LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Metrobüsler çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 12 kişi yaralıymış, şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kami said: Livered said: Kılıcdaroğlu ve ekibi akşam gezi parkına yürüyeceklermiş gürsel tekin açıklamış buradan cesedimizi çıkarırlar diye. CHP son zamanlarda baya iyi yatırımlar yapmaya başladı. Halkın içine karışıyorlar. Reyhanlı olayında filan da böyle olmuştu. AKP'nin başa gelmesinin sebebi de halk içindeki örgütlenmeleriydi. Şimdi halktan kopuk aynı imajı AKP vermeye başladı. Bakalım Baykal'ın gitmesi bir nebze iyi olmuş, CHP'nin elitist imajı azalarak bittikçe aldıkları oylar artacaktır. Tayyip egosunu kontrol edemiyor artık, askeriye-hukuk-basın-devlet kuruluşları derken her şeyi eline aldıktan sonra geriye tek kalan halka sarmaya başladı. abi Chp her kötü durumda gövde gösterisi yapmaya bayılıyo ben onu görüyorum arkadaş,sen şu zamanlarda oraya buraya koşturucağına azıcık sümsük olmayıp lider özelliğini ortaya koyarak projeler çıkartsaydın ortaya şu an konuşcak çok fazla konumuz yoktu.Adam tam troll ya K.K'da öyle devlet bahçelide öyle,bir tane adam gibi muhalif karşı siyaset yapabilen adam gelseydi şu an akp'yi tartışıyo olmuycaktık çok net(partisi önemli değil yeterki adam gibi biri gelsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Yuh vali yararlıların durumunu anlatıyor one abi kaç kişi hastanelik olmuş.Tabi bide söylemedikleri filan kaç kişi var allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 muhalefet olan oluktan sonra "ezilenin yanındayız bak, fotomu çek vidyomu çek " demekten öteye geçemiyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Raistllin said: kami said: Livered said: Kılıcdaroğlu ve ekibi akşam gezi parkına yürüyeceklermiş gürsel tekin açıklamış buradan cesedimizi çıkarırlar diye. CHP son zamanlarda baya iyi yatırımlar yapmaya başladı. Halkın içine karışıyorlar. Reyhanlı olayında filan da böyle olmuştu. AKP'nin başa gelmesinin sebebi de halk içindeki örgütlenmeleriydi. Şimdi halktan kopuk aynı imajı AKP vermeye başladı. Bakalım Baykal'ın gitmesi bir nebze iyi olmuş, CHP'nin elitist imajı azalarak bittikçe aldıkları oylar artacaktır. Tayyip egosunu kontrol edemiyor artık, askeriye-hukuk-basın-devlet kuruluşları derken her şeyi eline aldıktan sonra geriye tek kalan halka sarmaya başladı. abi Chp her kötü durumda gövde gösterisi yapmaya bayılıyo ben onu görüyorum arkadaş,sen şu zamanlarda oraya buraya koşturucağına azıcık sümsük olmayıp lider özelliğini ortaya koyarak projeler çıkartsaydın ortaya şu an konuşcak çok fazla konumuz yoktu.Adam tam troll ya K.K'da öyle devlet bahçelide öyle,bir tane adam gibi muhalif karşı siyaset yapabilen adam gelseydi şu an akp'yi tartışıyo olmuycaktık çok net(partisi önemli değil yeterki adam gibi biri gelsin) bi sus ya sana kimse chp iyimi kötümü sormadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ibb aciklama yapmis onceden http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/Pages/Haber.aspx?NewsID=21190#.Uai5YkDxpn0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BLmhQSdCEAABEOr.jpg meydan tekrar doluyormuş abi, gidebiliyorsanız gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 12 yaralı ne demek abi. Benim gözümde orada herkes haksız bir şekilde gaz yedi. Orada bulunan herkes yaralı benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 beyinsizlere cevap vermeyin twitlerini falan paylasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Şöyle bi haber çıktı : Orantısız Güce İnceleme İçişleri Bakanı Muammer Güler, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarda orantısız güç kullanıldığı iddiaları üzerine inceleme başlattıklarını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/p480x480/971728_587560864621376_399856313_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar'cım At gözlüğün güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Harbi adamlar temkinli konuşuyor uzun zamandır ilk defa.Var bi tırsma durumu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akşam müdahale olmayabilir şu haberden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 moriarty said: 12 yaralı ne demek abi. Benim gözümde orada herkes haksız bir şekilde gaz yedi. Orada bulunan herkes yaralı benim gözümde. demin el cezire binlerce yaralı var dedi. gazdan etkilenen adam yaralı dünyanın gözünde. nijerya'da ordu 3000 küsür sivil öldürmüş ondan sonraki ilk haber istanbul her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dün adam televizyona çıkıp "abarttılar, avm yapmayacağız ki yok öyle bir şey" diyor. bugün avm ihalesinden çekilen firmaları görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Temkinli olmak zorundalar artık baba ya,böyle sürmez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya yok avm yapılmayacak yok bilmemne olmayacak at ağızlılar. tayyip niye çıktı karar verdik olacak dedi o zaman mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kadir topbaşın telefon numarasını bilen var mı? cnntürkteki basın toplantısından dolayı kendisini tebrik etmek için aramak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bu kadar paslaşma olmaz. yuhh allah belanızı versin. soruya bak cevaba bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cami yapacaklarmış yerine. hadi buna da karşı çıkın yiyorsa gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Şimdide topçu kışlasının bu alanla bi alakası yok filan diyorlar abi.Ne iş?Hiç bilmiyorum taksim gezi parkı neresidir topçu kışlası nerdedir filan ama bu kadarda büyük yalan söylenir mi lan eğer topçu kışlası oradaysa o kadar mı aptal bellemişler insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben olayı gezi parkı olarak görmelerini anlamıyorum insanların. olay tamamen hükümetin ve özellikle başbakanın güçten kendini kaybetmiş olmasıdır. istediğimi yaparım, istediğim şekilde yaparım. tepki mi var? çok da umrumdaydı, ben* dedim mi olur! bu nasıl bir kafa, bu nasıl bir başbakan. bu adamlar kime hizmet ediyor? hizmet ettikleri insanları dinlemeyeceklerse, kimi dinleyecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 adam hala 2 milyar agaç diktik diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar