler bile sözünü dinliyor. Evinde de ağırladı beni ayrıca çok teşekkür ederim. İyi bir ekip olduk, mantığı ve taktiksel yaklaşımları sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler. Ahmeti de çok severim ama ikisi baya farklı karakterler. Ben Noyan'ı severim ki uzaktan, patiye lazım böyle tipler, renk katıyolar komüniteye.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Glatheros said: Noyan şahane bir insan. Baya zen, en agresif tipler bile sözünü dinliyor. Evinde de ağırladı beni ayrıca çok teşekkür ederim. İyi bir ekip olduk, mantığı ve taktiksel yaklaşımları sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler. Ahmeti de çok severim ama ikisi baya farklı karakterler. biz senle hon falan oynardık ama ben seni ingilterede hatırlıyorum? yanlış mı hatırlıyorum
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Noyzura said: Çok ahmak biriyim ben. Barıştıysanız harbi öylesin ama işte "ona vururum, buna giderim" laflarının kralını eden adam bile öööle saplanıp kalıyor bir tanesine zaten. Bir daha gırtlaklamasın seni yeter =)
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 sırt çantası tama da bel çantası neden bütün marjinal imajı sıfırladın
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 @ forgiver : hiç bir paltolonumda cep yok. @ chrome : gün doğdu meydanından ikinci kordona geçilen yer.
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Vingthor said: Glatheros said: Noyan şahane bir insan. Baya zen, en agresif tipler bile sözünü dinliyor. Evinde de ağırladı beni ayrıca çok teşekkür ederim. İyi bir ekip olduk, mantığı ve taktiksel yaklaşımları sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler. Ahmeti de çok severim ama ikisi baya farklı karakterler. biz senle hon falan oynardık ama ben seni ingilterede hatırlıyorum? yanlış mı hatırlıyorum Doğru hatırlıyorsun. Türkiyeye geri döndüm.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bel çantasına şırıngalarını koyuyor gerçek bir badici gibi
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 noyzura ile tanışan büyüsüne kapılıo hemen. ahmeti de tanıştıralım.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 hala cempostacının kim olduğunu bulamadık mı?
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Noyzura said: @ forgiver : hiç bir paltolonumda cep yok. @ chrome : gün doğdu meydanından ikinci kordona geçilen yer. nedne ki takıntın mı var cep'e
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Cons said: bel çantasına şırıngalarını koyuyor gerçek bir badici gibi yok ya takviye kullanmıyorum. pokemonlarıma aşı yapıyorum sadece.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 forgiver said: Noyzura said: @ forgiver : hiç bir paltolonumda cep yok. @ chrome : gün doğdu meydanından ikinci kordona geçilen yer. nedne ki takıntın mı var cep'e ellerimi cebime sokmadığımda böyle daha agresif bir çekiliğim oluyor p.s: kefenin cebi yok .
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Flassh said: hala cempostacının kim olduğunu bulamadık mı? zengin rpsi yapan alt charım.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 bel çantası da yok da illa kullanmak zorunda değilsin yani pantolon cebini
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ya yanımda compact bir sürü item oluyor. ama ceplerimde bohça gibi taşımayı sevmiyorum . birde rahata geçince tırakk diye clipsine basıp tüm yükümü üsstümden atmış oluyorum. ceplerle olmuyor bu iş .
Öne çıkan mesajlar