L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sorry No Time to Lose SNTL SeNTineL koyun adınıda :P ahahahah çok komik oldu ya lan asdas
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Primary Target is Nearest Ship Desperate Faction Warfarers. Free Loyalty Points - veya Flying Loyalty Points. Some Random Guys Make Love Not War - direk 60 70 senelerin klasiği Loyalty Points Mafia its fine learn to play noob - direk wow klişesi. yeter mi la aklıma geldikçe yazayım ?
destur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 acele edelim biraz mutlu ol yeter agaya belesh sadece oylama yetmez biraz vicdanın bir taraflara kaysın ama bizen yana kaysın B)-
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bir tane plex alacağız diye amma beyin patlattım be. Hayatım boyunca bu kadar düşünse idim Filosof olmuştum. Edit: Aaa dur la aklıma geldi Bir ara Deniz Mahsulleri Ofisi diye bir corpta idim. Sende ona atıf yaparak Uzay Mahsulleri Ofisi dersin, Tickeri de [UFO] yaparsın.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 benimkiler harici çok ciddiyetsiz ve lakayıt en klas benimki amarr viktor!
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Herkesin eline saglik, kisa biz özet gecelim :p simdiye kadar yazdiginiz 73 adet isim önerileriniz!! uzay savascilari girls with huge boobs Defence Of The Ancients [DOTA] Refleks No Country for Old Man (NOCFOM) Fiery Tales FT DreamShots DS Army of Rebellion AR CSI Jita Ctrl Alt Elite Over 9k Not Purple, Shoot It Give My Slaves Back Unholy Crusade for Jamyl's Pussy Imperial Mercs GTFO from My Plex Defence of the Amarrs Defence of the heirs Jita Independence Army Get Fucked Nerds Enemy Is Red [EIR] Blue Is Friendly [BIF] Reds are Enemies Sebepsiz Firtina SF shakire chay yok Jamyl's elite Obnoxious gentlemen The Athran blade Kill me and my main will camp you Pilotum Güzelim Seni Üzerim Is Flying Arround Yakalarsam Öperim - Capiendos Oscularetur (CAPOS) İkizlere Takke - Cap Gemini (CAGE) Not: İngilizce (CAGE) Kafes Adres Ver - Oratio Requisitionis (ORAQ) Hepimiz Kardeşiz - Omnes Sumus Fratres (OSURT) Dükkan Senin - Tabernam Tuam (TATU) Götü Kolla - Vigilate Asinus Tuus (VAT) Baldız Baldan Tatlıdır - Glos Mel Dulce (MUCK) Bu da Geçer - Transibit (TRANS) Bu da mı gol değil - Non İllam Metam (NIM) Indomınatable Will SPACE WOLFS THOUSAND SONS Legion of the Damned Armourum Ferrus Vinco Redemptor Undying Faith ( AMAR İÇİN BİLASSA ) Angels of Retribution Soul Drinkers mevzileri terk edin Run Away! Run Away Eat This Flying Frigate Frenzy PREPARE URANUS Jamyl's elite Jamyl's Sefrim Jamyl de empress Hold This Position Fire in the Hole Sector Clear My Pod for Amarr Warp Web Whack Kill Loot Repeat Sorry No Time to Lose SNTL SeNTineL Primary Target is Nearest Ship Desperate Faction Warfarers. Free Loyalty Points - veya Flying Loyalty Points. Some Random Guys Make Love Not War - direk 60 70 senelerin klasiği Loyalty Points Mafia its fine learn to play noob - direk wow klişesi. Uzay Mahsulleri Ofisi haydi 100 ü bulalim X(
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Veni, Vidi, Varpi - Geldim Gördüm Varpladım - diye bir laf var , iyi isim olur. Stargate Scramblers - bu da şundan cıkmadır. Corvin Blackwing > 2005.07.23 22:49:31 notify Caybn E'vangel [EPIC.] has started trying to warp scramble you. Corvin Blackwing > 2005.07.23 22:49:32 notify Dantane [EPIC.] has started trying to warp scramble you. Corvin Blackwing > 2005.07.23 22:49:33 notify Bone [EPIC.] has started trying to warp scramble the Stargate, "Stargate (Keberz)"
k1mbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Benim aklıma gelebilecek en güzel alliance isimlerinden birisi anlamı da güzel :D PARADİSE (Cennet) Sountrack: http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg Pictures http://www.mauiarts.com/Gallery-2005/Paradise-Found.htm
destur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 give moneyim hungryottoman slap osmanlı tokadı alttan alıntı beleş mezar burada free tomb here yapıştı mı bırakmayan cinsten olacaksa kkkongo kenesi biraz yaptım beğenilirse logo üzerinde çalışılır ulan nefsim işin içine beleş bir şey girdi saksıyı zorluyon di mi boşuna dememişler beleş mezar /aha bunu da deneyi beleş mezar/ bulsak gireriz
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Tre cavalieri dell'Apocalisse = Mahşerin Üç Atlısı Gli angeli dell'inferno = Cehennem Melekleri Vorrei volare come una farfalla, pungere come un'ape = random Duro lavoro non è ereditaria = Miras değil alınteri
thebaltaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Suark said: niye italyanca :/ Neden Ingilizce ? bir kural mı var illaki ingilizce olacak diye =))
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 O zaman bir önerim daha var; Si vis pacem, para bellum "eğer barış istiyorsan savaşa hazırlan" Genel bir söz olduğu için çoğu kişi anlamını bilir yurtdışında.
destur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bir isim daha tüm dünyaya mal olmuş bir haker abimizin kullandığı rumuz iskorpit yani çarpan balığı alıntı bir bacağımın 3 gün iptal olmasını sağlayan balık türü. ..
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Adını Başlıkta Yazmışsın zaten Faction Warfare Alliance diye koy gitsin. Direk Anlaşılır. Yada yine başlığa atfen Plex Rewarded
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 NE oldu bunun sonucu Kim Kaptı Plexi ?
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ben kaptım tabiki. PREPARE URANUS ile
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Hop yanıltmayalım lütfen. Sizi gidi köftehorlar. Nerede Plexim ?
evilaktarus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ingilizcesi tam aklıma gelmedi şuan ama. we can destroyer but never loss.. patlıyabiliriz ama asla kaybetmeyiz.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 evilaktarus said: ingilizcesi tam aklıma gelmedi şuan ama. we can destroyer but never loss.. patlıyabiliriz ama asla kaybetmeyiz. almighty google translate fails once again
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ama kullanabilirler he onu bakıp bakıp gülmek için
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kusura bakmayin RL sebebi ile bayagi bir uzak kaldim ve kalmaya devam edecegim bir süre daha. en müsait zamanimda isim fikirlerini degerlendirip ödülü veya ödülleri sahiplerine ulastiracagim :) sevgiler&saygilar capt.logar
Öne çıkan mesajlar