Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura'dan dayak yedim [Capsli]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noyan şahane bir insan. Baya zen, en agresif tipler bile sözünü dinliyor. Evinde de ağırladı beni ayrıca çok teşekkür ederim. İyi bir ekip olduk, mantığı ve taktiksel yaklaşımları sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler. Ahmeti de çok severim ama ikisi baya farklı karakterler.
Mesaj tarihi:
abi ben cem postacı ve noyandan hiç hazzetmezdim taki şu olaylar patlayana kadar.adamlar canla başla mücadele etti/ediyor.insanlara yardım ediyor her kim olursa..

ikisi de kardeşim bundan sonra.ağzımı burnumu kırsalar ne yapıyonuz demem artık.
Mesaj tarihi:
parayla iman'ın kimde olduğu bilinmez derler ya, o hesap işte.

2 hafta öncesine kadar insanlar ne düşünüyodu, şimdi ne düşünüyo.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

Noyan şahane bir insan. Baya zen, en agresif tipler bile sözünü dinliyor. Evinde de ağırladı beni ayrıca çok teşekkür ederim. İyi bir ekip olduk, mantığı ve taktiksel yaklaşımları sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler. Ahmeti de çok severim ama ikisi baya farklı karakterler.

Abi sen bi ara patiedki kızlara ergen sivilcelileri peişinize takıp falan filan gibi bi ayar veren pati miydin ?
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

Ben Noyan'ı severim ki uzaktan, patiye lazım böyle tipler, renk katıyolar komüniteye.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

biz senle hon falan oynardık ama ben seni ingilterede hatırlıyorum? yanlış mı hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Çok ahmak biriyim ben.

Barıştıysanız harbi öylesin ama işte "ona vururum, buna giderim" laflarının kralını eden adam bile öööle saplanıp kalıyor bir tanesine zaten.

Bir daha gırtlaklamasın seni yeter =)
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Glatheros said:

biz senle hon falan oynardık ama ben seni ingilterede hatırlıyorum? yanlış mı hatırlıyorum

Doğru hatırlıyorsun. Türkiyeye geri döndüm.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

Noyzura said:

@ forgiver : hiç bir paltolonumda cep yok.

@ chrome : gün doğdu meydanından ikinci kordona geçilen yer.

nedne ki
takıntın mı var cep'e

ellerimi cebime sokmadığımda böyle daha agresif bir çekiliğim oluyor

p.s: kefenin cebi yok .
Mesaj tarihi:
ya yanımda compact bir sürü item oluyor. ama ceplerimde bohça gibi taşımayı sevmiyorum . birde rahata geçince tırakk diye clipsine basıp tüm yükümü üsstümden atmış oluyorum. ceplerle olmuyor bu iş .
  • Yeni Oluştur...