Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Ben bileydim böyle olduğunu oyunun, vpn falan girer oynardım. mmo oynamayı bırakalı yıllar oluyor, bu farklı olmuş diğerlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Yav bu peti alma mantığı ne pazardan. İlk basan mı alıyor almak istiyenler arasından random mu veriyor??? bi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Valla 29'luk paketle bir deneyeyim diyordum da anlaşılan feci vakit alan bir oyun. Hiç bulaşmasam daha iyi. İş güç çocuktan vakit yok zaten. Bir de muhtemelen para vermezsen hayvani grind yapacaksın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 valla level 0 dan 3günde 4 milyon yaptım ki 45 leveldayım sanırım 30 günlük oyun paketi 6 milyon ilerde rahat 1 günde 10milyon basarım gibi geliyor witch anarmal abartı. Diger kişilere bakıyorum onlar slow motion gibi withc 10 ar 10 ar kesiyor pet yetmeyecek toplamaya acaba kac pet kullanabiliyoruz max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 günde 10 milyon falan çerez parası. saatte 10 milyon kasabiliyorsun çok kolay item ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Xenocide said: Annen'i guilde çevirdim 100k silver domalarak sdfg hadi invite atayım bikaç kişiye, nick söyleyin Norgrim nick, aile adı da Laraken. Bi inviteını alırım dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Velia'da ki tüm quest'leri bitirdim. Faydasını ne oluyor. Meslekleri öğreniyosun Ticaret, toplama ve balıkcılık için özel giyisiler buff'luyor seni. ev dekorasyonu için eşyalar. Katkı ve enerji puanı, cantaya slot. Yapmayanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?time_continue=86&v=S2wgpoEtkAY Yehi char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 akirafes akifes bir invite da ben rica edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Hangi şehire yerleşmek mantıklı? eski oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 sizce gw2 mi yoksa bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Buuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Laraken said: Xenocide said: Annen'i guilde çevirdim 100k silver domalarak sdfg hadi invite atayım bikaç kişiye, nick söyleyin Norgrim nick, aile adı da Laraken. Bi inviteını alırım dfs. friend request attım, önce onu halletmemiz lazım yoksa oyunda buluşmak imkansız lel akirafes'e de atıyorum şimdi guild invite'ın bir diğer yöntemi de aynı chat kanalında olmakmış. ordan karakter üstüne tıklayıp guild invite diyebiliyomuşuz. gerçekten aşırı gerzekçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 İlk atımı tame ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bu adamların Facebook komünü nasıl bir komündür arkadaş. Resmi Facebook sayfalarına üye oldum, önerilen sayfalar kısmında Türk İfşa, +18 paylaşım vs gibi sayfalar çıkmaya başladı. Eşimle papaz olmadan çıktım sayfadan kesildi o öneriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 türkiş veletler çok sakat, internete artık herkes ulaşıyor, nasıl insanlar var görüyoruz biz de artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Skill add on diye bir şey buldum ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Abiler elinde 7 gunluk trial olan varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 western guard camp nerdedir ya bana 3 tane kod gelmiş olması gerek ama nerede bilmiyorum bakayım. Balıkcılıkda çok iyi xp var diyorlar grinding den daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Frostbite said: Abiler elinde 7 gunluk trial olan varsa alabilirim. eve gidince atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 levelling from 62-63 takes about 21 months. Bu gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Xenocide said: Frostbite said: Abiler elinde 7 gunluk trial olan varsa alabilirim. eve gidince atarım Abiler gerek kalmadi sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 EU/NA'da 63 yok sanırım, 62'ler de sayılıdır. Genelde 60'da bırakıyor insanlar level almayı hayvan gibi arttığı için gereken exp (ve tüm awakening skillerini açabiliyor oluyorsun), biraz daha hardcore oynayanlar 61 yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tam benim gibi işsiz güçsüz adam oyunu. Level sınır sonsuzmuş oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar