Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Killer

Öne çıkan mesajlar

GladricSpirit said:

arkadaslar su saaten sonra hic bir yere gidemezsiniz. butun metro motor vapur seferlerini durdurdular. kadıkoy de barikatlar kurulmaya baslandı ve kadıkoy vapur iskelesinde arama yapılıyor gaz maskesi vs cıkanları goz altına alıyorlar.

sunun icin bi topic yapsinlar bence millet dikkat etsin
Sosyal ağlarda paylaş

GladricSpirit said:

arkadaslar su saaten sonra hic bir yere gidemezsiniz. butun metro motor vapur seferlerini durdurdular. kadıkoy de barikatlar kurulmaya baslandı ve kadıkoy vapur iskelesinde arama yapılıyor gaz maskesi vs cıkanları goz altına alıyorlar.

metrobus calısıyorsa, zincirlikuyudan beşiktaş'a yürünebilir,
Sosyal ağlarda paylaş

abi o mesafeden o şiddette suyu nasıl kullanabiliyorlar, bildiğin 80-90 kiloluk koca adam yaprak gibi havada uçtu ya, kafayı taş zemine bildiğin uçarak vurdu... ben anlamıyorum abi polis ne yapıyor, bu adamlara kim böyle güç kullanma emri verdi... adam bildiğin öldürmeye oynuyor ya bunun şakası yok. öldürmek için saldırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi o mesafeden o şiddette suyu nasıl kullanabiliyorlar, bildiğin 80-90 kiloluk koca adam yaprak gibi havada uçtu ya, kafayı taş zemine bildiğin uçarak vurdu... ben anlamıyorum abi polis ne yapıyor, bu adamlara kim böyle güç kullanma emri verdi... adam bildiğin öldürmeye oynuyor ya bunun şakası yok. öldürmek için saldırıyor.

kafayı vurmadı. boynuna suyu sıktı diskler kaydı büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...