yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Taksim regionda CTA var gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 aslında CCP ye mesaj atsak , yeni acılacak regionlardan birinin adını Taksim koydursak olmaz mı la ? 0.0 olsun paso savaş bölgesi nasıl olsa. İngilizce güzel edebi yazabilen arkadaşlar bir el atsın bu işe. Hem bizim Türkler kesin toplaşır oraya.Bizim la bura adı bile Taksim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 vay iyi fikir gaste küpürü destekli yapılabilir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 CCP ilgili böyle işlere. Uydururlar bir hikaye isim için. Yazı güzel yazılmalı yalnız. Amma sakın ola Murat Reis ve Ali Biçin Reis ten bahsedip, la aslına bizim dedelerimiz aynı deyip , hısım akraba konusuna girmeyin, ters etki yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 tamam önce buraya koyalım ne yazcağımızı editler biraz göndeririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Yeni acilacak region mu. Kisa veya orta vadede boyle bisey cikacagini hic sanmiyorum. Su an haritada belirli ismi olmayan ve gelmez ayin son carsambasinda acilmasi muhtemel iki region var onlar da Jove. Belki bi low sec system ismi olsa hos olurdu. Bunun haricinde CFC fountain isgali geri tepecege benziyor. son iki gundur CFC vs Test+PL+N3 savaslari gerceklesiyor. Sayi ustunlugu CFC tarafinda ama N3 daha bolgeye deploy olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Ne region mu açıcak CCP, kapaması lazım regionları ne açması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Açarlar neden açmasınlar oyuncu yukseldi , zamanında 8 Region acılmıştı, Revelation 1 (Kod adı Kali idi ) olan expansionda 2006 senesinde, Zamanında yazılmıştı eve forumlarında , yanlış hatırlamiyorsam , Jove ler asla açılmaz onlar GM ground diye. Her ne ise ileride açılırsa diye söyledi idim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 şu anda boş ya ortalık ondan dedi o bence ya şey, belki pos revamp falan gelince dolar ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ufak bir corp kurdum arkadaşlarla. 0.0 da pve/industrialist olarak takılabileceğimiz aliance arıyoruz. var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Wicked Creek Regionunda DarkSpawn yada RANE de üye alıyor mu bir araştır abi. Olmadı oyundan Nateel e bir sor. Bizim corp da yer olması lazım. 3 sistemimiz var Cyno generator lü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Satılık carrier pilotu varmıdır bildiğiniz ? Drone skilleri iyi olan !:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 behran said: ufak bir corp kurdum arkadaşlarla. 0.0 da pve/industrialist olarak takılabileceğimiz aliance arıyoruz. var mı önerisi olan? TEST Alliance uygunsa senin için 4b peşin + aylık alliance kirası. sınırsız lojistik desteği de sağlarım istediğiniz her gemiyi de taşırım beleşe. şaka bi yana kaç kişi olduğunuza bağlı bu biraz. yine de büyük ihtimalle toplu halde başka bi corpa girmek çok daha rahat olacaktır sizin için. gireceğiniz corpta bir süre oynayıp hem ortama hem diğer insanlara alıştıktan ve gerekli bağlantıları oluşturduktan sonra çok daha rahat yaparsın bu istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Aluriel said: behran said: ufak bir corp kurdum arkadaşlarla. 0.0 da pve/industrialist olarak takılabileceğimiz aliance arıyoruz. var mı önerisi olan? TEST Alliance uygunsa senin için 4b peşin + aylık alliance kirası. sınırsız lojistik desteği de sağlarım istediğiniz her gemiyi de taşırım beleşe. şaka bi yana kaç kişi olduğunuza bağlı bu biraz. yine de büyük ihtimalle toplu halde başka bi corpa girmek çok daha rahat olacaktır sizin için. gireceğiniz corpta bir süre oynayıp hem ortama hem diğer insanlara alıştıktan ve gerekli bağlantıları oluşturduktan sonra çok daha rahat yaparsın bu istediğini eyvallah. ya biz başka corpa katılmak istemiyoruz şuan. aylık alliance kirası ne kadardı ?? merakımdan sordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 biz de alliance giriş parası yok ama kira olayı sistem başına 3 den başlayıp 9 a kadar gidiyor. Ama öncelikli şart aktif PVP oyuncu sayısının 10 kişiden az olmaması abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 abi ben scam neyse kaçayım hemen asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 DERT3 said: biz de alliance giriş parası yok ama kira olayı sistem başına 3 den başlayıp 9 a kadar gidiyor. Ama öncelikli şart aktif PVP oyuncu sayısının 10 kişiden az olmaması abicim. hangi alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 DERT3 said: biz de alliance giriş parası yok ama kira olayı sistem başına 3 den başlayıp 9 a kadar gidiyor. Ama öncelikli şart aktif PVP oyuncu sayısının 10 kişiden az olmaması abicim. kiracilardan pvp mi istiolar. ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 benim triube taraflarlarında 10 dönüm yerim var, varsa yer bakan aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 80'e felan veririm m2sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 geçen ayki test vs nc.+cfc+pl muhabbeti şu an tam tersine dönmüş durumda. herkes elbirliği yaptı cfc karşısında bu sefer. baya uzak kaldım oyundan son 20 gündür falan ama yavaştan başlıyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 onu bunu bilmemde ben fountainde test e karşı savaşarak çok eğleniorm. sizide beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 fırsat yoktu malesef son haftalardaki olaylarla. yarından itibaren görüşürüz büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Fountain de CFC yi temizlemeye başladık. Zaten ya Caracal la geliyorlar yada hiç gelmiyorlar, komedi :). Sıkıcı başladı, bakalım düzelir umarım ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar