tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Arkadaşlar İstanbulda damatlık alışverişi yapabileceğimiz yerler nereler? AVM mi yoksa gelinlikçiler çarşıları gibi damatlık çarşıları bulabilir miyiz? Hangi markaların güzel damatlık modelleri var? Büyük beden damatlık nereden bulunur? Yardımlarınızı bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kadıköy altı yol etrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi damatlık alma. lütfen alma. git güzel bi takım al sarardan falan. kuşak, parlak yelek falan satıyorlar damatlık hesabı, yemin ederim soytarıya benzetiyorlar damadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yaz günü damatlık mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 guernica said: abi damatlık alma. lütfen alma. git güzel bi takım al sarardan falan. kuşak, parlak yelek falan satıyorlar damatlık hesabı, yemin ederim soytarıya benzetiyorlar damadı. "Damatlık" kavramının içerisine takım elbiseyi de koymuştum ben :) Ama şu var ki her takımdan da damatlık olmuyor, o nedenle damatlık olabilecek takımlarda her marka bünyesinde satılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben ramseyden almıştım, damatlık değildi sanırım, yakaları falan parlaktı, onu da daha sonradan bazı özel davetlerde giymiştim. Sadece düğünde giyebileceğin bir şey alma, bi ton para hemde şebek gibi yapıyor insanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Aynen yani bütce ne kdr bilmiyorum da damat sarar beymen filan bunları dolan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 damatlık kız tarafına itelendiği için git sarar'dan ya da network'ten al güzel bir takım, ben bunu beğendim, şimdi onlar düşünsün diyip geç direkt sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Aklımdaki yakası parlak dar kesim koyu renk takım, atayaka gömlek+papyon yada kravat+iğne , koldüğmesi vs. Pantalon ve gömleği farklı renklerde yapmayı da düşünebilirim ama denemeden birşey diyemiyorum. Ama şu var ki, 192boy 100kg olunca, markaya göre 6-7-8 drop 54-56 beden giyinince zevke göre değilde bulduğunu giymek durumunda kalıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 guernica said: damatlık kız tarafına itelendiği için git sarar'dan ya da network'ten al güzel bir takım, ben bunu beğendim, şimdi onlar düşünsün diyip geç direkt sdfsd Dostum biz kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz, aileleri karıştırmadık pek :) Bütcem max 1000TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 -Deno- said: kadıköy altı yol etrafı Haftasonu bi uğrayayım, gezineyim orayı, thnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 of o kötü. benim de durumum aynı ordan biliyorum :D o zaman hatemoğlu'na uğra diyorum sana. 130s kumaşından yapılan takımları gayet kaliteli, fiyatlar da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 abi gelinlik fiyatlarını bilmiyorsun galiba 2 bin liraya takım beğenirsin, 20binlik gelinlikten ölçü aldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 forgiver said: abi gelinlik fiyatlarını bilmiyorsun galiba 2 bin liraya takım beğenirsin, 20binlik gelinlikten ölçü aldırırlar Gelinlik aldık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tambjk said: Aklımdaki yakası parlak dar kesim koyu renk takım, atayaka gömlek+papyon yada kravat+iğne , koldüğmesi vs. Pantalon ve gömleği farklı renklerde yapmayı da düşünebilirim ama denemeden birşey diyemiyorum. Ama şu var ki, 192boy 100kg olunca, markaya göre 6-7-8 drop 54-56 beden giyinince zevke göre değilde bulduğunu giymek durumunda kalıyor insan. o boy o kiloya 56 beden çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 L_Zero said: tambjk said: Aklımdaki yakası parlak dar kesim koyu renk takım, atayaka gömlek+papyon yada kravat+iğne , koldüğmesi vs. Pantalon ve gömleği farklı renklerde yapmayı da düşünebilirim ama denemeden birşey diyemiyorum. Ama şu var ki, 192boy 100kg olunca, markaya göre 6-7-8 drop 54-56 beden giyinince zevke göre değilde bulduğunu giymek durumunda kalıyor insan. o boy o kiloya 56 beden çok Zaten 54, bazı markaların da 56 dar kesimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Nazca said: Tebrikler. Tşkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bizim burda kiraz tuhafiye var. çohh iyi. sünnetliği ordan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bedenıne uyan bir takım elbise satan güzel bir markaya git. her markanın takım elbisesi üstüne oturmuyor malum. ceketlerin üstüne falan parlak kumasla damatlık modeli veriyorlar. düğünden sonra da o kısmı söküyorlar falan normal takım elbiseye dönüştürüyorlar yani. öyle bişiler bak dostum. yoksa 1 kere giyilebilcek bir şeye boşa tonla para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 evil dead in dediğini ben yaptım. artık herkes öyle, ceketin yakasında sentetik parlağımsı yaka oluyor. geri kalan herşeyi takım elbise zaten aynı birebir. onu söküyorsun işin bitince al sana takım 5 ay önce evlendim, pazar düğün var mesela. onun yakalarını söktürücem hemen yarın, pazar da giyicem en mantıklısı öyle. abuk subuk eşyler almayın, bir kere giyip kenara koymak üzücü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şöle yazınca gelinlik errör veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 EVIL_DeaD said: bedenıne uyan bir takım elbise satan güzel bir markaya git. her markanın takım elbisesi üstüne oturmuyor malum. ceketlerin üstüne falan parlak kumasla damatlık modeli veriyorlar. düğünden sonra da o kısmı söküyorlar falan normal takım elbiseye dönüştürüyorlar yani. öyle bişiler bak dostum. yoksa 1 kere giyilebilcek bir şeye boşa tonla para verme Evet öyle de olabilir, bikaç arkadaşım öyle yaptı benim de. 1 sefer giyilecek birşey için o kadar para vermek çok saçma geliyor, gelinlik de öyle birşey ama gel de anlat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 mahmutpaşa'da metin abi var modesan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 tambjk said: guernica said: damatlık kız tarafına itelendiği için git sarar'dan ya da network'ten al güzel bir takım, ben bunu beğendim, şimdi onlar düşünsün diyip geç direkt sdfsd Dostum biz kendi düğünümüzü kendimiz yapıyoruz, aileleri karıştırmadık pek :) Bütcem max 1000TL Aileleri karıştırın. Alın gibisinden zorakiye koşun işi. Şark kurnazlarına karşıda uyanık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar