Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin Gururu Taraftarin Kenderi!

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Daha cok spora uygun bisey ama bagrimizdan kopan bir arkadasimizin basarisi oldugu icin buraya actim. Canim kardesim Kendercik tee praglara gitmiş. Elin gavurlarını marizlemiş ve kumitede avrupa ikinciliği almıştır. Aslanım kaplanım b@bım k3nkim überim kendercik

:tebrikz:[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

European Traditional Fudokan - Shotokan Karate Championship - Prague 2004 denilen organizasyonda genç erkekler takım kumite kategorisinde 2.'lik aldık.

Bunun yanında ferdi kumite'ye de girdim ancak ilk maçımda (her ne kadar orta hakem uzunca bir süre yan hakemlerden puan beklemişse de) elendim. Ancak takım kumitede girdiğim maçları son derece güzel çıkarttım. Kuşağım daha kahverengi olduğundan kata dalına katılmadım. İnşallah seneye kata dalında çok iddalı olacağım ama :)

Genel duruma dönersek Türkiye 10 adet gümüş, 31 adet bronz madalya aldı. Turnuva genelinde çok fazla hak yeme olayları oldu. Buraya örnekler sersem kafayı yiyeceğinize eminim ancak bayanlarda garanti gibi gözüken 3 tane altın madalyaya yanarım ben... Dilerim ki önümüzdeki sene çok daha büyük başarılarla geri döneriz.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkı Koşar Dojosu Hükmeder
ama neler oluyor neler ya... Yine bu yıl söylendiği uzere en adil gecen karsilasmaymis...

Bayanlar final maçında çok temiz ve sadece ufak bir tokat sesi getiren bir tekmeden sonra rakibimiz bayılma numaralarına yattığından 2. olduk.

Küçükler katada başlangıç katası çizmek gerekiyormuş, bizimkisi siyah kusak katasini mukemmel cizdigi icin elendi. Buna karsilik daha sonra bir başkası aynı katayı çizeceği sırada hakem onu uyardi. Ve sonuc olarak cok kotu kata cizen ufakliklar kazandilar. Yazik oldu.

Başka bir kız arkadaşımız 2 defa diskalifiye oldu. Son derce temiz tekniklerde bile diskalifiye ettiler milleti. Ancak başka maçlarda çok sert, abuk ve full kontakt vuruşlarda sadece ceza ile yırtanlar oldu falan... Acayip olaylar oldu işte...

26 hakem ile gelen ülke bile oldu ve bu üstünlüklerini maalesef kullandılar. Buna karşılık aynı ülke bizi yanlış otele yönlendirip saatlerce oyaladıktan sonra hakem seminerini kaçırmamıza sebebiyet verdiler. Ve 2-3 arkadaşımız boşu boşuna iştirak etmiş oldular bize.

Dileriz seneye daha da güzel bir turnuvamız olur. Kafaya taktım, gençler katada 1.'lik alacam.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler başarının devamını dilerim.Bence Kendercik'e Kagesu diyelim daha uygun ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...