Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Hikayenin evde devam eden kismi icin spoiler kullanin lutfen.
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ahaha aklıma küçükken mahallede arkadaş olalım mı diye tanışan çocuklar geldi.
Karea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 noyanın enerjiyi odaklamasına bakar bence
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Spiritüel sohbetler ettik farkındalık falan. Uzun süredir böyle güzel sohbet edebileceğim birini bulamıyordum çok mutlu oldum. Adam ruh kardeşim gibi hissettim.
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aquila said: anlat panpa, dinliyoruz. xD
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kankaseksüele bağlamayın konuyu yaw. o salonda yattı bende gidip güzel sevgilimin yanına yattım.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Noyzura said: kankaseksüele bağlamayın konuyu yaw. o salonda yattı bende gidip güzel sevgilimin yanına yattım. spirituel sohbet ve astral seyahat muhabbetinden sonra ayrı yatıp rüyalarda mı buluştunuz abi?
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Jim_E_Rustler said: forgiver said: en marjinal noyzura zun fena kıskanmış Sen can havliyle camiye sıgınanlar ayakkabılarını çıkarmamış diye ayıp oluyor, ben senin evine girsem hosuna gider mi diyen düdük değil misin? Yıkıl. http://i.imgur.com/qoIVvZx.png ekran kartından sonra çok yıprandın be gonca
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Çok komik değil miydi arkadaşlar espirisi?
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 benim espirimin bittiği yerde senin gerçeklerin başlar upgrade zamanı haber ver
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Yeterince iyi oldugunda reaction image koyucam, şu ana kadar henüz eforu haketmedin. Try harder.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gonca demiş çünkü efemine bi görüntü çiziyosun ahmet kıza benziyosun
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Jim_E_Rustler said: Yeterince iyi oldugunda reaction image koyucam, şu ana kadar henüz eforu haketmedin. Try harder. sen de çaptan düşmüşsün, hani rage yapcak bir motivasyon vermiyorsun artık
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 halk şiirinde sevgilinin ağzını betimlemek için kullanılır gonca dudaklım Böyle bir anlamı da varmış benden söylemesi...
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Noyan şu direniş anlarından kalma fotoların yok mu merak ettim :)o
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Saeros said: gonca demiş çünkü efemine bi görüntü çiziyosun ahmet kıza benziyosun Çok net yanıyorum. http://i.imgur.com/bTZj691.jpg
hayatfilm Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 noluyo lan,yazdığım mesaj görünmüyor
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Saeros said: gonca demiş çünkü efemine bi görüntü çiziyosun ahmet kıza benziyosun ahaha küçük sinsi provakatör ya
Öne çıkan mesajlar