df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 _Rave said: ahmedinejad said: zaten 4s'i bir xperia'ya değişirim sanırım. samsung uzak dursun. allah'ım adamlar bir telefon yapmış, bir sarj aleti ile sarj oluyor, sonra olmamaya başlıyor, sonra değiştriiop başka sarj aleti kullanıyorsun bir süre onunla sarj oluyor sonra tekrar olmamaya başlıyor. sonra eskisini kullanıyorsun sarj olmaya başlıyor. hof eski windowslar gibi alet. abi bende samsung var.aletin pili bitmeye yakın uyarı veriyo.ses açıksa bipliyo kapalıysa titriyo.hiçbişey yapmasın diye bi seçeneğin yok ama. bide okadar sık aralarla uyarı veriyoki kaç kere elime alıp biyere atıp kırmamak için zor tuttum kendimi.yok abi adamlar uyarı istemiyorum seçeneği koymamışlar.illa uyarıcak. eskiden samsung almama sebebimdi. hala mı düzeltmemişler o mallığı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yok abi hala daha akıl edememişler heralde.şu oturtup kafana su damlası damlattıkları Çin işkencesi gibi yemin ederim biyerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 serjuhan said: Valla aslında ayfondan başka telefona geçmeye korkma sebebi de biraz apple ekosistemine girmiş olmak. Evde imac, ipad, apple tv filan olunca haliyle çıkamıyor insan bunların arasından anasını satayım. Ama artık bir değişiklik şart yani işletim sisteminde vs bişeyler yapmaları lazım. içinden bitek ipad kullanıyodum yazdıklarının. sony 3d kullanıyorum televizyon. aldığım gün 1080p filmi tutup telefondan ekrana fırlatınca düşüncelerim değişti dkfhkdf ps4 gelicek bide onla uyumlu birşeyler olur umarım diye bekliyorum telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ayfona laf atanlari goruyo stiiv obur taraftan. Akilli olun iki dakka :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 keslan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ekran yeterince buyuk gelmezse 5s te , note 3 alicam aha buraya da yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sana yeterince büyük gelmesi mümkün değil iphoneun küçüklüğünden sonra ufkun genişler, doyamazsın, o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ilk cep telefonunu cikaran motorola yok FUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 alcatel kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yeni tirent trident değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sahte iphone 3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 nexus mu samsung mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 android app falanda denicem bi arkadaşla onda s3 var, başka telefonda denemek için düşündüm de tecrübelilerin görüşlerini bekliyorum. telefonlar hakkında bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 iPhone 4s ilk başta çok iyi gibi gelmişti ama gün geçtikte hem iphone'dan sıkıldım hemde şarj çok büyük bir problem haline gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 iphone 5 kullanıyorum genel olarak memnunum. wifi alanı çok geniş değil bu kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sonny var lan şıklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 elbette panasonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thuncomb Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Turkcell t20 kullaniyorum, yetiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu konudaki deneyimim birbirinden farklı 4akilli telefon üstünde oldu. Bendeki samsung s3 kardeşimin iphone 4s arkadaş Xperia aldı birde iphone5 le karşılaştırın kesinlikle root atılmış samsung s3 açık ara ezdi diğerlerini öyle böyle değil. Bi kere şu büyük fark bataryası var herşeyiyle iPhone dan daha uzun ömürlü. Xperia ise bana biraz höduk geldi açıkçası. Sizi bilmem ama samsung s3 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 xperia ne abi bi tane mi xperia var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Estetik kavramı "göreceli" olmakla birlikte, xperia serisi görünüş olarak "bence" kötü (bence ye odaklanın yoksa subjektif bir konu üzerinde çok gereksiz bir tartışmaya yelken açarız). Hele son çıkan şu 5 inch lik son xperia görünüş olarak çok kaba. Htclerde öyle. Estetik diyince s4 çıkana kadar iphone diyordum. İos işletim sistemini, s4 e aktarabilirlerse "bence" en olmuş telefonu yapacaklar yani "benim" gereksinimlerine göre, s4 ün büyük ekranı ve iosun oturmuş basit ve sade kullanılabilirliği. Yukarıda yazdıklarım tamamen "benim", "kişisel", "subjektif" görüşlerimdir. Röah röah ile gelmeyin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Samsung Galaxy S4 GT-I9500 Exynos Octa kor :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Nasıl hocam sony ile kıyasladınmı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 1110 kullanicilarindan kim kaldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 santiyecinin dostu motorola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar