Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 bakemono arclarının devamları bunlar hep esasında nise bayağı sidestory gibi kalıyor bakemonodan devam edelim imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 BabacumMostors said: kimi no iru machi 2 adet OVA var bunları izleyeyim mi yoksa spoiler yer miyim? salla OVAyı ama mangası çok güzel gerçekten, deli gibi okuosun. da sonlarda biraz duruldu ama yine animesi güzel olacak diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 genshiken meh yeni karakterler komple çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ya shinobu gonderme filan var bariz.o susana ne oyle ya.birde monogatari ile ayni gece yayinlaniyor sanirim genshiken,monogatariden sonra basliyor..yani kotu degil les otesi ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://hummingbird.me/ Boyle bir site cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 off 1500 kişi var şu anda sırada bekleyen.. fak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 myanimelist de aynı işi görüyor aga. recommended kısmından tut, seiyuulara, yapımcılara kadar, hepsinden ilerleyerek de yeni bir sürü seri keşfetmişliğim de var yani. çok da yeni bi fikir değil yani. ha mal, baya baya sosyalleşme mekanı anime seyircisi için. 14-15 yaşında 10 anime izlemiş insanların "animeciyim ben, arkadaşlarım beni anime izliyorum diye sınıfta dışlıyor, burada bissürü arkadaşım var" kafası yaşadığı bir yer olsa da, gayet liste olayından tut, recommendation kısmına, iş görüyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Hummingbird ciddi anlamda isime yarayacak ilk anime sitesi olacak benim AniDB'den sonra. Animelerin stream durumlarini da soyluyor cunku. Netflix'de bulunan comedi animelerine soyle diyince soyleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 O artwork, o aksanlar, yirim! Kiniro Mosaic izlenmeli. Kucucuk kizi dil bilmedigi bir ulkede, devasa bir sehirin ortasindan tek basina toplu tasimaya terk etmek de ayri bir kafa ama. Ayrica en son ne zaman bir animede duzgun Ingilizce duydugumu hatirlamiyorum. Artik buradan saymaya baslayacagiz. Zaten bu konulu, kaynagina pek benzemeyen yonkoma uyarlamalari ya cok iyi, ya cok kotu oluyor. Iyi olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kiniro mosaic ÇOOOOK TATLIIIII!!! bu arada ingilizce seslendirme yapanlarda japon değil mi? çok rahatsız edici geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Japon aksani denemeyecek kadar iyi aslinda ama Japon. Fantasista Doll'a bakiyorum simdi. Yuri harem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 fantasia dolla ben 5 dakika fln baktım.. yok bünye kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 love lab da sepete girdi ne kadar moe dolu bir sezon oldu bu ALLAM ÇOK MUTLIYUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ya of sıkıldım moeden ya ne biliim monster falan nasıl çıkmış zamanında veya welcome to the nhk, neden öyle şeyler çıkmıo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 E çıkıyo, geçen sezon Yahari vardı mesela Welcome to NHK tadı almıştım gayet. Tamam belki o kadar klasik haline gelmezler, geliceklerse de zaman gösterir. Ama yine de onların eksikliğini hissettirmeyecek kalitede yapımlar çıkıyo arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Moe'dan bayıp Aku No Hana izledim, allah kahretsin şu rotoskobu. Müzik, background atmosfer, shotlar falan çok güzel, ama rotoskobu agzına agzına dayayınca zerre zevk alamıyosun. Bildigin live action film çekip üstüne dayamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben bu ara animeden soğudum ya, hiç başlayasım gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 aku no hana'nın mangayı okudum ben o çok daha iyi, animeyi böle hızlıca geçtim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 love lab iyiymiş servant x service meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Izlemek istediklerim arasinda legal bulunmayan tek sey Love Lab. SOnuc olarak: hangi fansub iyi, epey uzak kaldim sektorden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 kiniro mosaic ve fantasasdafsd doll max 5 dakika horribledan izledim galiba ben love labi. commie gg tier trollsub olabiliyor. fff leş gibi lokalize ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Horrible olamaz yahu, CR'de de Hulu'da da yok. FFF ve Commie varmis sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 o zaman commieden izlemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uOEEqJLKpdg wtf am i watching Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 çıktı mı? (yalnız OP çok hoşuma gitti eheh^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar