imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben henüz beypazarı madensuyu şişesi seviyesini geçemedim.
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 neden dovmek istiyim abi tanımadiğim birini sadece bi "nick" :D
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Başarılı olmuş thread , güldüm baya sabah sabah
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 copry said: -_- challange accepted! Copry'i bende döverim suratına suratına böyle euroları vurarak döverim, ağzının ortasına 100 lük balyayı indiririm şap diye.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Çıplak elle dövüşme kuralı var sen yine paralarının arkasına saklan , hiç şaşırmadım @ varyemez amca
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 copry bende saatimle döverim diyecektim seni ama saat takmak yasak spor müsabakalarında :(
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 copry said: Çıplak elle dövüşme kuralı var sen yine paralarının arkasına saklan , hiç şaşırmadım @ varyemez amca Çıplak elle vurursam çok serte kaçar ölürsün alim allah. parayla böyle okşar gibi vurmak daha iyi :) varyemez değil var yiyorum ve bitmiyor hehey
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cempostaci said: copry bende saatimle döverim diyecektim seni ama saat takmak yasak spor müsabakalarında :( ben de kerpeten skillimi kullanırdım işte yasak olmasa ama naapalım artık saç çekme çalışır benden de sdf
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kaç kaç kaç kadın kavgası abooovvv cırmık atma falanda vardır kesin.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sequo said: copry said: Çıplak elle dövüşme kuralı var sen yine paralarının arkasına saklan , hiç şaşırmadım @ varyemez amca Çıplak elle vurursam çok serte kaçar ölürsün alim allah. parayla böyle okşar gibi vurmak daha iyi :) varyemez değil var yiyorum ve bitmiyor hehey manzaralı bir ring seç bari sdf
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sequo said: copry said: -_- challange accepted! Copry'i bende döverim suratına suratına böyle euroları vurarak döverim, ağzının ortasına 100 lük balyayı indiririm şap diye.benide dovsene lan belki sacimda kalir yada disimle falan yakalarim bikac tane
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cempostaci said: kaç kaç kaç kadın kavgası abooovvv cırmık atma falanda vardır kesin. oooooo ayıpsın ^^ izleyiciler arasında bişiler içenler varsa yüzüne de bardaktaki scotch'u çarpıp arkamı döner giderim al sana fatality
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Noyzura said: spiritual dövmek istiyorum. tinto brass gibide olabilir.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Noyzura, cidden öyle bir olay var mı? Spiritüel olarak birini pataklayabiliyor muyuz? Veya biliyor musun, biz yapamayız da. Mesela mental olarak adamı yorup, uykusunu rahatsız edip, ne bileyim ruh haline darbeler indirebiliyor musun? Mesela erkekliğine yönelik spiritüel saldırılar mümkün müdür? İlizyon, hologram veya haladan tavsiye alarak büyü kategorisinde? Eğer mümkünse gereksinimler nedir? Mesela ben imam'a karşı böyle bir saldırıda bulunmak istesem veya Mortis'e karşı neye ihtiyacım olur? IP adresi ile yapamayız değil mi? Nasıl çalışıyor bu sistemler?
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 copry said: Sequo said: copry said: Çıplak elle dövüşme kuralı var sen yine paralarının arkasına saklan , hiç şaşırmadım @ varyemez amca Çıplak elle vurursam çok serte kaçar ölürsün alim allah. parayla böyle okşar gibi vurmak daha iyi :) varyemez değil var yiyorum ve bitmiyor hehey manzaralı bir ring seç bari sdf Ring hazır 'four seasons bosphorus' hotel tam boğaz önü bahçesi :) fightı kaybeden boğaz sularına düşecek:)
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Abi kiz mi doveceksin bu yastan sonra
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Boğaz suyuna girmem hayatta, havuza atlarım direk , deal!
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 copry'de bir tinker edası gördüm, çantadan sivri veya kimyasal bir karışım çıkarabilir zora girerse. dikkatli olun. tıpta neler okudukları belli değil.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Şöyle bi tüp nitrous oxide bağlasa da keyfimiz yerine gelse ya.
Öne çıkan mesajlar