BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yıkarız o kanalı YIKARIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 GERGE said: Japonca bilen biri NTV'nin programina baksin bir, nerede kaldi Chronicles of the Going Home Club? Kanali yikarken mesaji arka sayfaya attin, ulasamayacak bilgili arkadaslarimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 akşama müdahale varmış http://shrani.si/f/1X/UW/2PiyjBO9/characterbotan05.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Fly said: danganronpa vn'in sonlarina geldim de bisey soracagim oynamis olanlara, danganronpa 8 & vn vn spoiler oyunda junkonun yuzunun tamamen acik oldugu bir fotograf yoktu diye hatirliyorum endingde var ama atladigim bir resim mi var yoksa naegi uzerinden bir altinci his twisti mi donuyor o_o, adam basindan beri fotografta magazin dergi kapakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ABİ KİTAKUBU ABİ KELİME OYUNU AHAHAHAHAHAHA KENDİ KONUSUNU AÇMALIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Gin no Saji çok iyi ya. Bayağı uzun zamandır bi slice of life bu kadar sarmamıştı beni. Arada çok güzel olanları var da bunun gibi ee bu kadar mı? daha istiyorum BİTMESİN dedirten çok az var. Bölümü kapattığım gibi of bi hafta bekle şimdi dedirtiyor ya... Kitakubu da mükemmeldi. Word Chain oyunundan en kral seinenleri gölgede bırakacak kalitede mind game çıkarmayı başarmışlar, son bölüme hayran oldum ne kadar alkışlasam az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Bu danganronpa'nın daha ilk bölümünü izledim, biriktiriyorum da. Bir sorum olacak. Önce VN'ini mi oynamalı? Animesiyle fark vardır herhalde? Bir de VN'i bitirmesi çok mu uzun sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 anime oyunun ozeti gibi, 12 bolume yetissin diye bir key eventten digerine kosturuyor, aradaki anlam katan detaylarin ciddi bir kismi yok hikayede ne olacagini bilmeden yavas yavas gideyim dersen animeyi es gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 İyi o zaman. Oyunu aramaya başlayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Crunchyroll bir garip kafalarda bu sezon. Birdenbire Love Lab'i simulcast'a basladi. Ilk bolumleri teker teker ekleyecekmis, son bolum duruyor. 34 oldu bu sezonki simulcast sayisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi ağır kahkaha attım ya :D world god only knows 9 http://i.imgur.com/kbacjvK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 railgun s'i de bir solukta izledim vay enrique sisters arc guzel olmus hakkaten derken o girdikleri filler ne ya :( ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 index movie de çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 stellada twist geldi sonra bi twist daha, "kodumun ergeni" diye ensesine yapıştırmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 karakter gelişimi çok iyi ama ahahahah kız dark side a öyle bi düştü ki twist demek az kalır, dark side'dakiler bile sktirgitlan çekiyo lol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 son bölümün yarsını izleyebilmiştim dün kalanını bugün bitireyim de duruma göre konusunu açabilirim en nihayetinde guns n'babes dir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 love lab da bu hafta çok başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 stella c3'de yura tam dayaklık bi bebeye dönüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dog & scissors izliyordum da.. sanırsam son 2 bölümü izlemeyeceğim.. yada başlamışken bitirsem mi.. bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 10. bolumde biraktim ben de, cok baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Darth Yura oldu bu arada resmen. Cookie'ler ters yerde ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yuranosuke-kun twisti çok iyiydi de Darth Yura twisti yapmacık duruyor, pek becerememişler. Yokuş aşağı yuvarlanır gibi karakter gelişimi var ahahahah ^^ ama hala sezonda en çok sevdiğim animelerden biri :3 InuHasa beni de baydı ama hani ne biliyim böyle çok ölümüne bayık olmadıkça droplayamıyorum ya. Hayır yani tırt anime yapıcaksanız iyice tırt yapın da beğenmeyince droplarken aklım kalmasın :/ Böyle borderline animeler kötü animelerden daha da kötü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Gatchaman da cok iyi gidiyor. Ilk bolumden sonra aksiyon dolu superhero dizisi cikacak diye bekliyordum ama ters koseye yatirdi her yonuyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 gin no saji 10. bölüm güzeldi bir devrin sonu, pastırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Gin no Saji abi ne pizza yediler ya karnım acıktı :D İlk bölümde "bu ne lan çiftlik animesi" dedim ama aldı götürdü beni haçimen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar