Oski Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 imam öyle bişey olmazsa nickimi değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yok artık öle seyleri tercih etmiyolar. sermaye öle birbirini bıckalıyan halk istemiyo, polis devlet istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/401869_565497530137999_1814510072_n.jpg polisi gaza getirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sağdaki poz da vermiş valla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Warhero said: Polis 32bin insan olduğunu söylüyormuş. İyi rakam ama keşke daha fazla olsaydı. polis öyle diyorsa sen o rakamı 3 ile çarp ve yukarıya yuvarla...100 bin kişi demektir o. vay lan,2 gün işe abartı daldım,neler olmuş anasını sattığımın memleketinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şuan geziparkta bulunan arkadaşlarımı görmek üzere bir organizasyon düzenlesem hepsini toplayamazdım, gurur duyuyorum hepsiyle ve giden herkesle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aferin çocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Valla ben de Kuddusi nasıl oldu da bu konuya hiç yorum yapmadı tam onun iştahını kabartacak konu bu diyordum. Hükümet zorbalığı desen var, polis desen var, yasadışı yıkım desen var, direnen gençler desen var, onlara biber gazıdır orantısız güçtür var, çapulculuk ve yağmacılık (çocukların çadırları yakılmış) var, usulsüzlük (yıkım izni yok) var, ucundan BDP bile (gerçi bu sefer haklı tarafta Süreya Önder'le, adam resmen iki kere parkı kurtardı) geçiyor. Daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.paylas.com/taksim-gezi-parki-310.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sanırım ortalık biraz karışmış yeniden, bibergazı fora yer yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 basip gidesim var istanbula 3 saate ordayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Rewendor said: Valla ben de Kuddusi nasıl oldu da bu konuya hiç yorum yapmadı tam onun iştahını kabartacak konu bu diyordum. Hükümet zorbalığı desen var, polis desen var, yasadışı yıkım desen var, direnen gençler desen var, onlara biber gazıdır orantısız güçtür var, çapulculuk ve yağmacılık (çocukların çadırları yakılmış) var, usulsüzlük (yıkım izni yok) var, ucundan BDP bile (gerçi bu sefer haklı tarafta Süreya Önder'le, adam resmen iki kere parkı kurtardı) geçiyor. Daha ne olsun? :) bu gezi parkı mevzusu çerez be güzelim; ne 1 mayıslar, 19 mayıs,29 ekim,kaç tane silivri görmüş adamım...gezi parkında toplumun gazını alıyorlar. hepsi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hangi şirket yapacak işletecek acaba bu avm'yi? devlet kendisi yapıp işletmez herhalde. orası yıkılıp yapılsa bile bence taksimin insanları pek gitmez oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 konuyla pek bir alakasi yok ama http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=211973 asdasddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ahmedinejad said: hangi şirket yapacak işletecek acaba bu avm'yi? devlet kendisi yapıp işletmez herhalde. orası yıkılıp yapılsa bile bence taksimin insanları pek gitmez oraya. bunu bende merak ettim ordata bir avm var ama kimin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ahmedinejad said: hangi şirket yapacak işletecek acaba bu avm'yi? devlet kendisi yapıp işletmez herhalde. orası yıkılıp yapılsa bile bence taksimin insanları pek gitmez oraya. Demirören için de aynı şey söyleniyordu, şimdi tıklım tıklım orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 demirören istiklal'de tam. orası belki normal de bu park taksimibn diğer tarafında kalmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 taksimin insanları mı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben yerlisiyim abi taksimin. demirörene bi kere sleeep'in finalde oynadığı turnuvaya gittim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 gaz falan yok ya su anda onlar koftecinin dumanidir. yemez polisin buraya gaz atmasi polis bile gormedim ben hatta etrafta hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 coco said: taksimin insanları mı? :S taksim'in bir çevresi geleni gideni var ya. transit geçenleri demiyorum. hayatı orada geçen orada çalışan insanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yarın devam ederse ordayım ben cuma namazını kılacaklarmış orda hah =). ya park mark bahane şu noktada, olay bu kadar farklı insanın tek bi zorbaya karşı birleşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 e: @ahmedinejad eyvallah, demirören konsepti ise tam bir fail oldu zaten, içi de boş. yani tr avm trafiğinin altında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 devam yarinda hatta daha kalabalik olur. haftasonu is yok diye cok fazla insan gider tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Suark said: yarın devam ederse ordayım ben cuma namazını kılacaklarmış orda hah =). ya park mark bahane şu noktada, olay bu kadar farklı insanın tek bi zorbaya karşı birleşmesi ciddi cesitlilik vardı kitlede. bide düne rağmen baya umutluydu ortam. ben sabah 4-5 gibi tekrar parktayım. sabahlıyanlar olucaksa görüşürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar