Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Aaa, kedili yeni uye:) Yurtdisinda turk gormus kadar sevindim. Ben de yeni uye kedili mery Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: biz de rep sistemi yok nilay ama olsun sen istersen getirirler Kurallara göz attım da kendi isteğimle ismimi beyan etmekte sakınca görmüyorum. Nilly kedimin adı Forgivercığım, Nisan adım. Rep olayını her mesaja bir ehehehe aksiyonu gösterme eğilimimden ötürü istedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bu sene çok troll yapacak.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mery said: Aaa, kedili yeni uye:) Yurtdisinda turk gormus kadar sevindim. Ben de yeni uye kedili mery Pireli Nilly olarak anılmaktan güzel kedili Nilly. ahahha kedimin adının önünde kedili sıfatı da pek yakıştı. Memnuniyet vesilesidir kedi sahibi kişi; hatta yol kenarındaki pisicoları mıncırma eğiliminde olan her kişi. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yekeyeke said: Bu sene çok troll yapacak.. Bunu anlayamadım Yekeyeke? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nilly said: Mery said: Aaa, kedili yeni uye:) Yurtdisinda turk gormus kadar sevindim. Ben de yeni uye kedili mery Pireli Nilly olarak anılmaktan güzel kedili Nilly. ahahha kedimin adının önünde kedili sıfatı da pek yakıştı. Memnuniyet vesilesidir kedi sahibi kişi; hatta yol kenarındaki pisicoları mıncırma eğiliminde olan her kişi. :) Mincirma isine ara vermeyi dusunuyorum, bir tirmik izi gecmeden digeri geliyor. Façalı geziyorum etrafta muslum babacilar gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Babamın "kedi köpekler ağzından öpülmez kızım!" nidalarıyla büyüdüm ben. Ah bak bunu anlatayım: Nilly, geçen yaz yanımda yatıyor, sakince mırıldanıyor. İçim aktı, dedim ki; lan nilly ısırılmadık, tırnaklanmadık bir kulağımın arkası kaldı haa ehehehe! 3 dakika geçmedi yemnederim ensemden kulak mememe doğru pati izinin belirmesi için. Kalıcı izlerim bile var benim banyo sonrası yaşadıklarımızın hatırası olarak. Sokaktaki hiçbir kedi beni korkutamaz, evdeki vampirden sonra. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Hoş geldin pireli Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nilly said: yekeyeke said: Bu sene çok troll yapacak.. Bunu anlayamadım Yekeyeke? ti roll diye okunuyor. ti çevirmek, geyik çevirmek gibi bişe işte Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Teşekkürler. Etimolojisinin böyle olduğunu bilmiyordum. :) Sürekli türemeleri, verdikleri rahatsızlık nedeniyle adlandırıldıklarını düşünürdüm. Burada neden bu konuyu açtığını anlayamadığım için sormuştum ama yeni bir şey öğrenmiş oldum. :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 işte sizde aramıza katıldınız iyi ti çeviririz anlamında. bu arada benim göbek nikimde harry. harry der bana arkadaşlar genelde. memnun oldum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 nilly said: forgiver said: biz de rep sistemi yok nilay ama olsun sen istersen getirirler Kurallara göz attım da kendi isteğimle ismimi beyan etmekte sakınca görmüyorum. Nilly kedimin adı Forgivercığım, Nisan adım. Rep olayını her mesaja bir ehehehe aksiyonu gösterme eğilimimden ötürü istedim. memnun oldum nisancığım, benim ismim de ali 3 tane madalyam ve 25bine yakın postum var yalnız kedilerle pek aram yok ama forum konusunda her zaman yardımcı olurum grşrz, öptm, by Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forgiver said: nilly said: forgiver said: biz de rep sistemi yok nilay ama olsun sen istersen getirirler Kurallara göz attım da kendi isteğimle ismimi beyan etmekte sakınca görmüyorum. Nilly kedimin adı Forgivercığım, Nisan adım. Rep olayını her mesaja bir ehehehe aksiyonu gösterme eğilimimden ötürü istedim. memnun oldum nisancığım, benim ismim de ali 3 tane madalyam ve 25bine yakın postum var yalnız kedilerle pek aram yok ama forum konusunda her zaman yardımcı olurum grşrz, öptm, by nisan... ben sadece zenginim. yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. aslinda dilemem lan, ne dilicem. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Yalan söylüyor,cempostacının yanında medine dilencisi kalır,adamın bodrumunda fakir köleleri var çalıştırdığı... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 benim kolelerimin kendi apartmanlari var... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Veli göçer? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 beeyler bugun noluyo 2 kız geldi foruma sdfjdskfl guardlar düşmesin beyler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 özel mesajları ifşa etmeyi sevmem ama bazı eziklere kapak olsun eheheheh Nisan said: Dün gece imagelarınla beni benden aldın Aliciğim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 gelişini samimi buldum . hoş geldin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 senko said: forgiver said: nilly said: forgiver said: biz de rep sistemi yok nilay ama olsun sen istersen getirirler Kurallara göz attım da kendi isteğimle ismimi beyan etmekte sakınca görmüyorum. Nilly kedimin adı Forgivercığım, Nisan adım. Rep olayını her mesaja bir ehehehe aksiyonu gösterme eğilimimden ötürü istedim. memnun oldum nisancığım, benim ismim de ali 3 tane madalyam ve 25bine yakın postum var yalnız kedilerle pek aram yok ama forum konusunda her zaman yardımcı olurum grşrz, öptm, by nisan... ben sadece zenginim. yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. aslinda dilemem lan, ne dilicem. kedilerle pek aran iyi olur, sen dogru kediyle karsilasmamissindir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Sevgili Senko, Sence Ergenliğim Ne Kadar Olur burada? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Somon said: beeyler bugun noluyo 2 kız geldi foruma sdfjdskfl guardlar düşmesin beyler kiz oldugumuzdan nasil emin olabilirsiniz ki? belki soyleyiz... http://i.imgur.com/nMNLvmB.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 0ne yazmadı size. Demek ki erkeksiniz. Beyler kendinize gelin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Baktım yazmış, atış serbest beyler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.