Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıl dönmesimsi bir şey

utangac

Öne çıkan mesajlar

razzRaziel said:

Xenocide said:

saçından ensenden götüne düşüyor kıllar, pc başında vakit geçirmekten kıl dönmesi oluyor, illa kıllı olmaya gerek yok. %90 kıl dönmesi, akıntı henüz yoksa da ileride başlayacaktır, mümkün olduğunca çabuk doktora git, ne kadar erken teşhis yaparsan o kadar kolay kurtulursun. 2 sene gecikmeli gittim, götümün yarısını kestiler bildiğin 1 kilo et çıkardılar, ameliyattan 2 ay sonra kontrole gittim, yeni bi kıl dönmesi başlangıcı farketti doktor, küçük ve sevimli bir iğneyle çimdiklercesine çekip çıkarıverdi. aradaki farka gel yani.

ya peki rapor olayı falan oluyor mu, işe nasıl gidecez lan. kesin bende de var aynısı.

bu konuda pek bilgim yok, ama muhtemelen rapor alabiliyorsundur çünkü en az 2 hafta kıpırdayamıyosun doğru düzgün. ben ameliyatı olduğum dönemde okulum vardı ve tatildeydi. öyle güzel denk getirdim sdf

utangac said:

Bu tedavinin 2 yolu var sanırım, biri ameliyat diğeri fenol tedavi dedikleri yöntem. Fenol daha insancıl duruyor ama erken teşhisde uygulanabiliyormuş.

Acıbadem ameliyat ücreti 12 bin TL diyor. Hadi tamam o acıbadem, orta düzey bir özel hastanede min. 3-4 bin tl çeker heralde. Bu ne arkadaş.

fenol yöntemini -en azından benim doktorum- önermedi, sanıldığı gibi acayip etkili değil ve uygulandıktan sonra tekrarlama olasılığı var hastalığın. ama işte kesiyor, enfeksiyonlu etleri götleri alıyor sonra kapatıp dikiyor, bunda tekrarlama ihtimali %1'miş fakat işte götünde Z harfi şeklinde bi iz kalıyor abi, muhtemelen ömür boyu taşıyoruz o izi :) ha bi de kuyruk sokumuna güle güle diyosun, yok öyle biyer artık, o da ilginç bi duygu hahah
Sosyal ağlarda paylaş

abi mevzu götün kıllı olması değil, ufak ufak kılların sırttan enseden falan düşüp kuyruk sokumuna dolması.
bilinçli olsaydım her zaman özellikle oraları duşta temizler kurulardım misal ama insan başına gelmeyince bilmiyor tabi.
ben ameliyat olduğumda süt gibi bi kız vardı o da benim gibi kıl dönmesi olup götü kestirmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

utangac said:

Bu tedavinin 2 yolu var sanırım, biri ameliyat diğeri fenol tedavi dedikleri yöntem. Fenol daha insancıl duruyor ama erken teşhisde uygulanabiliyormuş.

Acıbadem ameliyat ücreti 12 bin TL diyor. Hadi tamam o acıbadem, orta düzey bir özel hastanede min. 3-4 bin tl çeker heralde. Bu ne arkadaş.

beyler bir kılın masrafı bu kadar mı
okumadım da
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

abi mevzu götün kıllı olması değil, ufak ufak kılların sırttan enseden falan düşüp kuyruk sokumuna dolması.
bilinçli olsaydım her zaman özellikle oraları duşta temizler kurulardım misal ama insan başına gelmeyince bilmiyor tabi.
ben ameliyat olduğumda süt gibi bi kız vardı o da benim gibi kıl dönmesi olup götü kestirmişti.

wtf

ben çıkmaya çalışan kılların baskı yüzünden içeride kalması ve orada büyümesi olarak biliyordum bu olayı? o ne lan enseden düşüp de götte mi tohumluyor bunlar :/ ilginç ya bi araştırayım bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

tohumlamıyor, aslında kıllar o kadar ince ki bir şekilde derinin altına giriyor ve sürekli kuyruk sokumunun üzerine oturup kaykılmaktan iyice içerlere nüfuz ediyor. sonrasında kıl içeride erimediği için ufak kesikler atarak iltihaba yol açıyor.
ameliyat olunca kesilen bölgeyi kutu içinde eline verdiklerinde anlıyorsun mevuzuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bakıyorum 4-5 yıl sonra ameliyat olanlar bile var. Arkadaş 4 yıl boyunca poponda o ağrı ile mi gezdin ? Yoksa bende ki gibi zaman zaman geçiyor mu ? Benim tahminim bendeki 7-8 aylık. Her şekilde kalça gitti galiba.

http://www.kildonmesi.gen.tr/iletisim

şu doktora gitmeyi düşünüyorum. Yarın bankaya kredi başvurusu yapim, sağlam sokacak belli.
Sosyal ağlarda paylaş

olabiliyor, evet

yuzunde de cikabilir tras olurken

yeni nesil ilacli yontemi cikmis olmasi lazim bunun o kadar oymaya gerek kalmadan

razzRaziel said:

lan o sitedeki operasyon fotoğrafları ne öyle... hay götümün ağzına sıçayım ya.

standart oymali kesmelilere hic bakma o zaman ahah
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

http://mmj.dergisi.org/pdf/pdf_MMJ_502.pdf

enseden kafadan falan düşen kılla mılla olmaz kolay kolay, bildiğin genital bölge kılı şansına ete girip orda içe uzuyo işte

heh işte ben de öyle biliyorum ama şansa falan değil, baskı nedeniyle kılın kafası deriye doğru yol alıyor ve derinin içine doğru uzuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...