Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 said: Çetin Taş adlı kullanıcıya ait Özet I have worked in domestic and foreign markets as a sales engineer and as an area manager in various companies. I have been in more than 20 countries from 4 continents for business purposes. I have sales and marketing experience which is approximately 15 years. I can sell any product if the company which I am working for is a reliable company and is strongly standing behind me. Specialties: I am fluent in English and I have high communication abilities. I have a high sense of humor which I have allways used during my sales stories.I am an honest person and I allways give importance to other's feelings.I keep respect to each human being on this world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aquila said: agzima isabet ettirilen seyleri yakalamak konusunda cok iyiyimdir. tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 konunun ne zaman kilitlenecegini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aquila said: agzima isabet ettirilen seyleri yakalamak konusunda cok iyiyimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 skeetles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sabaha banlananların listesini masama bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 skeetles reklaminda ki gelin benim kizim lan utanmiyor musunuz terbiyesiz edepsizler, hepinizin adresini bulacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi siz ne yaptiniz... 52 sayfa olmus 3 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 0ne said: ben kural falan görmedim, millet sayfalardır bana saydırdı, hepsini şikayet ettim, bi bok olmadı. senle bi daha uğraşmıcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Su adres verden kurtulun artik bi zahmet Cetintas ac abi davani, pati adminleri versin IP'sini adamlarin, davami acican ustunede dovecenmi sonra ne yaparsan yap. Maymun oluyorsun obur turlu burda. Bu adres ver lanlar isin sovu baska bisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 açılan davaların geri dönüşü kendisine daha beter olacağı için dava açıldığı noktada biz bayram ederiz. lütfen bu ezikliği gösterip dava açın herkese. internette beni dövdüler diye şikayet edin hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 adres isteyen ozelden de ister, showa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aquila said: adres isteyen ozelden de ister, showa gerek yok. Aynen Agaboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sequo'nun topiğini bile okumamıştım baştan sona üşenmiştim, ama bu hiç bitmesin istedim resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://galeri3.uludagsozluk.com/159/adres-ver-gelelim_192338.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: açılan davaların geri dönüşü kendisine daha beter olacağı için dava açıldığı noktada biz bayram ederiz. lütfen bu ezikliği gösterip dava açın herkese. internette beni dövdüler diye şikayet edin hep doğru onun yerine karşımızdakini ailesini kullanarak ezmeye çalışalım en süper olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya adam bok beyi yazdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 finkloru ben de yalnız bırakmam gerekirse poposunu ellerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Okudum hepsiniÇetin : Yaklaşımın yanlış kuzum ben seni daha oturaklı birisi sanıyordum yanılmışım.. resmen tüğ siklet ergenler gibi haraket etmişsin.Moriarty : TryhardXunn : Roket-chan : Bıragh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Saeros said: finkloru ben de yalnız bırakmam gerekirse poposunu ellerim elletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Dün yattığımda bu topik yoktu ve 53 sayfa olmuş eneeee ne gaçırdık yine gız hacer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bounty hunterlar grevde. esnaf kan ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sivilceli İngilizce bilen ergen ruhluları dikkate almak peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Seni mi alıcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar