evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Aluriel said: evilaktarus said: ingilizcesi tam aklıma gelmedi şuan ama. we can destroyer but never loss.. patlıyabiliriz ama asla kaybetmeyiz. almighty google translate fails once again google çevirememişse daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 For One Plex [FOP] Named For Plex [NFP] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Yarisma simdilik sonuclanmistir, yarismaya katilan butun arkadaslarima tesekkur ederim :) Isim konusunda daha kesin bir kararim olmamasina ragmen, begendiklerimi bir kenara koydum ve elemelerim sonucunda 3 isimde karar kildim. (soylemem) :D Asagida son 3 e kalan arkadaslarimi ayir etmeden PLEX ile ödüllendirecegim. X( Suark, X( Exodous, X( Quo-Vadis Bu arkadaslarim bana PLEX'leri contractlamami istedikleri char isimlerini öm ile bildirirler ise Jita'dan kendilerine contract yapabilirim. sevgiler&saygilar capt.logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Suark said: <3 tesekkurler ve contract UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Abow Plex kaptım, ya ya ya şa şa şa Captain Logar çok yaşa, Her yer Logar, türkiyede tek Logar var. Kılın olayım be. Bir plex daha verirsen bir kılın daha olurum. Neyse Char adı Ahura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Hep birseyler veriyorsunuz bir ben kazanamiyorum ne bahtsizim :) oynamayan suark bile gtc kazaniyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 eylemlerden ve ev tutma olayları yüzünden çok giremiorm ne oynamaması aklım orda =) bu arada alın beni corpa suicide efsi niz olayım hehehee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Hasancığım, ben zaten artık oynamıyorum. Bana ayırdığın plexin kullanma hakkını da sana veriyorum. Önemli olan yarışmaktı. Önemli olan sizi tanımaktı Kenan bey... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Quo-Vadis said: Abow Plex kaptım, ya ya ya şa şa şa Captain Logar çok yaşa, Her yer Logar, türkiyede tek Logar var. Kılın olayım be. Bir plex daha verirsen bir kılın daha olurum. Neyse Char adı Ahura tesekkurler, dt sonrasi plexin geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 huseyin agam, oynamadigina uzuldum :D madem plex hakkini geri iade ediyorsun, bende biricik adminimize hediye ediyorum. ilhami, sanslisin yine kaptin plexi aganin sayesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Vaay :) Hasan abiden de bu beklenirdi :P Huseyin abi geri dinecek ise istemem plex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 pist kurdunuz mu alyansı corpu? bizde girioz dimi ilhami? hazırlayın dessieleri millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Daha zaman var ally kurmaya, once alt yapi hazirliklari var. Kuruldugunda herkesin haberi olacak merak etmeyin :) edit: Diger 2 PLEX de sahiplerine contract yollandi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 "Captain Logar" said: Daha zaman var ally kurmaya, once alt yapi hazirliklari var. Kuruldugunda herkesin haberi olacak merak etmeyin :) edit: Diger 2 PLEX de sahiplerine contract yollandi!! ahsan abi, vermek istemediğim kaynaklardan kısmetse 2 adet cap bpo su kapıyorum. davanıza en yakın zamanda bağışlanacaktır siyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 dün bi baktım amarr t1 e düşmüş noluo lan hocam gelinde, akalım ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Aklıma gelmişken ne koydunuz corp un adını ? Veya daha kurulmadı mı. Merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Hasan abi ne oldu bu proje? Ufaklik dunyaya gelince senin uretkenligini baltaladi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 o SIMDI BABA =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 UNITY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar