spompas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cengo ve ben http://www.gagdonkey.com/photos/cat-disco.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 post kastığınızı görüyorum sizi banlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cengoyu ofise getirmiştik çok yoruldu http://luckydogwms.typepad.com/cats-002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 -Deno- said: post kastığınızı görüyorum sizi banlatırım http://m1305.hizliresim.com/19/v/nj39v.jpg AYRICA ONUN Bİ ADI VAR CENGO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yakışıklı olmasından kaynaklı ego sorunları var ama biz cengoyu böyle de seviyoruz http://3.bp.blogspot.com/-1JLlmdorb9E/TZEbHxJ0YdI/AAAAAAAABJE/tnLiAa7b6_M/s1600/cats-kitty-kitten-cute-eating-yellow-funny-fun-lol-lolcats.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 arkadaşlar cengo benim herşeyim biricik kedim ama anlayamadığım bir şey var sizde nasıl bu kadar çok fotosu var? ben kedimin resimlerini paylaşıyorum, deno anlayışla karşılayacaktır; ama siz gerçekten post mu kasıyorsunuz anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cengo kedi aleminin kıvanç tatlıtuğudur üstelik çok daha sofistike ve kültürlü. cengonun mimari sevgisini bilmeyen mi var http://1.bp.blogspot.com/-EiPjJvcEd0A/TeYciTgBJPI/AAAAAAAABxY/v7x8di8lIAo/s1600/big-yelloy-cat-is-on-the-watch-cat-cats-kitten-kitty-pic-picture-funny-lolcat-cute-fun-lovely-photo-images.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pazartesi sabah sabah neyin kafasını yaşıyorsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 CEM!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 moriarty said: http://hdnaturepictures.com/wp-content/uploads/2013/05/Beautifully-Baby-Cat.jpg http://www.mrwallpaper.com/wallpapers/cute-dressed-cat-1920x1080.jpg Dostum bi karışıklık olmuş sanırım, bu iki resim birbirinden farklı kedilere ait görünüyor. Dikkat edersen bi tanesi sarı, diğeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yoo aynı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 burnundan tanırım cengomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 utanmiyonuz mu lan kocaman adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 fistan kedi sevgisi öyle bi şey ki harika bir duygu yani. bu güzel mahlukata her baktığınızda nasıl da mağrur ve gururlu olduğunu, sokakta bin bir türlü pislik ve zorlukla mücadele ettiği halde o tüylerinin hala nasıl tertemiz ve yumuşacık olduğunu düşünürsünüz. kedi mırlaması en sevdiğiniz sesler arasındadır. ona nankör diyebilmek için canını sıktığınızda gitmesinden ya da ısrarla kölelik teklif ettiğinizde bunu tırmalayarak da olsa reddetmesinden daha fazlasının gerektiğini bilirsiniz. kediler sevilmek için yaratılmışlardır. bu dünyada bana göre kedilerin ekosistemdeki var oluş nedeni insanların onların tüylerine ellerini sürtüp mutlu olmalarıdır. ya da ben öyle yapıyorum en azından. bilge karasu'nun çok güzel tanımladığını düşünüyorum: “kedinin büyüsüne kapılanlar, genellikle, köpeklerin büyüsüne kapılanlardan farklıdır deyip geçeceğim. hayvan, bizim açımızdan, başka'dır. onun açısından bizim başka olduğumuz gibi… bu başkalıklar, pek güzel, bir arada yaşamayı öğrenebilir. kızdıklarında kedilerini, köpeklerini kendileriyle özdeşleşmiş sayanlar ne kadar yanılıyorsa, sevdiklerinde kedileriyle, köpekleriyle özdeşleşenler de bir o kadar yanılıyor diye düşünürüm. bir arada yaşayınca, ötekinin kaygısını taşırsınız elbet. ona dokunan size de dokunmuştur, onu sevindiren sizi de sevindirir. ama ötekinde kendi izdüşümünü aramak hiç gerekmez.” cocuklar icin cocugun olmadan anlamazsin derler ya, cengoyu sevmekte boyle bir sey. gercekten seviyorsan hayatinda buyuk bir yer kaplar, degeri cok fazladir. eve kedi sevmeyen birileri gelince ve odaya kapat diyen biri cikinca agzina agzina vurasin geliyor. burasi onun evi. rahatsizsan sen git. bir gece kasla goz arasinda evden ciktiginda gece gece sokakta onu aramanin nasil bir sey oldugunu sadece kedi bagimlilari bilir. bagimlilik derecesinde bir sevgi bu. cok sukur ki tekrar buldum onu. buldugumdaki o korkmus hali cok kotu bir duygu. bir cok insandan degerlidir ozetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 moriarty said: fistan kedi sevgisi öyle bi şey ki harika bir duygu yani. cocuklar icin cocugun olmadan anlamazsin derler ya, cengoyu sevmekte boyle bir sey. gercekten seviyorsan hayatinda buyuk bir yer kaplar, degeri cok fazladir. eve kedi sevmeyen birileri gelince ve odaya kapat diyen biri cikinca agzina agzina vurasin geliyor. burasi onun evi. rahatsizsan sen git. bir gece kasla goz arasinda evden ciktiginda gece gece sokakta onu aramanin nasil bir sey oldugunu sadece kedi bagimlilari bilir. bagimlilik derecesinde bir sevgi bu. cok sukur ki tekrar buldum onu. buldugumdaki o korkmus hali cok kotu bir duygu. bir cok insandan degerlidir ozetle. Gözyaşları içinde okudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben okumadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 nilly said: moriarty said: fistan kedi sevgisi öyle bi şey ki harika bir duygu yani. cocuklar icin cocugun olmadan anlamazsin derler ya, cengoyu sevmekte boyle bir sey. gercekten seviyorsan hayatinda buyuk bir yer kaplar, degeri cok fazladir. eve kedi sevmeyen birileri gelince ve odaya kapat diyen biri cikinca agzina agzina vurasin geliyor. burasi onun evi. rahatsizsan sen git. bir gece kasla goz arasinda evden ciktiginda gece gece sokakta onu aramanin nasil bir sey oldugunu sadece kedi bagimlilari bilir. bagimlilik derecesinde bir sevgi bu. cok sukur ki tekrar buldum onu. buldugumdaki o korkmus hali cok kotu bir duygu. bir cok insandan degerlidir ozetle. Gözyaşları içinde okudum... Pisilerimi ozledim, aksam olsa da eve gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 moriarti arkadaşını bana ayarlamazsan bozarım oyununu olm! ay pardon öm olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kızlar imam cengoyu görmeye geliyor, siz de gelsenize kedilerimizi tanıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 anlamadım ben bu konuyu SATIRE galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sanıyorsun dünyada yok emsalin kim dinler farzet ki sesin mandolin seni görenin nefesi daralır,güya ister ventolin kim netsin, boya saçının, çıkan renginin, sıçtımın sıvaştın önüne gelene salça oldun karı kız nedir bilmeyeni güya eğittin tımar ettin ahrette yazılır elbet sevabın-muallim değil midir ki muallim dediğin de 'eğreti cinsinden elin civanına attırdın makasları hiç mi kızarmaz ardan hayadan yoksun yanakların tutmaz bunun ahı, zahir tanıdık dedin ben bilirim tanış olacağımız yer kalaba mahşerdir bilirim hakimsin eksik etek halinle cümle eteğe bırakaydın birazı da bize kalaydı ellenmemiş haliyle ama akıllı ol kızım mahşeri beklemem bilesin işte o gün oynaştığın kişilerle gülesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 al sana "satire" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kediler Allah'a dava açabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 nilly said: moriarty said: fistan kedi sevgisi öyle bi şey ki harika bir duygu yani. cocuklar icin cocugun olmadan anlamazsin derler ya, cengoyu sevmekte boyle bir sey. gercekten seviyorsan hayatinda buyuk bir yer kaplar, degeri cok fazladir. eve kedi sevmeyen birileri gelince ve odaya kapat diyen biri cikinca agzina agzina vurasin geliyor. burasi onun evi. rahatsizsan sen git. bir gece kasla goz arasinda evden ciktiginda gece gece sokakta onu aramanin nasil bir sey oldugunu sadece kedi bagimlilari bilir. bagimlilik derecesinde bir sevgi bu. cok sukur ki tekrar buldum onu. buldugumdaki o korkmus hali cok kotu bir duygu. bir cok insandan degerlidir ozetle. Gözyaşları içinde okudum... http://www.youtube.com/watch?v=NxiqNLCHJkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Benim kedim kayboldugunda baya kotu olmustum, 1 ay sinra oyoparkta bulunca da baya sevinmistim. Son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar