utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 evdeki bütün koltukları atıcam. Fenol denilen 3-4 yıllık tedavi yönteminde; gümüş nitrat enjekte ediyorlarmış. Xmen olmayalım ? nitrat mitrat sakata gelmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 o göt gitti panpa nereye xmen oluyosun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 mutant gucun ikinci got deligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Utangaç ne kadar oturuyordun günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 28 yasindaysan kil donmesi degil iltihaptir kil donmesi 25 yasinin altinda olur, o yasdan sonra bolge sertlesiyor ancak 3 sene once baslayacak bu zamana kadar farketmemis olacaksin esmer biri degilsin muhtemelen iltihaptir gecer utangac said: şimdi bokun rengi değişti. Ulan 28 yaşındayım 1 kere saçımı uzatim dedim demek ordan düşen kıllar yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Benim de başıma geldi. Doktor amca yatırdı yüz üstü sonra, eline çizgi film büyüklüğünde şırınga alıp üstüne sapladı muhabbetin. Fenerbahçe şampiyonlar liginde kupayı alsa bu kadar bağırmazdım yani :p Şırınga yetmedi, bi de kesik attı üstüne. 1 hafta bezle dolaştım, o akıntı öyle böyle değildi. Babam pansuman yaparken beni doğurttuğuna pişman olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 matama said: 28 yasindaysan kil donmesi degil iltihaptir kil donmesi 25 yasinin altinda olur, o yasdan sonra bolge sertlesiyor ancak 3 sene once baslayacak bu zamana kadar farketmemis olacaksin esmer biri degilsin muhtemelen iltihaptir gecer utangac said: şimdi bokun rengi değişti. Ulan 28 yaşındayım 1 kere saçımı uzatim dedim demek ordan düşen kıllar yaptı. bu da nasıl kolpa bilgi belli değil, başım döndü. abim 33 yaşında kıl dönmesi ameliyatı oldu, esmer biri de değil gayet açık tenli. tıp literatürüne yeni teşhis koydun tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kolpa bilgi degil abininki muhtemelen daha once baslamistir erkek poposu sertlesiyor 25 yasindan sonra abinin ki daha once baslamasi muhtemel bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 mm sert popo severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yoo daha önceden yoktu 1 sene içerisinde oldu ve ameliyat edildi. ben de 26 yasında oldum 6 ay içerisinde oluştu ve ameliyata girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 moriarty said: mm sert popo severim. en sevdiğim komedyen yenimahalleden maykıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 az kullanilmis sizin popolar, tam sertlesmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cons said: moriarty said: mm sert popo severim. en sevdiğim komedyen yenimahalleden maykıl senin ki serttir sporcu adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 çetintaşınki taş gibidir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 dokunmak istermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 annene sorsana delikanlı demeyi yasaklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 _Rave said: çetintaşınki taş gibidir kesin. kömüş olmuştur o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 neden biraz önce kıl dönmesi ameliyatları izledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 moriarty said: _Rave said: çetintaşınki taş gibidir kesin. kömüş olmuştur o ya kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sert popo hmmm http://images.huffingtonpost.com/2013-01-08-fightclub-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 matama said: kolpa bilgi degil abininki muhtemelen daha once baslamistir erkek poposu sertlesiyor 25 yasindan sonra abinin ki daha once baslamasi muhtemel bir durum şu bildiğin yalan. kolpanın kralı. daha geçen şirkette biri ameilyat oldu adam 36 yaşında lol abimde de aynı şekilde 32 yaşından sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://feridunbaysal.webnode.com.tr/haberler/kil-donmesi/ bak suradada okursan 25 yasindan sonra olma sansi cok az genelde daha once baslayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 olmaz degil, azalir demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben lisede olmuştum.Yaz aylarında olma derim.Tam bi işkenceydi.3 ay boyunca pansuman ve götün ağrıması ayrıca o psikolojik rahatsızlık beni evden çıkarmamaya itmişti.Hatırlamak bile istemiyorum.Ha bu arada ameliyatımı gerçekleştiren doktor, kıl donmesi olayının vucuttan vucuda degisiklik gosterdigini bazı insanlarda olabilip bazılarına olamayacagını söylemisti.Ya da ben öyle uydurdum hatırlamıyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar