NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi postların çok yeto geliyor bi de template hep aynı. bak scriptini yazayım. said: [killer] [random gülüş] //uzun aralıklar [hızla ve heyecanla yazılmış gülüşle karışık yergi] //uzun aralıklar [kendiyle dalga geçerek özgüven kanıtlayan, kendisiyle dalge geçilmesini engelleme çabalı post] [tekrar random gülüş] [/killer] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o kadar güzel özetledin ki alkışlıyorum gerçekten. sandalyeden kalkacağım ve seni 20 saniye kadar alkışlayacağım soda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 alp'lerden gelez lezzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 NaturalSpringWater said: abi postların çok yeto geliyor bi de template hep aynı. bak scriptini yazayım. said: [killer] [random gülüş] //uzun aralıklar [hızla ve heyecanla yazılmış gülüşle karışık yergi] //uzun aralıklar [kendiyle dalga geçerek özgüven kanıtlayan, kendisiyle dalge geçilmesini engelleme çabalı post] [tekrar random gülüş] [/killer] harbi lan güzel yazmışın. ama şu kısmı düzelteyim olası troll cevapları engellemek için önceden kendinle dalga geçme, troll'ü engelleme çabalı post şimdi tam bir killer postu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya tamam öbür threaddeki tansiyon azalsın diye troll konu açtım haterlar baş gösterdi yine. şu kısım ciddi ama derdi olanla bi konuşalım sorunu halledelim. günde 2 saat eğlenmeye giriyoruz gerginliğin lüzumu yok. gg hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir ara da bodybuilding ön planda yazıyordun, o ara baya kıl oluyordum ben. şimdi düzelttin o huyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 allahtan adamın bir oteli var havasından geçilmiyor. ya benim gibi birden fazla oteli olsaydı düşünmek bile sitemiyorum. hele hele sequo gibi zengin olsa abowwwww... killer ve moratiy gereksizlerin en gereksizi ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sen çok gereklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 deno senle de dip dibeyiz aslında. sporadaydın sen sanırım, bigün misafir hakkın varsa götür beni güzel bi badilik yapim sana. görmek istiyorum bayadır. ben bıraktım yapmıyorum artık da sana yardım ederim bu arada cidden bi iki kişiye ayar oldum fena. buluşma topiclerini özellikle takip edicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 inş cnm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi benim senle derdim oydu işte yazdığım onun dışında birşey yok. böyle heyecanlı heyecanlı EHİRCİK NASIL DA TROLLENDİM:)))))))) tadındaki mesajlarına gıcık oluyorum ondan saldırıyorum. ama herkese saldırıyorum ben. xunn mesela. her gördüğüm yerde adamın feminenliğini yüzüne vurmaya çalışıyorum. ama adam lesser üye olmadığından 2 dakika sonra unutuluyor olay. yani kısacası senin özetin orçun tarafından rezil rüsva edildiğin olaydır. ben sana hep o gözle bakıyorum. bak abi mesela posta bak Killer said: ee bunun kafamın güzel olmasıyla ne alaksı var?bence sen kafan güzelken mesaj atma ok? bayılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nordlydian said: allahtan adamın bir oteli var havasından geçilmiyor. ya benim gibi birden fazla oteli olsaydı düşünmek bile sitemiyorum. hele hele sequo gibi zengin olsa abowwwww... killer ve moratiy gereksizlerin en gereksizi ikiside. nerde hava attım lan otel 6 senedir var 3-5 arkadaşım ve adını soyadını ismini cismini bilmediğim, ve sizin de bilmediğiniz bi topluluk biliyo. uçaksavarım var da diyebilirim inan inanma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sakinleşin lan alın kız http://i.imgur.com/Jh2rXql.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hangisi lan orçunun rezil rüsvası? ea games mi bobiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Yanıma yaklaşanı çok pis döverim abi. Akıllı olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 NaturalSpringWater said: ea umut fakirin ekmeğidir naparsın sdfs gençlik yılları REZİL RÜSVA diyerek vurgulaman da kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 neyse kuddusiyi aradan alırken iyi bi hater toplayıp olan haterlığı yükselttik hayırlısı canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yok olm haterlık falan canım herkes sen de canımsın takılıyorum öyle alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 senin olayı anladık aradan başkaları çıktı onlara diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: neyse kuddusiyi aradan alırken iyi bi hater toplayıp olan haterlığı yükselttik hayırlısı canıms ilgi çekme çaban. gerçekten. boğuluyorum. nefes alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 of benimde bu ilgiyi vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çok vericisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 eyvah şimdi de finklor rasmonun adresini mi isteyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar