Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 razzRaziel said: Xenocide said: saçından ensenden götüne düşüyor kıllar, pc başında vakit geçirmekten kıl dönmesi oluyor, illa kıllı olmaya gerek yok. %90 kıl dönmesi, akıntı henüz yoksa da ileride başlayacaktır, mümkün olduğunca çabuk doktora git, ne kadar erken teşhis yaparsan o kadar kolay kurtulursun. 2 sene gecikmeli gittim, götümün yarısını kestiler bildiğin 1 kilo et çıkardılar, ameliyattan 2 ay sonra kontrole gittim, yeni bi kıl dönmesi başlangıcı farketti doktor, küçük ve sevimli bir iğneyle çimdiklercesine çekip çıkarıverdi. aradaki farka gel yani. ya peki rapor olayı falan oluyor mu, işe nasıl gidecez lan. kesin bende de var aynısı. bu konuda pek bilgim yok, ama muhtemelen rapor alabiliyorsundur çünkü en az 2 hafta kıpırdayamıyosun doğru düzgün. ben ameliyatı olduğum dönemde okulum vardı ve tatildeydi. öyle güzel denk getirdim sdf utangac said: Bu tedavinin 2 yolu var sanırım, biri ameliyat diğeri fenol tedavi dedikleri yöntem. Fenol daha insancıl duruyor ama erken teşhisde uygulanabiliyormuş. Acıbadem ameliyat ücreti 12 bin TL diyor. Hadi tamam o acıbadem, orta düzey bir özel hastanede min. 3-4 bin tl çeker heralde. Bu ne arkadaş. fenol yöntemini -en azından benim doktorum- önermedi, sanıldığı gibi acayip etkili değil ve uygulandıktan sonra tekrarlama olasılığı var hastalığın. ama işte kesiyor, enfeksiyonlu etleri götleri alıyor sonra kapatıp dikiyor, bunda tekrarlama ihtimali %1'miş fakat işte götünde Z harfi şeklinde bi iz kalıyor abi, muhtemelen ömür boyu taşıyoruz o izi :) ha bi de kuyruk sokumuna güle güle diyosun, yok öyle biyer artık, o da ilginç bi duygu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 abi mevzu götün kıllı olması değil, ufak ufak kılların sırttan enseden falan düşüp kuyruk sokumuna dolması. bilinçli olsaydım her zaman özellikle oraları duşta temizler kurulardım misal ama insan başına gelmeyince bilmiyor tabi. ben ameliyat olduğumda süt gibi bi kız vardı o da benim gibi kıl dönmesi olup götü kestirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 utangac said: Bu tedavinin 2 yolu var sanırım, biri ameliyat diğeri fenol tedavi dedikleri yöntem. Fenol daha insancıl duruyor ama erken teşhisde uygulanabiliyormuş. Acıbadem ameliyat ücreti 12 bin TL diyor. Hadi tamam o acıbadem, orta düzey bir özel hastanede min. 3-4 bin tl çeker heralde. Bu ne arkadaş. beyler bir kılın masrafı bu kadar mı okumadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sanılanın aksine kıl göte girip içerde uzamıyor, içeriye giren irili ufaklı kılcıklar içerde iltihaplanma yapıyor ondan. o kadar masraf değil onlar resmen götü açmışken mikelim de demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sanssizsansli said: abi mevzu götün kıllı olması değil, ufak ufak kılların sırttan enseden falan düşüp kuyruk sokumuna dolması. bilinçli olsaydım her zaman özellikle oraları duşta temizler kurulardım misal ama insan başına gelmeyince bilmiyor tabi. ben ameliyat olduğumda süt gibi bi kız vardı o da benim gibi kıl dönmesi olup götü kestirmişti. wtf ben çıkmaya çalışan kılların baskı yüzünden içeride kalması ve orada büyümesi olarak biliyordum bu olayı? o ne lan enseden düşüp de götte mi tohumluyor bunlar :/ ilginç ya bi araştırayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yok, gotte olan yumusak deriye batip orda iltihaplanmayla oluyo, genelde enseden sirttan dusen sac kil gote kacinca oluyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tohumlamıyor, aslında kıllar o kadar ince ki bir şekilde derinin altına giriyor ve sürekli kuyruk sokumunun üzerine oturup kaykılmaktan iyice içerlere nüfuz ediyor. sonrasında kıl içeride erimediği için ufak kesikler atarak iltihaba yol açıyor. ameliyat olunca kesilen bölgeyi kutu içinde eline verdiklerinde anlıyorsun mevuzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 LAN NASIL Bİ TOPIC BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bol götlü kıllı bi topic. sevdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kılsız yuvarlak tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sana bir posta nicki minaj yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kesilen bölgeyi eline mi veriyorlar? ne kadar kesiyorlar ki, of gerilim resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 valla benimki yumruğumun 3/2'si kadardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 benimde bu bacağımın iç tarafında var sanırım, olabiliyor mu öyle yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Birde bakıyorum 4-5 yıl sonra ameliyat olanlar bile var. Arkadaş 4 yıl boyunca poponda o ağrı ile mi gezdin ? Yoksa bende ki gibi zaman zaman geçiyor mu ? Benim tahminim bendeki 7-8 aylık. Her şekilde kalça gitti galiba. http://www.kildonmesi.gen.tr/iletisim şu doktora gitmeyi düşünüyorum. Yarın bankaya kredi başvurusu yapim, sağlam sokacak belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 lan o sitedeki operasyon fotoğrafları ne öyle... hay götümün ağzına sıçayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Lectre said: benimde bu bacağımın iç tarafında var sanırım, olabiliyor mu öyle yahu? cevap verin bana korktum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 olabiliyor, evet yuzunde de cikabilir tras olurken yeni nesil ilacli yontemi cikmis olmasi lazim bunun o kadar oymaya gerek kalmadan razzRaziel said: lan o sitedeki operasyon fotoğrafları ne öyle... hay götümün ağzına sıçayım ya. standart oymali kesmelilere hic bakma o zaman ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 @razz resimlere bakmamıştım. Operasyon 2 resminde resmen samara çıkmış içeriden. O nasıl kıl öyle, saç var resmen. O 20 yıllık falandır heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://mmj.dergisi.org/pdf/pdf_MMJ_502.pdf enseden kafadan falan düşen kılla mılla olmaz kolay kolay, bildiğin genital bölge kılı şansına ete girip orda içe uzuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 şimdi bokun rengi değişti. Ulan 28 yaşındayım 1 kere saçımı uzatim dedim demek ordan düşen kıllar yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 NeoStyle said: http://mmj.dergisi.org/pdf/pdf_MMJ_502.pdf enseden kafadan falan düşen kılla mılla olmaz kolay kolay, bildiğin genital bölge kılı şansına ete girip orda içe uzuyo işte heh işte ben de öyle biliyorum ama şansa falan değil, baskı nedeniyle kılın kafası deriye doğru yol alıyor ve derinin içine doğru uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utangac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben o resimdeki arkadaşı merak ettim. Benden de öylemi çıkacak. O nedir arkadaş kolumda ki kılların tamamını toplasan o kadar etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yav he he hepsi öyle değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 çok oturmamak gerek, askerde gece silahçısında çıkmıştı 45 gün aldı adam. hehe o kılı kazıyıp bant yapıştırıp kıl dönmesi olmaya çabalayan tipler bile vardı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar