Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ahaha saka gibi. yien askere alıp cicdani red sucundan yargılayıp ceza olarak toplum hizmeti vermeyi konusuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Joker said: Aluriel said: Joker said: üni mezunu retçiler öğretmen olarak çalışsa çok güzel olur bence. bilgisayar mühendisleri bilgisayar öğretsin. inş mühendisleri usta yetiştirsin. ziraat mühendisleride çiftçilere ders versin. gibi gibi.. kadro olmadığı için atanamayan bi tabur öğretmen varken verdiğin öneri efsane yalnız. işte okumayı yarıda kesince böyle oluyor. okul öğretmenimi olsunlar diyorum, Köy Enstitüleri kafasında kurslar şeklinde işler sistem. saçmalamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 askerlik müessesi kalkana kadar böyle gidecek tabi sırf 3 milyon tane piyade tüfeği var 2/3 ü çöp olsa yine 1 milyon er lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Gidin kurtulun kafa sıkıntısı çok kötü eğer başka bir yönteminiz yoksa. 6 ay dişinizi sıkın gelin. Babam 20 ay yaptım diyor Kıbrıs savaşı patlak verdi diyor. O adamınki can değil mi yav. Birde doğum izni 6 ay olacak dediler. Bunu derken bizin çocuk bile yoktu piyasa da. Çocuk 4 aylık olacak hala yasa çıkacak vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 laf.. güney afrikadaki kölelerinki can değilmiydi yav. gidip calısın işte köle gibi bi madende. özürlük falan gelecek kaygısı kafasıkınsıtı cok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Zorla asker yapsan insanları. 3. dünya ülkesi dısında soyle bir muhabbet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Müebbet hapis yatan insanların canı can değil mi? Sizde yatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Çözümünz yoksa dedim hemen klasik lafları hemen sıraya dizmeyin. Eğer başka bir yönteminiz varsa anlatın millette öğrensin. Ben burda aman şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur diye kıvranan kişilere yazdım. Anayasayı değiştirin yada ne yapalım her erkek askerlik yapar diyor mecburi.Ben çok rahatım şu an yaptım kurtuldum. Yoksa yanlış mı yaptım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Jim_E_Rustler said: Zorla asker yapsan insanları. 3. dünya ülkesi dısında soyle bir muhabbet yok. Bana eleştiri değil çözüm söyle ne yapalım. Bilmediğim bir şey varsa millette öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Kendimden örnek veriyorum size doğum izni çıkacak dedik bekledik falan sonra çıkmadı planlarımızı 180 derece çevirmrk zorunda kaldık. Ne yapabiliriz. İnsan hakları mahkemesine mi gidelim. Adamlar avrupada var deyip 1 gecede alkol yasasını geçiriyorlar fakat avrupada ücretli doğum izni bizden kat kat fazlayken bi 6 ay yapamıyorlar. Askerlik kısalacak lafının mazisine hiç değinmiyorum bile. Onlara bakarak kamu hizmeti olayı da ne zaman gelir size bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 millet tavşan gibi üresin diye bir de 6 ay ödül mü verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 seçenek sunulması iyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fenn said: Jim_E_Rustler said: Zorla asker yapsan insanları. 3. dünya ülkesi dısında soyle bir muhabbet yok. Bana eleştiri değil çözüm söyle ne yapalım. Bilmediğim bir şey varsa millette öğrensin. direkt kalkması lazım. Tek çözümü yurtdışı, ki ben de böyle yapıcam yani. Bok gibi ülke, niye hayatımın 6 ayını, 1 yılını vereyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 işi gücü olmayanlar bence askerlik yapmalı. üretim yok bişi yok adam bütün gün evde yatıyor cok degerliymiş gibi vakti sonra hayatımın 6 ayını nıye veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Böyle aptal bir laf ettigine göre seni gönderelim, biz işimize gücümüze bakalım. İnsanın özgürlüğüdür, işsiz güçsüz yatmak da onun özgürlüğü. Sana mı soracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Jim_E_Rustler said: fenn said: Jim_E_Rustler said: Zorla asker yapsan insanları. 3. dünya ülkesi dısında soyle bir muhabbet yok. Bana eleştiri değil çözüm söyle ne yapalım. Bilmediğim bir şey varsa millette öğrensin. direkt kalkması lazım. Tek çözümü yurtdışı, ki ben de böyle yapıcam yani. Bok gibi ülke, niye hayatımın 6 ayını, 1 yılını vereyim? Lazımla kazımla iş olmuyor. Tekrar oku yazdıklarımı ne demek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 E o zaman bende diyorum ki doğum izni 2 yıl ve ücretli olmalı ve çocuğa daha sonra kreş olayı gelmeli ana sınıfına kadar. Ayrıca özel okulların ücretlerinde devlet yardım etmeli, yapmalı. olması lazım sende söyle kazım ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 adimi kullanip durma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Fenn yeni doğum yaptığı için hormonlar hala dengesiz. Çözüm askerliğin ortadan kalkması ya da yurtdışına kaçmak. Yurtdışına kaçmaya üşendiğim için 6 ay askerlik çilesini çektim ama gözünüz kesiyorsa kaçmak için her yol mübah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fmf ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Dark_Soul said: Lan 2014 eylul de 29 bitiyor.O zamana kadar bir seyler yaparlarsa oyum akp ye sdfs Sen saka mi yapiyorsun bilmiyorum ama soyle dusunen milyon tane genc olduguna eminim ve su dusuncenin kömür,erzak,para karsiligi oyunu akp'ye atan insanlardan ne farki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 forumda halkı askerlikten soğutmaya çalışanlar var. suç olm suç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Yurtdisina kacmak da kolay deil ozellikle Hayatin,ailen gelecegin burada ise kolay deil ve yurtdisinda da ezilebilirsin ,bunun da garantisi yok. Ama Fail olup dönmek en kötüsü olur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar