BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bliksem said: Esh said: Abi testosteron basligi olmus yine ya. Gidin soyleyin ailelerinize artik saplama dogrumasinlar bu ne amk? Esh said: Ya tamam gogusler etkileyici de Esh said: Vay amk gercek mi bu lan iki memenin bir adam üzerindeki etkisini üç mesaja dagılan bir spektrumda izlediniz. viktor muydu sosyoloji okuyan eden? alsın tez yazsın şunun üzerine. ABİ ŞU EFSANEVİ OLMUŞ yankı samsa bir sabah uyandığında kendini bir saplama dönğşmüş olarak buldu. fasfsafa metamorphosis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: işte yazdığım şeyin içinde yerme gören senin beyninin işi suark. ben damgalama yapmadım öyle. aynı hatta daha güzel hatunların böyle olmadığını söyledim. kız ilgi orospusu işte. çok basit. ilgiye muhtaç olmayacak şekilde farkındalığı yüksek kız yetiştirirsen vücudunu göstererek kapamaya çalışmaz hayatındaki boşluğu yahu işi o ne boşluğu işi o işi parayı ordan kazanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Oglum dagin basindayim. 1 aydir kiz gormuslugum yok lan ahah. Kiz arkadasim da yok subattan beri, neden dotada en iyi oldum saniyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ahahaha şakacı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olm bodrumda değil misin az insan içine öçık eauheau görende sanki hakkari tunceli sınırında 2-4 nöbeti yazmışlar ayazda bekçi çükü oldun zannetcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bliksem said: ESH Esh said: Abi testosteron basligi olmus yine ya. Gidin soyleyin ailelerinize artik saplama dogrumasinlar bu ne amk? Esh said: Ya tamam gogusler etkileyici de Esh said: Vay amk gercek mi bu lan iki memenin bir adam üzerindeki etkisini üç mesaja dagılan bir spektrumda izlediniz. viktor muydu sosyoloji okuyan eden? alsın tez yazsın şunun üzerine. FSDFSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Laorx said: copry said: Azcık kaliteniz olsun yaa çok degil bak azıcık http://i.imgur.com/Ymiqrvg.gif http://i.imgur.com/e62Rn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Suark said: yahu işi o ne boşluğu işi o işi parayı ordan kazanıo. ya arkadaş saçma sapan resimleri var. kızın hiçbir özelliği yok memesiyle ünlü olmuş ne modeli bu anlamadım ki kendi sitesi var açıp bakıyoruz cep telefonuyla çekilmiş resim yüzde doksanı hani model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 e model başka neyiyle ünlü olabilir ki bakamam şimdi hatun boykot edioda model yani o ya da olmak istiyor. sonuç olarak işi o olacak eğer olursa e sorun ne burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 manken olma yolu site açıp dekolteli foto paylaşmak mı gerçekten? hayır çağla kubatta gitti güzellik yarışması kazandı sonra modellik yaptı bir dönem. ama çok düzgün bir kadın mesela. neden onun yok sitesi evde çektiği dekolteli resimlerini paylaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 suark sen kalitesiz olduğun için arada yaşam farkını kalite farkını anlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bilmem soralım mail atalım. bide yani, kendisi kendi kendine istediğini yapar koyar. adam mı öldürmüş, hırsızlık mı yapmış nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 model falan değil ki ya bildiğiniz kezban. sunum yapıyor, teklif topluyor. değerine ulaştı mı değerlendirecek ve hayatını maddiyat sorunları olmayadan yaşayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Finklorpeyniri said: suark sen kalitesiz olduğun için arada yaşam farkını kalite farkını anlayamıyorsun. adhominemi şuraya alıyorum. sayın yargıç, lütfen bize kaliteli yaşamı anlatır mısınız? ha ahlak fallacylerinizi bir kenara bırakın lütfen he bide, nedir bu butthurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Her butthurt denilince mesajı one mi yazmış diye nick'e bakasım geliyor. Adam yerli yersiz kullandığından üstüne yapıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kızı ahlaksız bulmadım. kıza karşı çıkmadım. kalitesiz buldum. kalitesizliğini yetiştirilme şekline verdim. evindeki duvar boyasına ve ailesine verdim. okuduğu kartal devlet lisesine verdim. kızın varolmasına karşı çıkmadım. ama ben kız yetiştirsem böyle yetiştirmem. hatun isterse site açıp genitalini koysun. neden var diyip kapansın falan gibi bişey demiyorum. varoluşuna karşı çıkmadım yani. sen hiç anlamıyorsun yazılan herhangi birşeyi suark. ne zaman seninle bir argümana girsem hep garip saçma sapan şeylere cevap veriyorum. artık sana cevap vermeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 suark şaka yapmıyormuş lan :/ açıkcası insan bedenini pazarlama aracı oalrak kullanıyorsa ve bunu alttan alttan yapmak yerine alenen yapıyorsa, ortada kalitesiz bir durum var demektir bkz: cicişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 beyler kız için kavga etmeye değmez. tısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Abi ülkenin 80%'i abaza olduğundan böyle memesinden başka hiçbir şeyi olmayan kızlara prim veriliyor işte, bu saçma geliyor bana da. 20 yaşında, düz lise mezunu, bir işin ucundan tutamayacak ömrünün sonuna kadar, kısa yoldan ünlü olmaya çalışıyor ve kız gerçekten leş tier güzel falan değil bana göre. Çoğu kişinin ilgisini çeken memeleri sadece. Belki oyunculuk eğitimi vs alır ileride, birkaç dizide oynar, ama kimbilir kaç kişinin koynuna girer daha ünlü olmak için. Garbage standartlarını da düşürdünüz iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ahah devreler yandı adamın Finklorpeyniri said: ne güzel hatunlar var böyle kendini markete düşürmeyen. çatır çatırda sevişen eden ama reklamını yapmayan. dişiliğini satmayan. çocuğunu düzgün yetiştirmekle alakalı bir durum bu. Açık olayım şu italik cümlede ki boldlu kelimeye istinaden yazdım ben onları. düzgün derken? demek istedim. yargılama içerir çünkü o. ben olsam öyle yetiştirmedim le, o cümle aynı değil. @babacum kalitesiz olsun abi, araba mı bu. irlanda prensesimi olacak yani nedir. nefes alıp veriyor, yaşayıp ölecek. ne kadar çok gülümserse insan o kadar iyi bu süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Suark said: e model başka neyiyle ünlü olabilir ki bakamam şimdi hatun boykot edioda model yani o ya da olmak istiyor. sonuç olarak işi o olacak eğer olursa e sorun ne burda Çıplak kadını da yasaklar inşallah Tayyipcan. Afrodizyak demişin daha ne boykotu Suark. Suratınıza biber gazı sıksınlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 nese benim kaçmam lazım beyler sopa terlik geldi http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/snail-abandons-thread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ailesinin yetiştirilme şeklini düzgün bulmamam çocuğumu böyle yetiştirmem demek 0.2 saniye falan düşünürsen. demek ki düzgün bulmuyorum ki benim yetiştirme formatım böyle olmayacak? DAHA BASİT YAZIYORUM BAK düzgün bulsaydım bende öyle yetiştirirdim. düzgün bulmuyorum ben öyle yetiştirmem. inanılmaz under motive olan falan bir cümle değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 düzgün bulmadım yazmamışn ki müdür düzgün değil yazmışsın. ona takıldım ben. öle demek istemeişssen sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Suark said: kalitesiz olsun abi, araba mı bu. irlanda prensesimi olacak yani nedir. nefes alıp veriyor, yaşayıp ölecek. ne kadar çok gülümserse insan o kadar iyi bu süreçte. E TAMAM KALİTESİZ BULDUK ÖLSÜN DEMEDİK AAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar