cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 fakirsiniz dediğimde bir adama fakir değilse niye sinirlensin değil mi ? demek ki fakir ve benden nefret ediyorlar.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 lol 1 kere oynadım mı, oynamadım mı hatırlamıyorum bile. çok kötü bir oyun vardı oynadığım 1 sefer oysa eğer lol oynamışım bir kere demek ki.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şöle ki beşbinlik saatin olsun olmasın anlattığın kadarıyla gerçekten iyi para kazanan falan bir adamsan sana birebir karşı çıkılması varlığına karşı çıkılması komik eğer hakkaten yoksa öyle bişey provokasyonsa yine tanımadığı birinin beş binlik saati olması fikrine karşı çıkılması sinirlenilmesi inanılmaz gerçekten. seku'nun arabalarına kimse bağırıp çağırmadı ama o çok acayip. türk kalitesizliği işte
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ısrarla foto koy diyorlar görgüsüz gibi. inci sözlük leşleri gibi maaşımı alır almaz fotosunu çekip koyarım evet. beklersiniz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sequo daha bi samimiydi ya aile babası fln
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 et yemeye 300 400 lira verdim diye özelden küfür yedim. 10 liralık dürüm yemediğim için. 300 400 ucuz hatta kaliteli et için.
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Haha hayatında oyun görmemişsin galiba. LOL kötü diyor allahım ya
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yok sequo tier değil adam çıkarda f italia fatura falan filan sağa sola vurdu milletin ağzına sustu. cem daha çok şöyle viski içiyom 20k saat ölüm fakirler lel. hani annesinin bodrumunda rutubetten kafa yapmış ergen gibi rp yapıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 zenginlikle görgüsüzlüğü birbirine karıştırmış ergenler :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cempostaci said: 300 400 ucuz hatta kaliteli et için. yanlış 6 hafta marine edilmiş kaliteli eti işlenmesini de hesaplarsak 450 gr lık bir porsiyonun kâr payı dahil ederi 120-180 tl dir. hani yapıyoruz oradan biliyorum ha sen 300-400 ver yani elbet bir yerden piyasada bu para dönecek tabi para senin paran, anlattıklarının doğru olduğu bir modelde elbet.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cem gel lan yemek ısmarlıyım sana. sonra da tokatlarım ama.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 verdiğim bildi süt danası için bu arada, at eti olursa 300 ü zorlar
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 -Deno- said: cem gel lan yemek ısmarlıyım sana. sonra da tokatlarım ama. o top sakal ile mi ? mecidiyeköy'de yemek yemem ya ben. toz pislik içinde. nasıl çalışıyorsunuz orda anlamıyorum. sürekli müşteride olmak için dua ediyorsunuzdur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aslında cempostacı kafasındaki müşteri en ideali, tam oalrak ne olduğunu bilmeden "pahalıysa iyidir" alt metnini koltuk altına sıkıştırıp gelen kişi. hiç sorgulamadan parayı basıup gidiyor..
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 beyler gelin balıkesir çöplüğünde yemek ısmarlıyım size, bugün sulu yemek çıkmış şantiyede.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BabacumMostors said: cempostaci said: 300 400 ucuz hatta kaliteli et için. yanlış 6 hafta marine edilmiş kaliteli eti işlenmesini de hesaplarsak 450 gr lık bir porsiyonun kâr payı dahil ederi 120-180 tl dir. hani yapıyoruz oradan biliyorum ha sen 300-400 ver yani elbet bir yerden piyasada bu para dönecek tabi para senin paran, anlattıklarının doğru olduğu bir modelde elbet. sadece eti yiyip yanında su içmeden kalkarsan o para. düzgün biryere gidildiği zaman 300-400 çok değil. önünden lokumu şaşlığı ev yapımı sucuğu sosisi gelince yanında düzgün bir şarap içinde veriyosun o parayı. bunlara bu kadar para vermek saçma demeyi anlayamıyorum zaten. şu bahsettiğim sofranın avrupa da değer bunun iki katına çıkabiliyor aynı kalitede restorana gittiğinde. param var ama yinede tek öğüne vermem o kadar para gibi lafları yada param olsa bile vermem gibi lafları anlayabiliyorum. ama VERİLMEZ VEREN SALAKTIR gibi laflar ederseniz adam tavuk döneri suratınıza suratınıza vurur
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 lol neyse de gerçekten 15. sınıf f2plerin reklamını yapıyolar ve bu beni gerçekten üzüyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BabacumMostors said: cempostaci said: 300 400 ucuz hatta kaliteli et için. yanlış 6 hafta marine edilmiş kaliteli eti işlenmesini de hesaplarsak 450 gr lık bir porsiyonun kâr payı dahil ederi 120-180 tl dir. hani yapıyoruz oradan biliyorum ha sen 300-400 ver yani elbet bir yerden piyasada bu para dönecek tabi para senin paran, anlattıklarının doğru olduğu bir modelde elbet. Abi özellikle Türkiye için, ederi 50 lira olan birşeyi 500 liraya satan yerden alabilmek ve "bak ben buna 500 lira veriyorum ve dokunmuyor lol" diyebilmek bir gösterge olduğu için o ete 400 verene normal geliyor işte. Hani "o ete 400 vereyim ki param olduğu anlaşılsın" saçma bir mantık gibi ama yüksek gelirli kesimde revaçta olan mantalite bu. Yoksa adam nasıl maki de 1 lahmacunu 40 liraya satsın.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya bu para muhabbeti paticikte nasıl bu kadar uzadı gerçekten aklım alıyor. ekşisözlük gibi altkültür yerlerde troll için kullanılabilir tamam da burda nasıl prim yapıyor şu düşük zeka seviyeli muhabbetler
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 gerilerde bi yerde mayoneze laf edilmiş ayıp
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu ne bicim bi muhabbet ya cempostaci editorun 8. alt chari falan heralde. zamaninda cok param var ada alicam diyen karakterle anca tasak gecmisti paticik. simdi donem gorgusuzluk donemi diye v2 yi cikarmis. 5K lik saatim var cok zenginim, yarin 20ligi alicam RARARARARA tek problem normal zengin nasil olur bilmedigi icin farkinda olmadan tam bir 10 ay para biriktirip o parayla anca sms icin kullanacagi son model telefon alan turk gencini oynuyo.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çoğunluğunu orta sınıfın oluşturduğu foruma girip şuna şu kadar para verdim bu kadarlık saatim var falan yazmakta kompleksin hanzoluğun bir başka noktası. orada seni savunamayacağım cempostacı
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adamın sürekli yazdığı 3 cümle; -falan yerde nasıl durabiliyorsunuz. -aha falan filan fakiri de geldi tam oldu. -zenginim deyince laf söylüyorlar. paticiğin en yeteneksiz trollü seçiyorum kendisini.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: çoğunluğunu orta sınıfın oluşturduğu foruma girip şuna şu kadar para verdim bu kadarlık saatim var falan yazmakta kompleksin hanzoluğun bir başka noktası. orada seni savunamayacağım cempostacı ben öyle yazmadım işte saat topicinde açıklamasıyla birlikte güzel şık ve pahalı bir saatin getirilerini yazdım adamlar bana nefret kustu :) sonra baktım adamlar köpükler saçıyor saatim var dediğimde, bunu her kullandığımda kuduz köpek gibi saldırdılar.
Öne çıkan mesajlar