Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalnız kıl olduğum bir şey var oyunun dilini İŞgilizce yaptım ama combat pop-up mesajların yarısı Türkçe yarısı İngilizce. Bunu nasıl tam İngilizce yapacağım bilen var mı?
Mesaj tarihi:
tam İngilizce yapamadım bende. Parayı da 50 tl 50 tl atıyorum. Ogluma vereceğim yılbaşı harçlığından kesiyorum da. Onada beğendiremedim wow değil bu diyor. Olsun ben ona alıyorum edasında dewam ediyorum. 50 tl ödediğim yükleme sorun çıkartmıyor.
Mesaj tarihi:
bi guild olusumu falan yok mu ya bide o kadar dandik oyunun ayri basligi var

bu oyun tek basina forum sitesi hakediyo

adminler acin bi bolumde birlseselim orada
Mesaj tarihi:
totemic said:

7 gunluk deneme açtım. 30 dakikada lvl 11 oldum. çiftçilik, ticaret namına birşey göremedim daha..

İkinci şehire falan geçince bir sürü alakalı quest veriyor. Hatta dün xeno falan gördü kafayı kırıyordum, tarla ile uğraş yok distillate water üret falan.
Mesaj tarihi:
sunucunun farklı olması önemli değil, server hop yapabiliyosun, Heidel'deyim şu anda ben, guilde girmek isteyen server değiştirsin yine aynı karakterle girebiliyor. PM atsın bana, buluşalım alayım. Guild olayı iyiymiş, guild missionlar falan var akarız gogo ANNENİN GÜCÜNÜ TÜRKLERE GÖSTERELİM
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

sunucunun farklı olması önemli değil, server hop yapabiliyosun, Heidel'deyim şu anda ben, guilde girmek isteyen server değiştirsin yine aynı karakterle girebiliyor. PM atsın bana, buluşalım alayım. Guild olayı iyiymiş, guild missionlar falan var akarız gogo ANNENİN GÜCÜNÜ TÜRKLERE GÖSTERELİM

Ne yapabiliriz max 10 kişi guildle? Kayda değer bişiler yapabilceksek 2 kişiyiz biz 55 lv wizard, 54 lv berserker gelelim.
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimal siz üretim işine geçmediniz daha.

Şehirdeki evleri kiralıyıp bazısına üretim bazılarını depo, işciler için ev falan kiralıyosunuz, farklı bir hal alıyor oyun.

daha şehirden dışarı çıkamadım düzgün.
Mesaj tarihi:
Oyunun osu dengesiz olmuş zaten, o kadar meslek kasıyosun gidip yaratık kes daha çok para kazanıyosun item falan düşüyor bi de.

İlerde ne olur bakmak lazım tabii vardır elbet getirisi.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

ANNEN clanini actim bben lakin sanirim uzaktan invite yok, sadece yakinimdakilere atabiliyorum. Ya da ben bulamadim.

Oyundaki nickim ayni Xenocide. Friend ekleyin, bulusup aliriz klana

Region EU mu?
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

Xenocide said:

ANNEN clanini actim bben lakin sanirim uzaktan invite yok, sadece yakinimdakilere atabiliyorum. Ya da ben bulamadim.

Oyundaki nickim ayni Xenocide. Friend ekleyin, bulusup aliriz klana

Region EU mu?

yok abi ortadoğuyuz baya. türk serverında başladık, bi tane oyun oynacam diye vpn'di bilmemneydi uğraşamam.

Şu an Heidel serverında online'ım canlarım. işbirlikleri için dm
  • Yeni Oluştur...