Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin Gururu Taraftarin Kenderi!

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

hadi lan serefsis...dovememisin iste tam.bide ayar cekiyo "yok oleydi boleydi" diye...ilk fotografta da dudaklar buzusmus sismis,goz alti kizarmis,bi tokat yemis edasi var,gozumden kacmadi diil...

lan bide niye ole kutuk gibi duruyon sen ben onu cozemedim,etekli fotogrfindada ole,bu beyazli tribunumsu yerden cekilme fotograftada oyle,ne is?sayborg kilikli seni...

(edit:ula ana mesaji unutmusuz,kutlarim baba,hadi hayirlisi ne diyim,sanada ayar cekemicez demekki bundan sonra belirli bi menzilin icindeykene...:))[signature][hline]isyankarim ulan...

[Bu mesaj Kendersever tarafından 30 Kasım 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 30 Kasım 2004 01:51 tarihinde demiş ki:
Bayanlar final maçında çok temiz ve sadece ufak bir tokat sesi getiren bir tekmeden sonra rakibimiz bayılma numaralarına yattığından 2. olduk.

Küçükler katada başlangıç katası çizmek gerekiyormuş, bizimkisi siyah kusak katasini mukemmel cizdigi icin elendi. Buna karsilik daha sonra bir başkası aynı katayı çizeceği sırada hakem onu uyardi. Ve sonuc olarak cok kotu kata cizen ufakliklar kazandilar. Yazik oldu.

Başka bir kız arkadaşımız 2 defa diskalifiye oldu. Son derce temiz tekniklerde bile diskalifiye ettiler milleti. Ancak başka maçlarda çok sert, abuk ve full kontakt vuruşlarda sadece ceza ile yırtanlar oldu falan... Acayip olaylar oldu işte...

26 hakem ile gelen ülke bile oldu ve bu üstünlüklerini maalesef kullandılar. Buna karşılık aynı ülke bizi yanlış otele yönlendirip saatlerce oyaladıktan sonra hakem seminerini kaçırmamıza sebebiyet verdiler. Ve 2-3 arkadaşımız boşu boşuna iştirak etmiş oldular bize.

Dileriz seneye daha da güzel bir turnuvamız olur. Kafaya taktım, gençler katada 1.'lik alacam.

Hamoğa goduhlarım,zaten bize hep bi itnelik yapacaklar illa.

Neyse başarılarının devamını diler tebriklerimi en içten dileklerimle sunarım :)[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi.. demek ki nicke aldanmamak gerek su sanal alemde, kim derdi ki kenderlerden monk çıkarmış böyle.. :-p

shotokan ha? hadouken de çekmişsindir sen.. ;)

tebrikler, hem ülkece hem forumca gurur duyduk.. :) resimleri bizimkilere gösterip "aynı forumdandık peh peh" demeyi düşünüyorum hatta o derece.. :horace:

:tebrikz:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Kata'nın türkçe'si sanırım "şekil"
Şimdii nasıl açıklasam... Belirli katalar vardır. Onları en temiz tekniklerle falan yapmaya çalışırsın. Havayla dövüşür gibi gözükürsün. (Umarım bundan daha iyi açıklayabilen çıkar)

Bir karateci içinse, mükemmellik ve yenilmezliğin bütünleştiği noktadır.

Bu arada herkese çok teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 30 Kasım 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
Kata'nın türkçe'si sanırım "şekil"
Şimdii nasıl açıklasam... Belirli katalar vardır. Onları en temiz tekniklerle falan yapmaya çalışırsın. Havayla dövüşür gibi gözükürsün. (Umarım bundan daha iyi açıklayabilen çıkar)

Bir karateci içinse, mükemmellik ve yenilmezliğin bütünleştiği noktadır.

Bu arada herkese çok teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı.

Kata çizene bakmak çok komiktir.Ama kendin yapınca çok gaz olur.:)Bende 5 yaşında karateye gitmiştim.Sonra salak gibi bıraktım..
Kender sende de hiç karateci tipi yok haa :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer komik çiziliyorsa kata çizene bakmak evet komiktir. Ama ne olursan ol güzel bir kata çizene baktın mı merakla izlersin ve hoşuna gider. Oof of... kudurdum bak... Antremana gitmek istiyorum... Ama gerçek şu ki önümüzdeki haftalarda bir ton sınavım olacak ve bir hafta (öncesinde de 1 haftalık okul tatili vardı, toplam 2 hafta, hatta 2 buçuk hafta) okula gitmediğim için hem konuları bilmiyorum hem de gitmediğim hafta olan sınavlara girecem... Bazı ülkelerde bu iş para için yapılırken zor geliyo böylesi. Her neyse...

uzun lafın kısası: EN BÜYÜK TÜRKİYE!!![signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...