gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Yalnız kıl olduğum bir şey var oyunun dilini İŞgilizce yaptım ama combat pop-up mesajların yarısı Türkçe yarısı İngilizce. Bunu nasıl tam İngilizce yapacağım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Yarısını yapabilmişsen iyi yine :) Yok büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 aynen bende de öyle combatta :) Bide crafting açıklamalarıda öyleydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 tam İngilizce yapamadım bende. Parayı da 50 tl 50 tl atıyorum. Ogluma vereceğim yılbaşı harçlığından kesiyorum da. Onada beğendiremedim wow değil bu diyor. Olsun ben ona alıyorum edasında dewam ediyorum. 50 tl ödediğim yükleme sorun çıkartmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Bol bol inci alıyorum. Koleksiyon mu ne yapacam 1000 tane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 gel vatandas catlikethief 55 sorc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 7 gunluk deneme açtım. 30 dakikada lvl 11 oldum. çiftçilik, ticaret namına birşey göremedim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 bi guild olusumu falan yok mu ya bide o kadar dandik oyunun ayri basligi var bu oyun tek basina forum sitesi hakediyo adminler acin bi bolumde birlseselim orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 ANNEN clanini actim bben lakin sanirim uzaktan invite yok, sadece yakinimdakilere atabiliyorum. Ya da ben bulamadim. Oyundaki nickim ayni Xenocide. Friend ekleyin, bulusup aliriz klana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 totemic said: 7 gunluk deneme açtım. 30 dakikada lvl 11 oldum. çiftçilik, ticaret namına birşey göremedim daha.. İkinci şehire falan geçince bir sürü alakalı quest veriyor. Hatta dün xeno falan gördü kafayı kırıyordum, tarla ile uğraş yok distillate water üret falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Rus serverinda baya oynadim. Zaman yoksulluğundan başlayamadim ne yazık ki. Yerime de oynayın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 http://www.somethinglovely.net/bdo/#node/1 faydalı bir map, şöyle bir baktımda 5% ni falan görmüşüm daha 1 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Annen'i guilde çevirdim 100k silver domalarak sdfg hadi invite atayım bikaç kişiye, nick söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Herkes farklı sunucuda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 sunucunun farklı olması önemli değil, server hop yapabiliyosun, Heidel'deyim şu anda ben, guilde girmek isteyen server değiştirsin yine aynı karakterle girebiliyor. PM atsın bana, buluşalım alayım. Guild olayı iyiymiş, guild missionlar falan var akarız gogo ANNENİN GÜCÜNÜ TÜRKLERE GÖSTERELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaferya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Nick: Zafer Level 50 wizard, invite atabilirsin Xenocide guild için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Xenocide said: sunucunun farklı olması önemli değil, server hop yapabiliyosun, Heidel'deyim şu anda ben, guilde girmek isteyen server değiştirsin yine aynı karakterle girebiliyor. PM atsın bana, buluşalım alayım. Guild olayı iyiymiş, guild missionlar falan var akarız gogo ANNENİN GÜCÜNÜ TÜRKLERE GÖSTERELİM Ne yapabiliriz max 10 kişi guildle? Kayda değer bişiler yapabilceksek 2 kişiyiz biz 55 lv wizard, 54 lv berserker gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Harbi çok iyimiş oyun. Grinding enfes witch muhteşem, Awesome resmen. Hr türlü akıyor pve aoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Büyük ihtimal siz üretim işine geçmediniz daha. Şehirdeki evleri kiralıyıp bazısına üretim bazılarını depo, işciler için ev falan kiralıyosunuz, farklı bir hal alıyor oyun. daha şehirden dışarı çıkamadım düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Ben genelde girindingle max seviyeye ulaşır o na kadar kazandığım para ile auction oynar para basarım. Kesinlikle görev yapmam. Göver varsa ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Oyunun osu dengesiz olmuş zaten, o kadar meslek kasıyosun gidip yaratık kes daha çok para kazanıyosun item falan düşüyor bi de. İlerde ne olur bakmak lazım tabii vardır elbet getirisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Xenocide said: ANNEN clanini actim bben lakin sanirim uzaktan invite yok, sadece yakinimdakilere atabiliyorum. Ya da ben bulamadim. Oyundaki nickim ayni Xenocide. Friend ekleyin, bulusup aliriz klana Region EU mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Discordda toplaşalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 cicibeybe said: Xenocide said: ANNEN clanini actim bben lakin sanirim uzaktan invite yok, sadece yakinimdakilere atabiliyorum. Ya da ben bulamadim. Oyundaki nickim ayni Xenocide. Friend ekleyin, bulusup aliriz klana Region EU mu? yok abi ortadoğuyuz baya. türk serverında başladık, bi tane oyun oynacam diye vpn'di bilmemneydi uğraşamam. Şu an Heidel serverında online'ım canlarım. işbirlikleri için dm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Sende haklisin :( Ben yalnizim, ben yalnizim yalniziiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar