Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 biri şunlara kötülüğün cevabının kötülük olmadığını anlatsın, yani adam sana kalkıp küfrettiğinde şikayet edip bundan hoşlanmıyorum demek yerine karşılık verirsen aynı şekilde, sende suçlu oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 karagözün babası mhp ilçe teşkilat başkanı gibi bir şey değil miydi valla bütün ocağı yığar buraya ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nordlydian said: o adamın o andaki ruh halini çocugunuz olmadan anlayamazsınız, anlayamayız ama birazcık empati yapın; en azından benım çocugum olsa (kız çocugundan bahsediyoruz) hiç tanımadığım birisi bu lafları söylese ne düşünürüm? ne yaparım? diye.. nerden tutsanız elinizde kalır savunmalarınız bu hareketiniz karşısında. yaşlarınız bilmiyorum ama benım gibi yirmilerin sonlarındaysanız insanların ruh hallerini daha iyi anlayabiliyorsunuz.. Kimsenin adamin kizina baktigi, yaptigi, yapacagi bisey yok. Hayvanla hayvan olunmus o kadar zira herkese kufur edip, kizi yasindakilere salya akitip sonra ayni seyler ustunden aglayan birinden bahsediyoruz. Haliyle gecelim bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: biri şunlara kötülüğün cevabının kötülük olmadığını anlatsın, yani adam sana kalkıp küfrettiğinde şikayet edip bundan hoşlanmıyorum demek yerine karşılık verirsen aynı şekilde, sende suçlu oluyorsun. insanlık dersi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir üstte insanlık dersi diyen noyanın bana şu an attığı öm de bu. "ben savunman veya benimle dalga geçmen umrumda değil. Hani az çok bana karşı tavrın da ortada şimdi özel açıklama yapmana gerek yok. Nufusuma aldırırım demek ananı bellerim demek değil ama sen o şekilde kabul edip haakretine bahane yapmaya çalışıyorsun. Belki adam seni evlatlık edinecek ? Belki iç güveysi olarak damat alıcak ? Neden annene hakaret ediliyormuş gibi kabul etmeye bu kadar meraklısın annen ile ilgili sorunların mı var? " çok boş adamlarsınız hakkaten, yalan dolansınız ya. samimiyetinize... noramlde hiç öm paylaşmadım, ne küfürler edildi. ama bu başka abi, bu kadar öyle böyle oynamasın götünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu topik ne lan ben paticigi artik yasini basini almis adamlarin forumuyuz diye dusunuyordum. Resmen genclikte +9 katanami caldi diye yapilan mahalle kavgalari geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 paylaştığın mesajı attığın mesaja cevap olduğunu bilerek paylaşırsan daha bütün olur. "adam bana ananı ******" diyor diye ünlemlerle yazdığından onu yazdım. sanki durup dururken sana özel mesaj atmışım gibi ağlama burada. kendi bana attığın mesaj ile paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 SenariouS said: Resmen genclikte +9 katanami caldi diye yapilan mahalle kavgalari geldi aklima. KO hesabımı hackleyen sendin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Noyzura said: paylaştığın mesajı attığın mesaja cevap olduğunu bilerek paylaşırsan daha bütün olur. "adam bana ananı ******" diyor diye ünlemlerle yazdığından onu yazdım. sanki durup dururken sana özel mesaj atmışım gibi ağlama burada. kendi bana attığın mesaj ile paylaş. ya noyan hakkaten git çikolatalı diyetini yap ya body forumundan çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: biri şunlara kötülüğün cevabının kötülük olmadığını anlatsın, yani adam sana kalkıp küfrettiğinde şikayet edip bundan hoşlanmıyorum demek yerine karşılık verirsen aynı şekilde, sende suçlu oluyorsun. pf nasıl bi algı var hani olay şu internet buttmad overload oldu aynısı sana yapılınca kaldıramıyorsan başkalarınıda yapma. yoksa kimsenin umrunda değil burda orta yaş bunalımındaki faşistin forumda millete dedikleri pure phun adam böyle full growl açık minion gibi geziyor kabuklu yemiş atıncada çıldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hogwarts dan adam toplayıp gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 moriarty said: Noyzura said: paylaştığın mesajı attığın mesaja cevap olduğunu bilerek paylaşırsan daha bütün olur. "adam bana ananı ******" diyor diye ünlemlerle yazdığından onu yazdım. sanki durup dururken sana özel mesaj atmışım gibi ağlama burada. kendi bana attığın mesaj ile paylaş. ya noyan hakkaten git çikolatalı diyetini yap ya body forumundan çıkma. Dayak yemişten beter oldun şu topikte ama cidden artık yakınmayı bırakıp kendinle yüzleş boşa gitmesin 78 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Karag8z said: SenariouS said: Resmen genclikte +9 katanami caldi diye yapilan mahalle kavgalari geldi aklima. KO hesabımı hackleyen sendin dimi KO ne abi asdf yok birilerinden bisey calabilecek kadar oyunlarda yukselemedim hic dogustan casualim ben asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Noyzura said: moriarty said: Noyzura said: paylaştığın mesajı attığın mesaja cevap olduğunu bilerek paylaşırsan daha bütün olur. "adam bana ananı ******" diyor diye ünlemlerle yazdığından onu yazdım. sanki durup dururken sana özel mesaj atmışım gibi ağlama burada. kendi bana attığın mesaj ile paylaş. ya noyan hakkaten git çikolatalı diyetini yap ya body forumundan çıkma. Dayak yemişten beter oldun şu topikte ama cidden artık yakınmayı bırakıp kendinle yüzleş boşa gitmesin 78 sayfa. int kas abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 expansion bekliyorum saol lütfen daha fazla aşağılama beni çünkü kendimi hiç kötü hissetmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o yüzden int kas işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 int ile kibiri karıştırıyorsun. çok farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 iyi gece yatarken okucak konu cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi çok dingil var da seviyelerine inince farkınız kalmıyor. Ayrıca finklor senin burda yırtınarak gösterdiğin çabanın değeri yok.Kuddusi gibi adamlar diyorsun da zaten o adamın forumda barınamamasının sebebi öyle biri olması.Bu kadar mesele yapmasan etkisiz biri olacak, muhtemelen zamanla ya değişecek ya da gidecekti.Anladığım kadarıyla bu çabayı kendince önemli konularda gerçek hayatta da gösteriyorsun o yüzden başarılısın ama burda çetintaş değersiz bir insan zaten.Yazdıklarını okuma, cevap bile verme.Resmen twitter daki gazetecileri serbest bırakın tt leri gibi.Bi sike yaramıyor herkes bişey yaptığını zannediyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Abi çok dingil var da seviyelerine inince farkınız kalmıyor. Ayrıca finklor senin burda yırtınarak gösterdiğin çabanın değeri yok.Kuddusi gibi adamlar diyorsun da zaten o adamın forumda barınamamasının sebebi öyle biri olması.Bu kadar mesele yapmasan etkisiz biri olacak, muhtemelen zamanla ya değişecek ya da gidecekti.Anladığım kadarıyla bu çabayı kendince önemli konularda gerçek hayatta da gösteriyorsun o yüzden başarılısın ama burda çetintaş değersiz bir insan zaten.Yazdıklarını okuma, cevap bile verme.Resmen twitter daki gazetecileri serbest bırakın tt leri gibi.Bi sike yaramıyor herkes bişey yaptığını zannediyor ama. adam aylardır var. ben 1-2 aydır kendisine birşeyler yazıyorum. ağır birşeyler yazmam son 1 aydır falan. zamanla gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çeto haklı, kimse ailesine hakareti kaldıramaz ama internet alemi bir sürü tip dolu. belli senden ufak biri, yani bu kadar başlıklar açmaya, kimliğini bulsan kavga etmeye değcek bişi mi? şikayet et adminlere onlar gereğini yapar. forumu bu kadar ciddiye almayın kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nordlydian said: o adamın o andaki ruh halini çocugunuz olmadan anlayamazsınız, anlayamayız ama birazcık empati yapın; en azından benım çocugum olsa (kız çocugundan bahsediyoruz) hiç tanımadığım birisi bu lafları söylese ne düşünürüm? ne yaparım? diye.. nerden tutsanız elinizde kalır savunmalarınız bu hareketiniz karşısında. yaşlarınız bilmiyorum ama benım gibi yirmilerin sonlarındaysanız insanların ruh hallerini daha iyi anlayabiliyorsunuz.. o zaman millete "seni nüfusuma geçiririm" demeyeceksin. ki 20 küsürlü sayfalarda facete falan ettiği küfürleride koydum çetintaşın hani gidip sen niye kızına laf ettin diye moriartyyi eleştirin bir şey demiyorumda, gidip çetintaşı savunmayın surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 mardox said: çeto haklı, kimse ailesine hakareti kaldıramaz ama internet alemi bir sürü tip dolu. belli senden ufak biri, yani bu kadar başlıklar açmaya, kimliğini bulsan kavga etmeye değcek bişi mi? şikayet et adminlere onlar gereğini yapar. forumu bu kadar ciddiye almayın kilit şu triplerle gelenlerin hastasıyım. bu böle şu şöle zaaap hadi dağılın mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ya kalsın 1 yıl daha, kimseye zorla bir şey empoze edebildiği yok zaten.Kendi kendine takılıyor adam.Her topikte ona ciddi ciddi laf anlatmaya çalışan da oluyor niye ona cevap vermeyi, onu dışlamayı kendinize görev ediniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar