Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Yeni acilacak region mu. Kisa veya orta vadede boyle bisey cikacagini hic sanmiyorum. Su an haritada belirli ismi olmayan ve gelmez ayin son carsambasinda acilmasi muhtemel iki region var onlar da Jove. Belki bi low sec system ismi olsa hos olurdu.

Bunun haricinde CFC fountain isgali geri tepecege benziyor.
son iki gundur CFC vs Test+PL+N3 savaslari gerceklesiyor. Sayi ustunlugu CFC tarafinda ama N3 daha bolgeye deploy olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Açarlar neden açmasınlar oyuncu yukseldi , zamanında 8 Region acılmıştı, Revelation 1 (Kod adı Kali idi ) olan expansionda 2006 senesinde,

Zamanında yazılmıştı eve forumlarında , yanlış hatırlamiyorsam , Jove ler asla açılmaz onlar GM ground diye.

Her ne ise ileride açılırsa diye söyledi idim.
Sosyal ağlarda paylaş

behran said:

ufak bir corp kurdum arkadaşlarla. 0.0 da pve/industrialist olarak takılabileceğimiz aliance arıyoruz. var mı önerisi olan?

TEST Alliance uygunsa senin için 4b peşin + aylık alliance kirası. sınırsız lojistik desteği de sağlarım istediğiniz her gemiyi de taşırım beleşe.

şaka bi yana kaç kişi olduğunuza bağlı bu biraz. yine de büyük ihtimalle toplu halde başka bi corpa girmek çok daha rahat olacaktır sizin için. gireceğiniz corpta bir süre oynayıp hem ortama hem diğer insanlara alıştıktan ve gerekli bağlantıları oluşturduktan sonra çok daha rahat yaparsın bu istediğini

Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

behran said:

ufak bir corp kurdum arkadaşlarla. 0.0 da pve/industrialist olarak takılabileceğimiz aliance arıyoruz. var mı önerisi olan?

TEST Alliance uygunsa senin için 4b peşin + aylık alliance kirası. sınırsız lojistik desteği de sağlarım istediğiniz her gemiyi de taşırım beleşe.

şaka bi yana kaç kişi olduğunuza bağlı bu biraz. yine de büyük ihtimalle toplu halde başka bi corpa girmek çok daha rahat olacaktır sizin için. gireceğiniz corpta bir süre oynayıp hem ortama hem diğer insanlara alıştıktan ve gerekli bağlantıları oluşturduktan sonra çok daha rahat yaparsın bu istediğini

eyvallah. ya biz başka corpa katılmak istemiyoruz şuan.

aylık alliance kirası ne kadardı ??

merakımdan sordum =)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...