Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Belli bir eğitim ve bilgi seviyesinin üzerindeysen yurtdışına gitmek çok da sıkıntılı değil. Ancak esas sorun orada 3-4 sene yaşamak. Bu yaşlar insanın köklerini salacağı yaşlar, belki evleneceği kişiyi bulacak ya da evlenecek, belki ilk evine yerleşecek belkiyse kariyerindeki ilk ciddi adımları atacak. Haliyle bu yılları yurtdışında geçirmek hayatının geri kalanı için biraz risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 biz ettik, siz etmeyin diyor kisaca. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 10 sene sonra "niye zamanında siktirolup gitmedik lan" deme ihtimalimiz yükselişte her geçen gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Jim_E_Rustler said: Böyle aptal bir laf ettigine göre seni gönderelim, biz işimize gücümüze bakalım. İnsanın özgürlüğüdür, işsiz güçsüz yatmak da onun özgürlüğü. Sana mı soracak? sen niye üstüne aldın ki bu lafı.. senin dediğini yorumluyorum. sen bu mantaliteyle yurt dışına gitte bi kan alsınlar senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yok, 3 defa ciddi fırsat denk gelmesine rağmen ben cesaret edemedim çevremdekilerden gözlemlediklerimden sonra :) köklerimi istanbulda salmak istediğim için ve git gel yaptıktan sonra bu daha zor olacağı için kaldık burada. Ama sonra ülkenin de halini gidişatını da beğenmemeye başladım, her an gidebilecek durumda kalmak için yurtdışında da ismi olan bir firmada çalışarak devam ediyorum işime bakalım. Öte yandan zamanında fırlayıp gitseydim şimdiye gelmiştim geri diye de içimden geçirmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.bildigim.com/wp-content/uploads/2012/02/simdiye-gidip-gelmistin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 axedice said: Çözüm askerliğin ortadan kalkması ya da yurtdışına kaçmak. Yurtdışına kaçmaya üşendiğim için 6 ay askerlik çilesini çektim ama gözünüz kesiyorsa kaçmak için her yol mübah. Başka bir yol yoksa demişim mesajımı düzgünce okusaydın bi Cidden yobaz olmuşsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fenn said: Jim_E_Rustler said: fenn said: Jim_E_Rustler said: Zorla asker yapsan insanları. 3. dünya ülkesi dısında soyle bir muhabbet yok. Bana eleştiri değil çözüm söyle ne yapalım. Bilmediğim bir şey varsa millette öğrensin. direkt kalkması lazım. Tek çözümü yurtdışı, ki ben de böyle yapıcam yani. Bok gibi ülke, niye hayatımın 6 ayını, 1 yılını vereyim? Lazımla kazımla iş olmuyor. Tekrar oku yazdıklarımı ne demek istiyorum ben. Yahu ne saçma sapan semantik gömüyosun insanın agzına, ben hükümette çalışmıyorsam, mecliste değilsem benim buna etkim yok. Evet degismesi için yapılması gereken politikacı olup etkinin geçecegi konumda olmak. Bunun dısında yapılabilecek ve işe yarama garantisi olmayan tek şey halk görüşünü etkilemek. Bu da hükümete baskı olarak gider. Çözüm çözüm bık bık diyip duruyosun, çözümü yönetim istemedigi zaman sen mi yapıcan çözümü, tey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bck said: Jim_E_Rustler said: Böyle aptal bir laf ettigine göre seni gönderelim, biz işimize gücümüze bakalım. İnsanın özgürlüğüdür, işsiz güçsüz yatmak da onun özgürlüğü. Sana mı soracak? sen niye üstüne aldın ki bu lafı.. senin dediğini yorumluyorum. sen bu mantaliteyle yurt dışına gitte bi kan alsınlar senden. Üstüme almadım ki, söyledigin saçma sapan diyorum. Hayır benim işim gücüm var mı demişim? Şurada ne oldugunu bilmedigim heriflerin lafını üstüme alsam ne komik olurmuş. Sen üstüne al ama, direkt sana söyledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bck said: işi gücü olmayanlar bence askerlik yapmalı. üretim yok bişi yok adam bütün gün evde yatıyor cok degerliymiş gibi vakti sonra hayatımın 6 ayını nıye veriyim. pc basında göt büyütmem, askerlikten daha önemli benim için üzgünüm hatta bir çok şeyden daha önemli sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 pc başında geçirmek zorunda oldugun bir işin varsa tabi ki benim bahsettiğim hiç bir iş yapmadan vakit geçiren.. vergi ödemeyip birde işsiz olarak geçenlere benim lafım .. ha zaten öyleyse istemesen de alırlar askere..yurt dışına da gidemezsin kaçak gidersin yakalanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 pardon ama sana ne insanların nasıl yaşayacaklarından isterse göt büyütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yoo gayet işsiz işsiz göt büyütüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 o zaman alırlar benden demesi..TC kanunu yapacak birşey yok.. tabiki banane ama gerçekci olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Günün 18 saati wow oynayıp yemeksepetinden yiyip göt büyütmek > askerlik. Net daha yararlı sanal düşmanları kesip piksellerle savaşmak, düşün o kadar boş bi meşgale askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Adamın parası varsa, zorunlu değilse isterse tüm gün yayar yatar, ister pc başında göbek büyütür, ister gezer tozar. Burada kendisine büyük ikramiye çıksa gidip ayda 3000 lira maaşla çalışmaya devam edicek kaç kişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bi tanesi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 acemilik sornası askerliğin bir hayrı yok, acemilikte de temel askeri bilgileri alıyor insan, ateşli silahlarla haşırneşir oluyor nasıl nişan alınır öğreniliyor vs hiç gitmemek yerine 2 ay gidilmesini savunuyorum bu yüzden.. acemilik sornasında da türkiye mozaiğyle karşılaşıyorsunuz, diğer bölgelerde nasıl insanlar var görüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 valla ben askere gitme taraftarıyım boşuna mı yıllarca medal of honor falan oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bana büyük ikramiye vursa sektör değiştiririm, bırakırım finansı minansı direk güzel snatlarla alakalı ne varsa ona giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 akşam akşam sinir edeyim madem http://www.haber3.com/vicdani-ret-vatan-hainligidir--106744y.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 geleneksel her türk asker doğar (ben yaptım o da yapacak aslında bu) vs. askerlik angarya tartışmaları dönmüş yine ya. herkese bedelli şansı doğsun ya. ben bastım parayı kurtuldum gecen sene. darısı beklenlere gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ben gittim sizde gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Noyzura said: ben gataya gidip burnumdan derin ama sessiz bir nefes alıp tutku enerjimi serbest bırakınca herkes bir hoş oldu ve bana psikoseksüel bozukluk raporu verdiler. Savaşta ve barışta askerlikten muafım.ahahafhdhdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Masticore said: Dark_Soul said: Lan 2014 eylul de 29 bitiyor.O zamana kadar bir seyler yaparlarsa oyum akp ye sdfs Sen saka mi yapiyorsun bilmiyorum ama soyle dusunen milyon tane genc olduguna eminim ve su dusuncenin kömür,erzak,para karsiligi oyunu akp'ye atan insanlardan ne farki var. Hiç alakası yok.29 yaşında , kariyer açısından belli bir yere gelmişken,6 ay ,amelelik yapmak istemiyorum olay bu.Üniversite mezunu ,master vs yapmış olan birisinin bence askerlik görevini, ya çok kısa yada hiç yapmaması gayet makul bir düşünce.Şuan ki askerlik olayı AKP de dahil önceki hükümetlerin suçu. Yüksek yerlerden bağlantısı olanların çocukları zaten bir şekilde yırtıyor askerden.Akp den önce de böyleydi şimdi de böyle. 1-2 sene içinde, benim de faydalanacağım şekilde, bedelli (makul şartlarda) veya 1-2 ay gibi kısa bir askerlik olayı gelirse hiç düşünmeden Akp ye basarım oyumu,her ne kadar nefret etsem de AKP den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar