KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Steam den indiridkten sonra ne lazım başka uplay mi kurak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ben her yarim saatte bir playstation'i acip deniyorum oyuna girmeye. Umut ne fena seymis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Saat kaçta yaaa .. https://www.youtube.com/watch?v=O_-isKzt4O4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 İ5 3330,8gb ram,gtx 950 veya r7 370 ile oynamayı planladığım oyun..tavsiyelere açığım..high açmayı planlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 system reqlere göre karşılaştır bi fikir sahibi olursun zaten ya Minimum Reqs MINIMUM: OS: Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) Processor: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100, or better Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 with 2 GB VRAM (current equivalent NVIDIA GeForce GTX 760) | AMD Radeon HD 7770 with 2 GB VRAM, or better - See supported List* DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 40 GB available space Recommended Reqs RECOMMENDED: OS: Windows® 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only) Processor: Intel Core i7-3770 | AMD FX-8350, or better Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD Radeon R9 290, or better - See supported List* DirectX: Version 11 Network: Broadband Internet connection Storage: 40 GB available space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Bilgilendirme için teşekkürler ama o bilgiler çok geçerli değil..betayı ati 6850,4gb ram,i5 3330 ile lowda akıcı oynadım..o bilgilere göre oyunun açılmaması gerekiyordu bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 zaten genelde verilen sistem gereksinimleri birebir tutmuyor da kesin çalıştırsın diye gereksinimden daha iyi parçaları yazıyorlar garanti olsun diye sanırım. yani soyledigin sistem ile high'da oynayabilme ihtimalin kesinlike olur bence. teknik kısmı daha iyi bilen birileri vardır illa ki, daha isabetli bi tespit yaparlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Eyvallah..kuvvetle muhtemel 2_3 ay keyifle gidecek ve fakat rpg content eksikliği nedeniyle çok kişi dlc'leri görmek bile istemeyerek gidecek..kısır döngünün farkında mısınız?cod ve bf tayfası devam eder gibi şu görünümü ile...umarım şaşırtırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Lanet PSN ! Laurelin said: http://cdn.meme.am/instances/57332077.jpg Meme'yi PSN yapın pls. Yarım saattir pre order yaptığım oyunun parasını ödemekle uğraşıyorum, kitlendi. Bakiye var, herşey ok ! (Aylardır aynı kartla sevişiyo PSN bu arada.) Cüzdana para atıyorum, geçersiz işlem. Kafayı yedirdi bana. Oyunu indirdi, parasını ödeyemiyoruz bu salak PSN in ödeme sistemine kallavi küfür etmek serbest olsun yaaa.. En az 2-3 gün denemeyin bir daha diyorlar forumda, bu nasıl andavallık yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Laurelin said: playstoredan gold edition aldimda 3 key yollamislar, biri abuk subuk gecersiz diyor. 2. yi ekledim hicbir halt yapmadi, 3. oyunu acti goldmuydu 2. verdigi? ilk verdigi key ne peki? zahmet edip hangi keyin ne oldugunu yazmamislar bile :( Tahminim; 1.key (hediye - hazmat set) 2.key season pass 3.key oyun 3. Yu aktif ettikten sonra 1 ile 2 yi tekrar girmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bana da yarım saat önce yollamış g2play, herhalde yarın herkese gelmiş olur key sitelerinden alanlar için. iyi oldu bari yarın kalkınca dl'ye başlarım, 8'ine inmiş olur. amerikan hesabından aldığım skin kodu için already active diyor, girmiş miydim hatırlayamadım ama umarım çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Ya lanet PSN den baydım. Kitlendi, 2-3 gün denemeyin herhangi bir order için diyor herkes. Order ettiğin herhangi bir zımbırtı için, önce wallet check yapıyormuş. Yoksa KK dan çekmiyor, herhalde iade meselesi için uğraşmamak için. Neyse aldım playstore' dan PC sürümü :( Duvar arkası kurşunlardan Bright 'ın gövdesini kullanıcam sanırım :P Geyik bir yana, Laurelin le aynı sıkıntı, bende oyun göründü, preload ediyorum, tamam da, GOLD vs hiç bir açıklama yok. Ula Steam 'in gözünü seviyim neyse o. Ubi pfff ne çıkarsa bahtına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bu arada oyunu uplay'de aktive ettikten sonra ubisoft club'dan girip bedava ödülleri aktive etmeyi unutmayın. puanla da alınabilen skin vs var. lol rainbow six siege sahiplerine özel skini bana da açmış betada oynadığım için aww yiss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 nerde o club :P birde ilk keyin formati bi acayip, hane sayisi az. ikinci keyi once girdim oyunu aktive etmeden simdi invalid veriyor meh neyse yuklendi en azindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 https://club.ubi.com/#!/tr-TR/collection/rewards ödüller kısmından aktive edilince indirilebilen wallpaper vs de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Aynısı işte.. Club meselesi Ubi puan geyiği yav. Betaya katıldıysan, ya da diğer ubi oyunlarından gelen. Wallpaper ve sırt çantası var sanırım. Onlar beni ilgilendirmiyor, Season pass, ve lanet hazard set sanırım girmemiz gereken kodlar. Onları giremiyoruz şu an. Aktive edildi diyo, hayırlısı oyun açılınca. https://account-uplay.ubi.com/en-GB/account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 bedava skinler var betada vsde oynandıysa işte girip bakın yani size neler açılmış, aktive etmeden çalışmıyor. puanlı skinler de 20-30 puan filan, başka ubisoft oyunu oynadıysanız birikmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ahaha sacmaliga gel oyuna sahip ol diyor divisiona girince fucking uplay shit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 SAHIP OL ONA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Uplay e linklediğim PSN acc umdan hiç puan gelmemiş. Template gibi içleri bomboş olarak görünüyo, PC ise hiç görünmüyor . Hassssss bunların yapacağa client a da, mantalitelerine de. Umarım batarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 oyun aktive olmamışsa kabul etmiyor evet. fesbuk vs hesaplarını linkleyemedim ben de, login pencereleri açılıyor, şifre vs giriyorum ama sonra bomboş pencere enterlayınca, gerisini yükleyemiyor. onar puan gelecekti, jack ryan cekedi bedeli çıkacaktı meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 linklemeyin abi herseyi, sonra caldiriyolar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 psn benim aktifte puan muan yok allahim ya, yapicaginiz drmi seviyim ubishit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 çaldırabilecekleri birşey yok linklemeden ötürü çünkü authorization linklenen site üzerinden yapılıyor. hesap ismi filan çalınabilir en fazla, onu da çalmalarına gerek yok zaten yazıyoruz heryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Şimdi oyun PC'de TSİ kaçta açılıyor? Server'lardaki yığılmalar yüzünden girememe vs. gibi bişiler olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar