Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Toma ya vuran adam ölmüş. 3 kişi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Toma ya vuran adam ölmüş. nerde yazıyor? böyle çok haber türedi ya acayip bi dezenformasyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çarşı şu parkı alsın ne olursa olsun alınmalı park bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Toma ya vuran adam ölmüş. ne diosun ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 arkadaslar su saaten sonra hic bir yere gidemezsiniz. butun metro motor vapur seferlerini durdurdular. kadıkoy de barikatlar kurulmaya baslandı ve kadıkoy vapur iskelesinde arama yapılıyor gaz maskesi vs cıkanları goz altına alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Toma ya vuran adam ölmüş. Kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 beyler mış muş yaparken bi de kaynak verin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kaynak kardesim su anda kadıkoyda live paylasıyo... gosteriye gitmek icin cıkmıstı ama gidemicek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Şimdi baktım da vapur seferleri iptal edildi gibi birşey girmemiş şehirhatları sitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 GladricSpirit said: arkadaslar su saaten sonra hic bir yere gidemezsiniz. butun metro motor vapur seferlerini durdurdular. kadıkoy de barikatlar kurulmaya baslandı ve kadıkoy vapur iskelesinde arama yapılıyor gaz maskesi vs cıkanları goz altına alıyorlar. sunun icin bi topic yapsinlar bence millet dikkat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 GladricSpirit said: arkadaslar su saaten sonra hic bir yere gidemezsiniz. butun metro motor vapur seferlerini durdurdular. kadıkoy de barikatlar kurulmaya baslandı ve kadıkoy vapur iskelesinde arama yapılıyor gaz maskesi vs cıkanları goz altına alıyorlar. metrobus calısıyorsa, zincirlikuyudan beşiktaş'a yürünebilir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=204670683013537 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi o mesafeden o şiddette suyu nasıl kullanabiliyorlar, bildiğin 80-90 kiloluk koca adam yaprak gibi havada uçtu ya, kafayı taş zemine bildiğin uçarak vurdu... ben anlamıyorum abi polis ne yapıyor, bu adamlara kim böyle güç kullanma emri verdi... adam bildiğin öldürmeye oynuyor ya bunun şakası yok. öldürmek için saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bingildak said: abi o mesafeden o şiddette suyu nasıl kullanabiliyorlar, bildiğin 80-90 kiloluk koca adam yaprak gibi havada uçtu ya, kafayı taş zemine bildiğin uçarak vurdu... ben anlamıyorum abi polis ne yapıyor, bu adamlara kim böyle güç kullanma emri verdi... adam bildiğin öldürmeye oynuyor ya bunun şakası yok. öldürmek için saldırıyor. kafayı vurmadı. boynuna suyu sıktı diskler kaydı büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Halk TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oha beşiktaş'da Polisler formalı, atkılı kişileri göz altına almaya başlamış, formalarla gelmeyin diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Hüseyin Avni açıklama yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yok ben öleni demiyorum zaten deminki DHA kaydında gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fistan said: Halk TV şunu yazmaya gelmiştim, biz izleyemiyoruz buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Eternal said: beyler mış muş yaparken bi de kaynak verin.. twitter şuan sizce hangi haber kanalı söyler bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 topbaş nerede acılama yapıyor link vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sanssizsansli said: topbaş nerede acılama yapıyor link vs? http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ist valisi ve belediye baskanı acıklama yapıyor kanallarda hepsinde vardır muhtemel. cnntürk canlı suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.radikal.com.tr/politika/akpli_milletvekili_dalga_gecti_gaza_ihtiyaclari_var_demek-1135718 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar